icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

belasakobylka
30. júl 2015

@margaretkaoliver Ahoj ano je appka,aj ja nad tym rozmyslam ze si ju stiahnem a zacnem a merat.len neviem ci ich je viacej a ktora je lepsia,to by nam mohol niekto poradit.

margaretkaoliver
30. júl 2015

@belasakobylka snad nam poradia 🙂

lucia1002
31. júl 2015

@margaretkaoliver nech sa paci http://www.fertilityfriend.com/ttc/login.php?re...
ja pouzivam tento a aj najcastejsie sa tu objavuje 😉
@belasakobylka

lucia1002
31. júl 2015

Babulky, zmenili nam temu!!! 😀

tinka881
31. júl 2015

@lucia1002 super, sa mi to viac paci 🙂

meggie07
autor
31. júl 2015

@puffu bre ranko, ako si dopadla? daj potom vediet ako test.. 😉
@juliett99 ty ako draha? neskusala si? 😝 😉

ninna86
31. júl 2015

posledny julovy den, ktora sa este netestovala? sup sup 🙂 🙂

sundance
31. júl 2015

baby, podla čoho zistím, že mám ovuláciu? menzes my skončil 24.7.2015..priemerny cyklus mam 29dnovy a menzes mi trva 5dni

meggie07
autor
31. júl 2015

@sundance ahoj, to je individualne.. kazda ma ovu inac.. malo by to byt 10-16DC, ale baby ti urcite potvrdia, ze je to rozne.. niektore si to rozoznaju podla teploty, ine podla hlieny,ovulacne testy, bolest vajecnika.. ty ked mas 29 dnovy cyklus, tak by mala byt ovu okolo 15DC

mimuska2109
31. júl 2015

@margaretkaoliver Ahoj ja pouzivam fertility friend aj v mobile a som spokojna. Je prehladna. Tak skus tuto aplikaciu.

mimuska2109
31. júl 2015

@sundance Ahoj, najpresnejsie ti to vie povedat lekar ked budes chodit na folikulometriu. Ale da sa to vysledovat aj doma a sama. Budes si merat teplotu kazde rano v rovnaky cas (vraj moze byt odchylka cca 30 minut), potom to moze skombinovat s ovulacnymi testami a sledovanim hlienu a ak mas aj bolesti tak to je tiez dolezity signal. Toto vsetko aby si si nemusela drzat v hlave tak zapisujes do grafu a on na zaklade tvojich hodnot ti vyznaci ovulku. Takto sledujes par mesiacov a uz sa potom vies orientovat kedy ju mas. Snad som trosku pomohla🙂ja som tymto sledovanim zistila ze ovulaciu vobec nemam. A potom mi to potvrdil aj lekar.

mimuska2109
31. júl 2015

@ninna86 Mne dnes klesla teplota tak asi zbytocne budem testovat🙂

lilimoni
31. júl 2015

Dobreee raaanko 🙂 uz mame celkom fajny nazov 😵
@sundance ovulku podla hlienu, ovutesty a meranie BT 🙂 ale mas asi taky cyklus ako ja 😀 lutealna faza je cca 12 dni (ako u koho), takze medzi 14-18DC mas ovulaciu 😀

ninna86
31. júl 2015

@mimuska2109 mne by to nedalo 😝

juliett99
31. júl 2015

@meggie07
@ninna86
@lilimoni
@lucia1002
@tinka881 a vsetky ostatne prajem krasne rankooooo🙂 Konecne mame krasny nazov temu🙂 TAKZE BABY IDE SA NATOOOO 🙂 @meggie07 mojko neskusala som lebo mrcha sa trosken spustila a jasne ze sme nemohli do dnes vydrzat bez muchlania tak dnes rano este furt bola... uz nech sa spakuje a minimlňalne 9 mesiacov je niekde v r..i strcena mrcha jedna americka 😀
este vcera vecer mi pisal admin.. ci moze byt 🙂 a ja ze jasne 😀 .-D 😀

sundance
31. júl 2015

BABY, dakujem 🙂 teoreticky, mi vychádza ovulacia na 5. augusta, kedy odporučate snaženie? 🙂
ráno alebo na večer? deň vopred? ako viem, že plodna by som mala byt aj den predtým aj po, ale tak my mame doma babu, a chceli by sme chlapčeka (dufam, že sa domna nepustíte teraz 😉 ale mala sa nam podarila na prvú šupu a hovoria že chlapec by sa mal v deň ovulácie....ako v podstate nám je jedno, hlavne nech je to zdravučké, budeme sa tešiť aj z dievčatka aj chlapca len nech je zdrave, aj tak neverím, že sa nam podarí na prvú šupu 🙂
@lilimoni

@mimuska2109

@meggie07

meggie07
autor
31. júl 2015

@juliett99 supeeeer!!! mne ani len neodpisal 😒

juliett99
31. júl 2015

@meggie07 nejak 22:30 som dostala spravu s otázkou ci moze byt🙂 tak som napisala ze hej🙂

meggie07
autor
31. júl 2015

@juliett99 super,super.. teraz to uz dava zmysel aspon ten nazov.. 😉 😀

ninna86
31. júl 2015

@juliett99 dobre raaaaaanko 🙂 aj vam dievcata ostatnym 🙂

mimuska2109
31. júl 2015

@ninna86 Ja som tiez pokusitelka...ale nemam cim testovat🙂 tak uz pockam do ms🙂

ninna86
31. júl 2015

@mimuska2109 ja uz by som stala v prvej lekarni 😀

mimuska2109
31. júl 2015

@sundance Kedze mate doma dievcatko tak sa hovori, ze chlapci su pocas ovulky a vraj je dobre nemat pred tym aspon 3 dni tutumutu🙂 my zase chceme babu🙂mame doma chlapca🙂ale v podstate chcem velmi babo a je jedno ci babo alebo chlapec🙂

mimuska2109
31. júl 2015

@ninna86 Musela som si vstupit do svedomia a neist🙂vcera som si uz hovorila ze urobim ovulacny test ten este mam🙂ale kedze mi klesla teplota a podbrusko pobolieva tak je to asi zbytocne...sice ma ms prist az v nedelu ale mozno pride skor🙂ja by som tiez stale testovala...len som potom z toho smutna🙂

ninna86
31. júl 2015

@mimuska2109 ano, ano mas spravny pristup 🙂 tak si pockame do nedele este preistotu 🙂

mia005
31. júl 2015

Dobré ránko spolusnažiteľky 🙂

fergiea
31. júl 2015

@lucia1002 no ako ovu testik? 🙂

sundance
31. júl 2015

@mimuska2109 veď práve že počas ovulky su že vraj chlapci... a mne podla kalkulačky/menštruačného kalendáru vychádza 5.8.2015, tak rozmýšlam, či by nebolo lepšie 4.8. alebo potom toho 5....

lilimoni
31. júl 2015

@sundance aj my chceme chlapceka 😀 najsamfasa den pred ovulaciu lebo aj plavcom to chvilku trva, kym doplavaju 😀 ale co sledujem, tak mam pocit, ze niektori muzi vedia iba jedno pohlavie robit 😀

sundance
31. júl 2015

@lilimoni tak neviem presne kedy mam ovulku, to len ten menštruačný kalendár mi tak ukazuje...mna ani nepícha vo vaječníku, a vytok som nejako nespozorovala 🙂 my to chceme skusit len tento mesiac a ak sa nepodari tak to necháme až potom od decembra.... 😉 🙂