Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@margaretkaoliver nech sa paci http://www.fertilityfriend.com/ttc/login.php?re...
ja pouzivam tento a aj najcastejsie sa tu objavuje 😉
@belasakobylka
baby, podla čoho zistím, že mám ovuláciu? menzes my skončil 24.7.2015..priemerny cyklus mam 29dnovy a menzes mi trva 5dni
@margaretkaoliver Ahoj ja pouzivam fertility friend aj v mobile a som spokojna. Je prehladna. Tak skus tuto aplikaciu.
@sundance Ahoj, najpresnejsie ti to vie povedat lekar ked budes chodit na folikulometriu. Ale da sa to vysledovat aj doma a sama. Budes si merat teplotu kazde rano v rovnaky cas (vraj moze byt odchylka cca 30 minut), potom to moze skombinovat s ovulacnymi testami a sledovanim hlienu a ak mas aj bolesti tak to je tiez dolezity signal. Toto vsetko aby si si nemusela drzat v hlave tak zapisujes do grafu a on na zaklade tvojich hodnot ti vyznaci ovulku. Takto sledujes par mesiacov a uz sa potom vies orientovat kedy ju mas. Snad som trosku pomohla🙂ja som tymto sledovanim zistila ze ovulaciu vobec nemam. A potom mi to potvrdil aj lekar.
@meggie07
@ninna86
@lilimoni
@lucia1002
@tinka881 a vsetky ostatne prajem krasne rankooooo🙂 Konecne mame krasny nazov temu🙂 TAKZE BABY IDE SA NATOOOO 🙂 @meggie07 mojko neskusala som lebo mrcha sa trosken spustila a jasne ze sme nemohli do dnes vydrzat bez muchlania tak dnes rano este furt bola... uz nech sa spakuje a minimlňalne 9 mesiacov je niekde v r..i strcena mrcha jedna americka 😀
este vcera vecer mi pisal admin.. ci moze byt 🙂 a ja ze jasne 😀 .-D 😀
BABY, dakujem 🙂 teoreticky, mi vychádza ovulacia na 5. augusta, kedy odporučate snaženie? 🙂
ráno alebo na večer? deň vopred? ako viem, že plodna by som mala byt aj den predtým aj po, ale tak my mame doma babu, a chceli by sme chlapčeka (dufam, že sa domna nepustíte teraz 😉 ale mala sa nam podarila na prvú šupu a hovoria že chlapec by sa mal v deň ovulácie....ako v podstate nám je jedno, hlavne nech je to zdravučké, budeme sa tešiť aj z dievčatka aj chlapca len nech je zdrave, aj tak neverím, že sa nam podarí na prvú šupu 🙂
@lilimoni
@ninna86 Ja som tiez pokusitelka...ale nemam cim testovat🙂 tak uz pockam do ms🙂
@sundance Kedze mate doma dievcatko tak sa hovori, ze chlapci su pocas ovulky a vraj je dobre nemat pred tym aspon 3 dni tutumutu🙂 my zase chceme babu🙂mame doma chlapca🙂ale v podstate chcem velmi babo a je jedno ci babo alebo chlapec🙂
@ninna86 Musela som si vstupit do svedomia a neist🙂vcera som si uz hovorila ze urobim ovulacny test ten este mam🙂ale kedze mi klesla teplota a podbrusko pobolieva tak je to asi zbytocne...sice ma ms prist az v nedelu ale mozno pride skor🙂ja by som tiez stale testovala...len som potom z toho smutna🙂
@mimuska2109 ano, ano mas spravny pristup 🙂 tak si pockame do nedele este preistotu 🙂
@mimuska2109 veď práve že počas ovulky su že vraj chlapci... a mne podla kalkulačky/menštruačného kalendáru vychádza 5.8.2015, tak rozmýšlam, či by nebolo lepšie 4.8. alebo potom toho 5....

@margaretkaoliver Ahoj ano je appka,aj ja nad tym rozmyslam ze si ju stiahnem a zacnem a merat.len neviem ci ich je viacej a ktora je lepsia,to by nam mohol niekto poradit.