Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
Baby pomoc...sme na oslave, je tu aj asi 1,5 rocny chlapcek z rodiny svokrineho priatela a ja sa k nemu nemozem ani priblizit.....je mi to hlupe, ale stale rozmyslam nad tym, ako ho tu cely den vidim cupkat, ake by to bolo keby toho drobca mame my....niekedy sa to vazne neda ☹
@fergiea jooj mojko ☹ to je ta psychika...ja som si praveze uzivala pritomnost malych deti...aj ked som tuzila po vlastnom..chapem ta, ze je to tym, ze tuzis po vlastnom...skus sa nabuduce premoct a vychutnaj si pritomnost dietatka v tvojej blizkosti..neuzatvaraj do seba len ten pocit tuzby po vlastnom..skus si najblizsie vytvorit v sebe priestor aj pre cudzie babo a napln sa pozitivnou energiou z toho dietatka...urcite sa budes lepsie citit a tvoja psychika to tiez bude isto inak vnimat...len sa prosim neupinaj len na tuzbu po vlastnom lebo psychike to nepomoze a ani snazeniu..treba verit ze coskoro budes aj ty mat v brusku malicke ♥
@lucia1002 ved to, ze bezne sa takto neutahujem mimo...neviem co to.bolo, ale ku koncu som sa nejak premohla a hrala sa s nim. Bozinku taky bol zlaty. Kludny, vysmiaty 🙂 snazim sa verit, ale tiez zacinam byt zmierena s tym, ze to zrejme tak skoro nebude. Nuz co uz, obcas pride ta depka aj na mna, ale za chvilu je to fuc...
@lucia1002 moja bola som, vraj mam lepsie vysledky na dalsiu kontrolu idem v novembri. Tak hadam to uz bude znova lepsie, ale doktorka ma pochvalila ze je to super, na to ze som celiaticka 😀 Uz som zasa ok, ja sa musim niecim stale zamestnavat 😀 dnes som si napr kupila vykrajovacky na Vianoce toho pernicka zo shreka 4 velkosti, tak basnim len o tom, ako budem vypekat medovniky ... strasne sa tesim. Prve Vianoce v nasom dome 😀 a ty sa ako citis? Citala som, ze je vsetko v poriadku, tak nadalej drzim palce 🙂
@fergiea presne viem o com pises, ja som sa tiez v jedno obdobie ani nemohla priblizit k detom a potom som doma revala... ale uz ma to preslo
@mojebabatko19 ked mne to vcera tak prislo luto, isla som na wc potom a aj mi veru slzy vybehli. Ale uz potom to bolo lepsie. To je niekedy strasne na psychiku. Clovek asi nemoze nad tym vobec rozmyslat 🙂
@fergiea tak to je super ze su lepsie...len tak dalej 😉 kde si ho kupila? Aj ja chcem takeho 😀 citim sa momentalne naprd...skolilo ma prechladnutie..vcera som bola v robote a oddnes som opat doma 😀 nadcha, hrdlo a vcera aj teplota..tak som sa bala aby to bublinke neublizilo...ale zvteploty som sa vyspala a aj hrdlo je uz vcelku ok...uz len tie dutiny... 😒 snad to rychlo prejde...vo stvrtok idem na kontrolu...
@lucia1002 tak skore uzdravenie prajem 🙂 teraz je skoro kaxdy takto prechladnuty, toto pocasie raz tak raz tak a teplotne skoky hore dolu....aj priatel je nachladnuty, mna to zatial obchadza 😀 u nas je taky obchod ze Kinekus, tam maju rozne potreby do domacnosti a take blbosti a tam som nasla tieto vykrajovacky, ale znacka je tescoma tak myslim, ze kde predavaju veci od tescomy, budu mat aj tie vykrajovacky 😀 tak sa z nich tesim
Babuľky, viem, že je skoro na takúto otázku, ale chcem sa uistiť. Keď sa budeme snažiť s priateľom o bábätko a náhodou otehotniem a nebudem o tom vedieť alebo aj budem, chcem sa opýtať, môže bábu nejako v tých začiatočných mesiacoch (aj neskorších) ublížiť moja práca??? (dvíham veľmi ťažké veci a pracujem tak celých 8 hodín). Ďakujem za radu 🙂 :-*
Ahoj ZOELEA a co take tazke dvihas?
@zoelea urcite budes musiet zmenit zaradenie, bud do pokladne alebo pod., a ak sa nebude dat, tak na rizikove, mozes si odtrhnut placentu, potratit...
@fergiea neboj nie si sama presne tieto pocity mávam aj ja 😨
snazilky ktora je na tom rovnako ako ja dnes 12 dc
Babule držte palce nech sa zaradím k tehulkám 🙂 v stredu má prísť mrcha a zatial moje telo ani nevie, že by sa malo nieco diat. Cyklus mávam ako hodinky 28 dňový 🙂
@sandriika 😀 držím palce, ja čakám v piatok, snáď sa nedočkám!
@malalienka85 my tiež dúfame, že sa nedočkáme 🙂
@sandriika ako dlho sa snažíte?

@cejarka ...tak a slzicky nám nepomôžu...a naše nastavenie myšlienky je veeeeelmi dôležité. Takze, tu na fóre sa vyzalujeme jedna druhej...bo sa vieme pochopiť 😪😪😪....a pred okolim budeme silne, usmievave a bezstarostne....👍😘😃 aaass teda do vianoc budeme 2 az 3 v 1🌞😍😉