icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

janikm
14. sep 2015

@lucia1002 tak nech ta obchadzaju oblukom 🙂

abusa
14. sep 2015

ahojte zienky idem sa vam vyspovedat nakolko nemam komu :( este ze tu ste aspon vy :D strasne som verila ze sa to tento mesiac podarilo som raatala dni do stvrku a dufala ze mrcha nepride no prave dosla a fakt to neviem predychat :( viem ze este sa to moze podarit ze casu dost no ked sa mi vracaju pocity spred dvoch rokov ked sme nemohli mat babo :( aj ked sa nam nakoniec podarilo a mam tu najkrajsiu dcerku na svete :-* ktoru neskutocne milujem no vzdy som tuzila po velkej rodine no nakolko financne zvladneme max. dve tak som sa s tym zmierila a tesila som sa ze sa manzel rozhodol ze prisiel ten spravny cas. rok po porode bolo vsetko ok vajicka v norme plodnost super no potom sa nieco zs pokazilo a teraz musim brat liek na plodnost ab sme mohli mat druhe. urcite si viete predstavit aka som bola zufala ked som po pol roku dosla k lekarovy a povedal mi ze je to zase take ake to bolo pred tym :( akurat ked sme sa rozhodli mat druhe. ale nestracam nadej ze to nakoniec vyjde aj ked dnes ma to zasiahlo viac nez pred tym. tak som dufaĺa a verila ze som konecne tehu a nakoniec nic a dalsi mesiac snazenia a zufaleho cakania ci sa to podarilo. uz si niekedy myslim ze to nema zmysel lebo uz nato nemam viac sil. a najhohrsie je ze nemam nikoho kto by yto vedel pochopit ako sa citim ta bezmocnost, ten smutok a hnev ze som na vine ja. ze ine matky ktore si ani nezasluzia mat deti lebo ich ani nemiluju a ja co najviac na svete som vzdy milovala len a len deti a dala by som im vsetko na svete keby to slo. mam take problemy. milion krat sa pytam co zle som spravila ze ma boh tak tresta preco ma tak psychycky nici. :( :( :( prepacte ze sa tu tak spovedam no neviem komu sa vyspovedat a uz toho bolo na mna privela :(

petkazh
15. sep 2015

@abusa kludne pis my ta tu pochopime a podporime ...viem co prezivas tiez som uz z toho vsetkeho zufala pocitat dni snazilkovat testovat a ked sa nepodari zas vsetko od znova...ale musime verit ze sa to raz podari ...ja nemam este deticky tak si vies predstavit tu tuzbu po babatku ...

fergiea
15. sep 2015

@janikm
@lucia1002
@mojebabatko19
@espoleta baby som v soku potrebujem poradit !!!!! Som 22 dc, asi tak 7-8dpo, teraz som vstala, idem na wc, utriem sa a na papieri ruzova krv!!! Co to ma byt? Nikdy som nedostala ms tak skoro, nikdy bez priznakov a nikdy bez BOLESTI!! Nemeriam ani bt tento cyklus si nic nevsimam akurat viem kedy bola ovu spravila som iba dva testy......nechapem tomu a som vystrasena, ak je to to co si myslim.........pila som tu alchemilku, ale ona mi nemohla za 2tyzdnove pitie zrusit vsetky bolesti.....prsia ma tiez vobec nebolia iba ma svrbia trosku ale ja uz som si nic mevsimala lebo mo z toho sibalo baby co sa mi to deje ☹

mojebabatko19
15. sep 2015

@fergiea a pokracuje ti krvacanie alebo to bolo len 'jednorazove'? Ono citala som ze uhniezdenie moze byt do 10 dni od oplodnenia, takze mozno je to ono 😉

fergiea
15. sep 2015

@mojebabatko19 praveze som bola na wecku len raz a idem do rohpty, uvidime co dnes, ci sa to teda rozbehne ale silno dufam, ze nie...mne je dovne ze ma ani brucho neboli proste nic :-/ len si nechcem nahovarat...

fergiea
15. sep 2015

@mojebabatko19 a zatial to bolo iba ked som sa utrela na wc, inak nic

mojebabatko19
15. sep 2015

@fergiea tak ja si myslim ze uhniezdenie. Ale uvidime ako sa to vyvinie 🙂 mna dnes v noci zobudila strasna bolest v krizoch, ale iba na pravej strane (nad pravou polkou zadku)...rano mi to prechadzalo az dopredu, vyzera to na nejake prechladnutie ☹

vlasze
15. sep 2015

@abusa ahoj neboj nič všetko má svoj čas , ked máš mať babo tak budeš mat len netlac na pilu ako sa vravi uvolni sa a vtedy to príde.Viem že sa to lahko píše ale je na tom niečo držim ti palce a budem rada ked niekedy napišeš

vlasze
15. sep 2015

@petkazh príde to neboj len sa ukludnit aj ked je to tažke

janikm
15. sep 2015

@fergiea uf no nemam s tym skusenost ale co som citala tak moze byt bud uhniezdenie to zvykne byt v takom case po ovulke alebo nejake poovulacne krvacanie.. na MS mi to pride prilis skoro, tak uvidis ze ci to bola jednorazovka alebo to bude trvat dlhsie 😖

fergiea
15. sep 2015

@mojebabatko19 ja uz vselijake pichania a bolesri nepovazujem za priznaky, to mam stale ako aom sa zacala sledovat 😀 ale toto rano ma dostalo. Bola som druhykrat na wc, zrazu nic. Vobec nic. Bodaj by to volo to co chceme aby to bolo...

fergiea
15. sep 2015

@janikm ved toto ja som rano skoro odpadla ze to co aj po ovulke mi to pride uz dlho ze by som krvacala kvoli tomu a to bolo vazne malicko a ruzove...ach clovek sa na to snazi nemysliet a bum nieco dalsie a nove

lucia1002
15. sep 2015

@fergiea mojko, mohlo to byt v klude aj uhniezdenie...hlavne sa neplas...pokial sa ti to nerozbehne, pripadne to bolo jednorazove, tak by to mohlo byt ono..nebolo to silne ci? Uvidis v priebehu dna ci sa to bude este opakovat 😉

mojebabatko19
15. sep 2015

@fergiea to aj ja 😀 ale toto je prechladnutie, a bohuzial taka bolest, ze sa neda prehliadnut

fergiea
15. sep 2015

@lucia1002 moja len trosku na papieri ruzove odvtedy absolutne nic....ja som sa iba zlakla ze ms dosla otyzden skor, ale ved mne byva tak zle a dnes nic. Akurat ma picha kade tade, ale hovorim, to z apriznaky uz nepovazujem 😀 no bodaj by to.l bolo uhniezdenie....nema to byt co ine :-/

fergiea
15. sep 2015

@mojebabatko19 jaj taaak no tak prajem skore uzdravenie hrube ponozky a caj. Ja som sa rano zobudila s miernou bolestou hrdla ale ja stale cajikujem. Priatel ten je prechladnuty uz tyzden zajtra ide k lelarovi...

espoleta
15. sep 2015

@fergiea no tiež dufam že to bude uhniezdenie 🙂 uvidime o tyždeň či pride nejaka mrška alebo sa to už teraz rozbehne 🙂

lucia1002
15. sep 2015

@fergiea no uhniezdenie moze byt od 5 - 10dpo..takze to neni neskoro..jedine to este moze byt z toho, ak ste sa vcera mojkali...

fergiea
15. sep 2015

@lucia1002 nemojkali :-/ vikend sme mali taky, ze sme unaveni vecer padli do postele a vcera obaja v robote.....ani neviem kedy drahy prisiel z poobednej ja som spala ako zabita. Kristus clovek sa snazi nemysliet a nenamyslat si a zrazu zas toto. Co este pride dalsie? 😀 konecne dve ciarky na tehu teste?

fergiea
15. sep 2015

@espoleta moja zatial sa nic nerozbieha ani to tak nevyzera. Uvidime zajtra, odmeriam aj bt pre istotu...

fergiea
15. sep 2015

@lucia1002
@espoleta a to som este tak par dni dozadu premyslala....ze ako som vzdy cakala ci som tehotna, kazde pichnutie som si nahovarala k tomu ze budem tehu atd.....a ze ake je to smiesne, ze ziadne ozajstne priznaky som v podstate nemala ako krvacanie pri uhniezdovani, ten husty biely hlien....meskanie ms.... a dnes rano zrazu ta krv. No ja odpadnem ak sa to vydarilo.

abusa
15. sep 2015

@fergiea ahoj no drzim ti palceky aby to bolo uhniezdenie :D dala si mi malinku nadej lebo vcera vecer sam zacala slabo krvacat tak som si myslela ze sa mi dosla mrcha, no od vtedy nic tak sa sledujem :D a este trosku dufam no neverim tomu :D ale snad ty budes mat to stastie :D

fergiea
15. sep 2015

@abusa tak ti drzim palce. Mne sa toto este nikdy nestalo. Tak snad nam to vyslo a babatko sa uz rozhodlo prist medzi nas 🙂 joj to budem najstastnejsia na svete....uvidime o tyzden 🙂 dakujem krasne

lucia1002
15. sep 2015

@fergiea takze krv z mojkania mozeme vylucit 😉 no ale uvidis co to bude..samozrejme vobec to nemusi byt to, co si myslime...mohla to byt len nahoda...preistotu si nerob nadeje, ber to tak ako doteraz a nechaj sa prekvapit 😉 drzim palce 😉

fergiea
15. sep 2015

@lucia1002 presne tak, uvidime o par dni. to by si uz moje telo naozaj zo mna robilo srandu, lebo toto sa mi nikdy netalo. Ved uvidime 🙂

lucia1002
15. sep 2015

@fergiea no hormony robia divy...mne sa to sem tam stavalo..mavala som trocha krvi alebo spinenia vramci cyklu..viem ze ja to mam z hormonov a preto som aj teraz spinila a budem musiet do 12tt brat duphaston..ale budem drzat palceky aby to bolo ono 😉

fergiea
15. sep 2015

@lucia1002 dakujeeeeem 💜

janikm
15. sep 2015

@fergiea tak nemoze to byt ani raz asi jednoduche 😀 tak pockaj co sa z toho vyvinie, ak to bolo uhniezdovanie tak o take 2 dni by uz mohol test cosi ukazat 🙂 a mozno len alchemilka ti porobila nejaku sarapatu v cykle, tazko povedat 😖

sany944
15. sep 2015

@abusa ahojky, uplne ta chapem ako sa citis, ja sa budem tak citit asi za par dni ked mi pride mrcha, a tiez velmi dufam ze sa to tentokrat podarilo, ale ak pride budem tiez znicena... Ja este babo nemam a uz sa snazime viac ako rok a pol a stale bez vysledku, zacinam byt kazdy mesiac viac a viac frustrovana a mat velke obavy ze nebudeme mat nikdy vlastne dietatko :( a tiez je to iba kvoli mne lebo manzel je naprosto v poriadku...a chcela by som az 3 deticky, ale keby nam pan Boh doprial aspon jedno bola by som najstastnejsi clovek na svete. Kazdy den vydavam tehotne zeny s bruskami a vidim ako su neskutocne stastne, a stale si hovorim ze kedy bude takato radost dopriana aj mne :( Ale neboj sa jedno dietatko uz mate, a ked sa podarilo jednu urcite sa podari aj druhe, len to nebude asi hned ako by clovek chcel :( Kolko sa uz snazite o druhe? Aj pri zdravom pare je pravdepodobnost oplodnenia pocas ovulacie iba 12-15% a ked mas este problemy tak este mensia, preto je asi uplne normalne ze sa to podari mozno az po 2 rokoch snazenia. Alebo ak nechcete tolko cakat skus navstivit CAR a mozno to pride ryhlejsie 🙂 Drzim velmi palceky aby si sa dockala co najskor //