icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

mojsap
16. sep 2015

@fergiea ahoj..ja som na tom ako ty..ms by mala prist v utorok a teda nemusela by 🙂 ties premyslam ci sa otestujem..aky test pouzivas? A drziiiiiim palce!

fergiea
16. sep 2015

@mojsap ahoj :') budem tesrovat asi v piatok. To budem 10dpo. A testujem testami,co som si objednala cez lauritku. Drzim ti palce 🙂 aj mas nejake "priznaky"?

ludmila88
16. sep 2015

Ahojte, prichadzam medzi vas snazilky...baby poradte mi, s manzelom sa snazime o druhe babo, ms som dostala o 5dni skor mala som ju asi 2dni silne, ku ktorym sa pridali aj bolesti v podbrusku co nezvyknem mat, potom 2dni nic a teraz som zacala spinit..neviem co si mam o tom myslit..:(

mojebabatko19
16. sep 2015

@fergiea super teplotka 🙂 ja po MS stale ani chyru, uz by som cakala aspon zacinajuce spinenie, ale stale nic... akurat dnes zo mna zacal 'tiect' hlien nejaky, vyzera skoro ako ovu hlien... normalne som chodila na wc sa skontrolovat co som myslela ze uz sa spustila mrcha, a to stale len hlien.

lucia1002
16. sep 2015

@fergiea tak som strasne zvedava co a ako... 😉 ja zas mam nervicky zo zajtrajska uz...idem na kontrolu...tak dufam, ze bude vsetko ok 😉

sandriika
16. sep 2015

@malalienka85 tak mrcha zatial nechodi....dufam ze ani nepriiide...ani menstruacne bolesti nemám. jedine rano som mala spinenie. tak uvidime ako sa to ukaze 🙂

malalienka85
16. sep 2015

@sandriika supeeeeeer len tak dalej :D ja už cítim bolesti....ach jaj

petkazh
16. sep 2015

@meggie07 ahoj ja som dnes 14 dc na ovu teste bol v pondelok duch dnes skusim znova...takze snazilkujeme a cakame 🙂

fergiea
16. sep 2015

@lucia1002 budem na teba silno mysliet 🙂 drzim palce nech je vsetko v poriadku

fergiea
16. sep 2015

@mojebabatko19 tak uvidime v piatok ako nam vidu tehu testy 🙂 ja mam dostat presne o tyzden....

mojsap
16. sep 2015

@fergiea ja som dnes 9DPO a v utorok by som mala dostať MS, cítim sa unaveno, bolia ma kríže, sem-tam hlava a hlavne prsia

janikm
16. sep 2015

@fergiea vaau tak teplota krasna 🙂 a suhlasim ze testuj podla toho ako to citis, ak si tehu tak budes aj bez testovania no ked si zvedava tak skus este par dni ci sa teplota drzi 🙂 ja mam taky citak ze vam to tento mesiac vyslo 🙂

fergiea
16. sep 2015

@janikm ja sa musim priznat. Ja som s testom totiz nevydrzala po trj teplote uz dnes rano 😀 poslala som to kamoske a ze ona tam vidi druhu ciarku, vidim aj ja ale doleziteje je aby bola dalsie dni silnejsia.......lebo takych duchov sme tu uz mali a prd z toho

fergiea
16. sep 2015

@mojsap tak drzim palce, ja ziadny priznak, ani na mrchu ani na tehu tak hadam tot ak ostane a na teste budu ve palicky

mojsap
16. sep 2015

@fergiea ja som už dnes mala pokušenie urobiť test

puffu
16. sep 2015

@ninna86 tak sme na tom rovnako..🙂 aj ja som 2dpo dnes 😉 dufajme ze uspesne..🙂

ninna86
16. sep 2015

@puffu jeeej no to som teda zvedava 🙂

puffu
16. sep 2015

@ninna86 muz uz dnes rano ci nemozem testovat ze je nedockavy.. 😀 ale verim ze to tento mesiac vyslo..🙂 bolo by to megasuper.. 🙂

ninna86
16. sep 2015

@puffu akoze aj ja by som bola stastna, ale tak keby nie, tak co uz 🙂 len mi vedi, ze potom sa zase dlho caka.. dnes to uz nema asi vyznam skusit?

puffu
16. sep 2015

@ninna86 my to tento mesiac skusame obden, hoci som 2dpo tak este dnes a aj nabuduce a mozno aj potom este skusime.. ved clovek nikdy nevie 😀 ale tak nam mojkanie neprekaza, takze uvidime.. zase ani nebudeme drzat celibat ked je uz po ovu a aby sme pripadne nerusili uhniezdovanie a pod.. takze robke ako mate chut.. 😉
ano my podobne..🙂 ak nevyjde nevadi, ide sa dalej.. ked sa nepodari do konca roka tak uz budem stresovat ale dovtedy to chceme brat easy a neriesit ked to nevyjde.. no mna inak tiez nebavi to cakanie od ms po ovu 😀 ale potom uz ked je po ovu tak mi to ide rychlo 🙂

ninna86
16. sep 2015

@puffu nooo dobre, tak ved mojkania nikdy neni dost 😝 dnes idem ku kadernicke konecne, tak sa tesiiiim.. tak idem pomaly balit v praci 🙂

petkazh
16. sep 2015

hlasim kolajnice na ovu teste 🙂 tesim sa ako by to bol uz tehu test 🙂

fergiea
16. sep 2015

@ninna86 aj ja som dnes bola u kadernicky 😀 prepac ale vserko tu tak citam dnes mam volno 🙂

ninna86
16. sep 2015

@fergiea jaaaj, ja ze co prepáč a ty sa zapajas do cudzej konverzacie 😀 ale nieee, to nevadiii.. Uz tu sedim 🙂

janikm
16. sep 2015

@fergiea a kde je foto? 😀 pridaj my sme tiez zvedave 🙂 ale ako hovoris treba to brat s rezervou, no lepsie ako biely test 🙂

fergiea
16. sep 2015

@janikm neviem ci to aj pridavat, je predsa len skoro 🙂 radsej pridam ked to bude na sto percent 😀

fergiea
16. sep 2015

@ninna86 a co si vymyslela u kadernicky? Mne to dnes tak dobre padlo 🙂

senselinka
16. sep 2015

@fergiea ale pridaaaj, nech sa potesime s tebou 😵

janikm
16. sep 2015

@fergiea tajnostkarka! 😀 tak v piatok dufam ze pripnes kolajnickovu foto 🙂

espoleta
16. sep 2015

@fergiea nenaťahuj nas pridaj sem foto 🙂 aj tak ťa k tomu donutime 😀