Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
Ahojte, prichadzam medzi vas snazilky...baby poradte mi, s manzelom sa snazime o druhe babo, ms som dostala o 5dni skor mala som ju asi 2dni silne, ku ktorym sa pridali aj bolesti v podbrusku co nezvyknem mat, potom 2dni nic a teraz som zacala spinit..neviem co si mam o tom myslit..:(
@fergiea super teplotka 🙂 ja po MS stale ani chyru, uz by som cakala aspon zacinajuce spinenie, ale stale nic... akurat dnes zo mna zacal 'tiect' hlien nejaky, vyzera skoro ako ovu hlien... normalne som chodila na wc sa skontrolovat co som myslela ze uz sa spustila mrcha, a to stale len hlien.
@malalienka85 tak mrcha zatial nechodi....dufam ze ani nepriiide...ani menstruacne bolesti nemám. jedine rano som mala spinenie. tak uvidime ako sa to ukaze 🙂
@sandriika supeeeeeer len tak dalej :D ja už cítim bolesti....ach jaj
@mojebabatko19 tak uvidime v piatok ako nam vidu tehu testy 🙂 ja mam dostat presne o tyzden....
@ninna86 my to tento mesiac skusame obden, hoci som 2dpo tak este dnes a aj nabuduce a mozno aj potom este skusime.. ved clovek nikdy nevie 😀 ale tak nam mojkanie neprekaza, takze uvidime.. zase ani nebudeme drzat celibat ked je uz po ovu a aby sme pripadne nerusili uhniezdovanie a pod.. takze robke ako mate chut.. 😉
ano my podobne..🙂 ak nevyjde nevadi, ide sa dalej.. ked sa nepodari do konca roka tak uz budem stresovat ale dovtedy to chceme brat easy a neriesit ked to nevyjde.. no mna inak tiez nebavi to cakanie od ms po ovu 😀 ale potom uz ked je po ovu tak mi to ide rychlo 🙂
hlasim kolajnice na ovu teste 🙂 tesim sa ako by to bol uz tehu test 🙂
@fergiea ale pridaaaj, nech sa potesime s tebou 😵

@fergiea ahoj..ja som na tom ako ty..ms by mala prist v utorok a teda nemusela by 🙂 ties premyslam ci sa otestujem..aky test pouzivas? A drziiiiiim palce!