icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

mojebabatko19
19. sep 2015

@t3n1 dakujem

fergiea
19. sep 2015

@mojebabatko19 presne tak 👍 nemam co dodat....aj ked niekedy sa to tazko aplikuje do zivota....milujem napriklad aj slabikar stastia,zatial mam rozcitanu 1 a caka na mna v policke uz aj 2 😂😂

t3n1
19. sep 2015

@kaatuuskaa ja som mala lapar. v marci 2010, vyberali mi tiež cystu dermoidnu, ta musela ist hneď, rýchly spád. niekedy ten pravý vajecnik preto citim viac, také pichanie. Aj si merias teplotu alebo ako identifikujes ovulku?

kaatuuskaa
19. sep 2015

@t3n1 ...ovulku nemam velmi možnosť merat...bo robim na 3 smeny...cize aj moj organizmus je obcas zchaoseny 😆 a ovutestiky som skusala...ale asi som postupovala zle...bo mi nic nevychádzalo...az som samu seba vystresovala,ze neovulujem😏 takze teraz len sledujem svoje telo a nechavam to na prirode (zatial)😉

mojebabatko19
19. sep 2015

@fergiea to este nepoznam, tak si asi zadovazim 🙂

t3n1
19. sep 2015

@kaatuuskaa chapem, smeny ta rozhodia, to by ani nemalo význam naozaj. Ja tiež som iba hlien sledovala ale neviem ako sa na to da spolahnit, najlepšie asi meriesit takto ma začiatku, nechať to plynúť

kaatuuskaa
19. sep 2015

@t3n1 ...boli sme v CAR-e a tam mi doktorka odporučila skúsiť prirodzene po laparke a ak sa do polroka nezadari...mame sa opäť ukázať 😏 povedala mi ze sa mi tie vajcovody mozu opat znepriechodnit...tak aby sme zbytočne nestracali cas...mam uz 31r😋

motorolka
19. sep 2015

@puffu ahoj tak ako to cele dopadlo? Ako to vidis tento mesiac? Podarilo sa? Ja uz neviem, uz by som chcela mat // ☹ uz mi to lezie na nervy a aj manzelickovi 😒

t3n1
19. sep 2015

Ja mam o mesiac 28. Jasne, super keď ta tak nejaký odborník usmerni a pomoze ti. My dnes zaciname odznova, takže 1 dc, ideme ďalej :( :|🙂 od začiatku ;):P

poisonblu
19. sep 2015

baby, teraz ked pozeram.na ten test, tak tie ciarky su nejak daleko od seba, to moze byt? mam to taky lacny test z ciny

kaatuuskaa
19. sep 2015

@t3n1 ...tak predsa sa ta potvora dostavila? Kedy uz ta dama pochopi,ze mi ju v tejto spolocnosti nechceme))))

t3n1
19. sep 2015

Svina nechápavá, ze?!? 😆😋😈 keď som zbadala tu ruzovu, tak mi ostalo smutno ma chvíľu, ale manžel povedal, ze neboj sa, budúci mesiac uz nebude 😍 tak mu skusam veriť hehe a začala som si užívať pinacoladky troška na odreagovanie a oslavu 😉

puffu
19. sep 2015

@motorolka neviem uvidime, dnes som este len 5dpo takze uvidime co prinesie koniec mesiaca.. muz si veri ze to vyslo 😀 a ty kolky dpo si?

kaatuuskaa
19. sep 2015

@t3n1...no neviem ci sa aj ja nedočkam nechcenej navstevy...boli ma tak cudne brucho 😕 budem dúfať ze to je len následok kyslej kapusty co som dnes mala 😋

t3n1
19. sep 2015

@kaatuuskaa pozitivne myslenie je určite základ Katuska 😉 prajem krásny zvyšok dna a treba sa tsit z tej "poslednej" MS 😊😃😊

kaatuuskaa
19. sep 2015

@t3n1 ...👍😉

majka_ka89
19. sep 2015

@mojebabatko19 @fergiea Baby, dakujem Vam za podporu. Uz som presla na ine myslienky. Dnes som sa konecne dokopala do hobby art shopu a konecnw nakupila veci co potrebujem na menovky 🙂 a este puzzle k tomu mi zadovazil priatel takze budem may co robit :D. A aj moja dusicka uz je trocha na tom lepsie, a konecne mam aj crievicky k svadobnym satam, takze som komplet pripravena prijmat nove vyzvy 🙂 Davam si kompletne pohov od vsetkeho toho sledovania, testovania a idem si uzivat zivot ako sa ma. Ked ma prist pride, predsa tomu malemu drobcovi nerozkazem, a jeden moj anjelik tam zhora urcite bude vediet kedy mi ma znova poslat svoje zastupenie.

motorolka
19. sep 2015

@puffu Ahoj, ja som uz 24 DC tak uvidime...som zvedava, ale akosi nefandim uz nicomu, cakam a zmierujem sa, ze ma caka Nitra a pomoc inde, neviem akasi som skepticka tento mesiac..

poisonblu
19. sep 2015

tak robila som dalsi test, negativny..taak ideme dalej...

fergiea
19. sep 2015

@poisonblu to vazne? ☹ a ja ze ten rpedtym bol pozitivny

poisonblu
19. sep 2015

@fergiea no.asi.nebol..to bol test z.ali, a ta.ciarka bola daleko.od tej kontrolnej...ale tak.kramy sa stale nerozbehki, uvidime

fergiea
19. sep 2015

@poisonblu a kolky dc si ? Ja cakam ms v stredu....tak uvisime..na testoch som mala zatial iba slabych duchov

poisonblu
19. sep 2015

@fergiea 12dpo, v pondelok cakam ms...

fergiea
19. sep 2015

@poisonblu ja 11 dpo len z tych testov ma uz islo porazit tak pockam do stredy ... aj mas nejake "priznaky"?

poisonblu
19. sep 2015

@fergiea nie, len spinenie..asi to.nic nebude

fergiea
19. sep 2015

@poisonblu este nie je nic stratene, kym nepride ms 🙂 drzim palce

poisonblu
19. sep 2015

@fergiea no len 12 dpo by test uz mohol byt pozitivny....ten prvy bol asi vadny..potom som si robila z lekarne 10tkovy a biely

fergiea
19. sep 2015

@poisonblu mohol aj nemusel, niekomu ukaze test aj neskor, kazda sme ina ... ja este stale dufam, ale som zmierena aj s tym, ak to zasa nevyslo...

poisonblu
19. sep 2015

@fergiea no len ten prvy bol menej citlivy, 15 tkovy a su daleko od seba tie ciarky...radsej tomu nebudem verit

fergiea
19. sep 2015

@poisonblu no uz nam zostava len pockat, ci ta mrcha pride...