Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@mojebabatko19 presne tak 👍 nemam co dodat....aj ked niekedy sa to tazko aplikuje do zivota....milujem napriklad aj slabikar stastia,zatial mam rozcitanu 1 a caka na mna v policke uz aj 2 😂😂
@kaatuuskaa ja som mala lapar. v marci 2010, vyberali mi tiež cystu dermoidnu, ta musela ist hneď, rýchly spád. niekedy ten pravý vajecnik preto citim viac, také pichanie. Aj si merias teplotu alebo ako identifikujes ovulku?
@t3n1 ...ovulku nemam velmi možnosť merat...bo robim na 3 smeny...cize aj moj organizmus je obcas zchaoseny 😆 a ovutestiky som skusala...ale asi som postupovala zle...bo mi nic nevychádzalo...az som samu seba vystresovala,ze neovulujem😏 takze teraz len sledujem svoje telo a nechavam to na prirode (zatial)😉
@fergiea to este nepoznam, tak si asi zadovazim 🙂
@kaatuuskaa chapem, smeny ta rozhodia, to by ani nemalo význam naozaj. Ja tiež som iba hlien sledovala ale neviem ako sa na to da spolahnit, najlepšie asi meriesit takto ma začiatku, nechať to plynúť
@t3n1 ...boli sme v CAR-e a tam mi doktorka odporučila skúsiť prirodzene po laparke a ak sa do polroka nezadari...mame sa opäť ukázať 😏 povedala mi ze sa mi tie vajcovody mozu opat znepriechodnit...tak aby sme zbytočne nestracali cas...mam uz 31r😋
Ja mam o mesiac 28. Jasne, super keď ta tak nejaký odborník usmerni a pomoze ti. My dnes zaciname odznova, takže 1 dc, ideme ďalej :( :|🙂 od začiatku ;):P
@t3n1 ...tak predsa sa ta potvora dostavila? Kedy uz ta dama pochopi,ze mi ju v tejto spolocnosti nechceme))))
Svina nechápavá, ze?!? 😆😋😈 keď som zbadala tu ruzovu, tak mi ostalo smutno ma chvíľu, ale manžel povedal, ze neboj sa, budúci mesiac uz nebude 😍 tak mu skusam veriť hehe a začala som si užívať pinacoladky troška na odreagovanie a oslavu 😉
@t3n1...no neviem ci sa aj ja nedočkam nechcenej navstevy...boli ma tak cudne brucho 😕 budem dúfať ze to je len následok kyslej kapusty co som dnes mala 😋
@kaatuuskaa pozitivne myslenie je určite základ Katuska 😉 prajem krásny zvyšok dna a treba sa tsit z tej "poslednej" MS 😊😃😊
@t3n1 ...👍😉
@mojebabatko19 @fergiea Baby, dakujem Vam za podporu. Uz som presla na ine myslienky. Dnes som sa konecne dokopala do hobby art shopu a konecnw nakupila veci co potrebujem na menovky 🙂 a este puzzle k tomu mi zadovazil priatel takze budem may co robit :D. A aj moja dusicka uz je trocha na tom lepsie, a konecne mam aj crievicky k svadobnym satam, takze som komplet pripravena prijmat nove vyzvy 🙂 Davam si kompletne pohov od vsetkeho toho sledovania, testovania a idem si uzivat zivot ako sa ma. Ked ma prist pride, predsa tomu malemu drobcovi nerozkazem, a jeden moj anjelik tam zhora urcite bude vediet kedy mi ma znova poslat svoje zastupenie.
tak robila som dalsi test, negativny..taak ideme dalej...

@t3n1 dakujem