icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

poisonblu
19. sep 2015

@fergiea nj...ako fakt by nemusela, ale ak pride, tak posielam zivotopis do 3firiem,musim sa uz zamestnat, nemozem cakat na tehu

fergiea
19. sep 2015

@poisonblu a mozno prave vtedy to pride 😀 ked to budes najmenej cakat. Ja uz som z toho na prasky 🙂

poisonblu
19. sep 2015

@fergiea ja este nie, ale.chcela.by som to.co.najskor, aj kvoli tomu, nech nemusim hladat teraz.pracu, aj nechcem.velky vekovy rozdiel medzi detmi..aj ideme stavat dom v susednej dedine, tak by bol.ideal mat dieta, este.kym sme v.byte, lebo tu mam blizko svokru, ktora pomoze

fergiea
20. sep 2015

@poisonblu my chceme preto, lebo sme nejak prisli na to, ze by sme boli radi, keby mam pobehuje nieco male, uz treba dalsi level, lubime sa, mame kde byvat, tak sme si zaciatkom roka povedali, ze by to uz mohlo prist. A ono stale nic 😀

fergiea
20. sep 2015

Ahojte baby. Tak ja uz rezignujem, idem cakat mrchu v stredu. Dnes 12 dpo, teplota je stale vysoko 37,07 a myslela som,;ze na teste nieco uvidim, nieco normalne. Uz vazne nebudem testovat skor ako ked bude meskat ms, aj keby som mala neviem ake priznaky. Nie som smutna, len nastvana sama na seba, ze som si davala nadej. No nic. Ani nedufam, ze by sa nam to do Vianoc podarilo. Nevadi, caka ma 6dnovy maraton v praci, aspon pridem na ine myslienky. Pridavam to tenke nic na foto. Myslim ze od utorkoveho "uhniezdovania" by test uz mohol ukazat viac a preto teda uz necakam ziadne tehu.

mojebabatko19
20. sep 2015

@majka_ka89 inak ma napadlo, ze vlastne to takto ma u teba byt, pretoze mate onedlho svadbu, a predsa si ju chces vychutnat 🙂 keby si tehu, tak ani vypit si nemozes, ktovie ci by si nieco zjedla, mozno by si sa nevladala zabavat z unavy 🙂 takze babatko pride do bruska presne po svadbe 😉

mojebabatko19
20. sep 2015

@fergiea a mozno len nemas dost koncentrovany moc, nie? Ja som dnes chcela kontrolne testnut, ale musela som ist aj v noci cikat, aj rano som rychlo utekala, a teraz som skusila (uz viac menej z tretieho mocu) a ciarka je len kusok silnejsia ako v piatok. Zajtra dufam stihnem prvy 😀

1234lubka
20. sep 2015

@fergiea pozri...podla mna je "uhniezdovanie" jeden velky blud ktory necitis.ja som nic necitila, sem tam ma pychlo vo vajecniku tak ako kazdy mesiac...nic nezvycajne som na.sebe vttedy nepozorovala....teda..moozno teoreticky niektore citkive duse mozu nieco citit...ale ja by som sa.na to radsej nesustredovala..po ovule si naplanuj bohaty.program na dva tyzdne nech nemyslis na take veci... 😉 😉

mojebabatko19
20. sep 2015

Tu je porivnanie mojich testov, horny z piatka z prveho mocu a spodny dnesny, ale nie z ranneho, z bledeho druheho ranneho 🙂 je silnejsia ako v piatok, tak som pokojna 🙂 zajtra alebo v utorok otestujem z prveho, snad bude uz silna ciarka 🙂

petkazh
20. sep 2015

@majka_ka89 presne 1 dc to takto prezivam aj ja plakanie smutok depky .....uplne ta chapem a rozumiem ti ...ale sme tu cela skupinka co to prezivame spolu a podporujeme sa ...neboj vsetko bude dobre a do vianoc budeme vsetky tehulky 🙂 drzkaj sa a nebud uz smutn...

mystisch
20. sep 2015

pridavam sa k vam dievcence a uz som po dvoch rokoch posunula snazenie na vyssi level...vsetky vysetrenia a lekarky, mm ide v pondelok na spermiogram. uz nech sa to podari prirodzene ci umelo...uz nas to ubija

kaatuuskaa
20. sep 2015

@mystisch ...výborne,aspoň budete vediet na čom ste...my sme tiez rok čakali a snaženie v tom obdobi akoby ani nebolo...pretože po vyšetreniach u lekárov po roku sme zistili ze som mala nepriechodné vajcovody😏

mystisch
20. sep 2015

@kaatuuskaa no u mna to zatial vyzera ze je vsetko v poriadku...priechodnost, absolutne ziadne cysty, ziadne zrasty, ovulacia prebieha ,...uvidime co dalej. Urobila mi rozne testy, tak cakame na vyzsledky a uvidime co mm...ale uz sa musime posunut,lebo sme tak ubity tym, ze sa nedari, ze sa casto hadame...straca sa domaca pohoda..obaja sme z toho unaveni...chyba nam tu uz maly cloviecik

kaatuuskaa
20. sep 2015

@mystisch ....ja som sa trochu obávala ako manžel prijme vyšetrenia...spg...ale bol zlatý , ja som ani nemohla ist s nim bo som akurát v ten den na laparke bola...dal to,nebranil sa ničomu 😉 aj to je pre mna znamenie ze skutočne obaja chceme 😋

luciskooo
20. sep 2015

@mystisch uplne chapem co pises..my sa s muzom snazime tiez dva roky a stale nic..sme z toho nervozni a hlavne ja kazdy mesiac v depke... uz som skusala tomu nechat aj volny priebej aj vsetko sledovat a zase dat tomu volny priebeh ale akosi to nepomaha 🙂 tak drzim prstiiiiky aby boli vsetky vysetrenia tak dobre ze by uz lepsie ani nemohli byt a mozno aj ta myslienka ze je vsetko ok napomoze k vysnivanemu dietatku 🙂

mystisch
20. sep 2015

@luciskooo dakujeme..uvidime, ja uz som rozhodnuta podstupit vsetko, len ench to uz je, lebo vsetci naokolo uz maju pomaly aj dve a ja som stale bezuspesne ...a to je hrozny pocit. Ak nam odporucia umele idem do toho bez jedineho zavahania.Uz sa potrebujeme posunut, lebo je citit ze to ze sa nam nedari nas oboch odlucuje...ja v svojej depke, mm tiez. A vsetci ked mi povedia,neries, nemysli na to, ked to budes najmenej cakat vtedy sa to podari...by som za toto davala facky...lebo je to tak jednoduche nemysliet...chjaj

poisonblu
20. sep 2015

baby,ktore dlhsie neviete otehotniet, skusali ste cvicit macingovu? moja svagrina nemohla dlho druhykrat otehotniet a zacala cvicit tie cviky a podarilo sa jej, uz porodila..ma medzi detmi 6,5 roka rozdiel

fergiea
20. sep 2015

@1234lubka ja nikde nepisem ze som citila uhniezdenie. Mala som ruzovy hlien a spinenie v utorok, preto pisem v takom zmysle, ze ak to bolo uhniezdenie tak na teste by nieco ukazalo.dovtedy som sa nesledovala lebo som si dala od toho pokoj. Ale ked sa ti stane ze spinis tyzden po ovulke ked sa ti to nikdy predtym nestalo, zaujima ta co sa deje. Ja som ok, nevadi mi cakat na babatko kolko bude treeba. Len kvoli tomu spineniu som testovala. Nic viac 🙂

fergiea
20. sep 2015

@mojebabatko19 dnes som praveze nebola od vecera na wecku 😀 uz kaslem na to. Dost ma boli brucho. Takze myslim, ze ms v stredu pride ak nie aj v utorok 😀 drzim ti palce, aj tak krasne zosilnel 🙂

luciskooo
20. sep 2015

@mystisch no vet toto..uz neviem prijimat dobre spravy od mojich kamosiek ze cakaju mimi.. je tazke na to nemysliet ked to ciha na mna za kazdym rohom.. nasa rodina do nas velmi dzube a zatial si mysli ze popri budovani kariery a vlastneho byvania este nechceme mat deti ale pravda je uplne niekde inde..

mystisch
20. sep 2015

@luciskooo no mi hovor...rodina je v tomto ukazkova...a kedy bude svadba ? a kedy bude dieta ? a potom ked bude, tak kedy bude druhe ? a kedy budete stavat? ...uz som ich normlane neslusne uzemnila, ze este raz mi daju takuto stupidnu otazku....tak im skladam telefon,alebo v pritomnsoti ich poslem do teplych krajin ...a potom zase...nemysli na to, a bla bla bla...no a samozrejme...vela pracujes, to je stres, malo spanku , praca nieje vsetko...chjaj..mudry ako radio...nevadi...bude dobre :D musime mysliet pozitivne a usmiat sa nad tymito vecami. zivot je moc kratky na to,aby sme sa stresovali a boli smutne....takze idem navarit vyborny obedik, mm hlada akurat cyklo trasy v Lednicko Valtickom areali, vecer pojdem do fitka sa znicit

espoleta
20. sep 2015

@fergiea moja nebud smutna, možno sa čiaročka fakt ukaže a ked nie tak aspoň môžete stále skúšať dalej 🙂 To je na tom najlepšie, lebo potom sa to už zmení 😉 Možno keby si fakt zašla za gynekologom, on si určite nepamäta ako dlho už skušate a by si povedala že dlhšie a čo by ti odporučil. Ako nemyslim hned nejake umele zasahy ale možno len nejake vyšetrenie hormonov alebo niečo banalne lebbo je to divne že po "uhniezdeni" sa objavi čiaročka a potom mizne. Nemate nahodou rozdielne krvne skupiny s priateľom? Aj to niekedy brani babätku aby sa zahniezdilo. Ale to su len moje dedukcie, možno to fakt nič nieje len ešte babätku sa nechce 🙂

fergiea
20. sep 2015

@espoleta asi veru zajdem za doktorom...aspon nejake vysetrenia. Priatel nevie ani aku ma krvnu skupinu nema to ani nikde v karte pisane uz sme to hladali, jeho doktor mu odmietol spravit odber ze to musi ist neviem kam, takto ho odpinkal. No vsak uvidime, nie som smutna, len preco ma tie testy natahuju rpeco ukazu takych slabych duchov alebo vsetky tie testy kanalikuju?

veronika1603
20. sep 2015

@fergiea ja neviem ja tam tu druhu ciarku vidim..ze by to bol kanalik?ja vas tu len sledujem tiez snazilkujeme ale uz to nesilime...podla mna mas nadej

espoleta
20. sep 2015

@fergiea a keby priateľ zašiel na preventivu? to by mu nezistili krvnu skupinu? Alebo by len nahliadol do karty ved aj sestrička by mu to tam našla 🙂

fergiea
20. sep 2015

@veronika1603 ved to ze take slabunke je to od stredy stale. Ano nadej je kym nedorazi ms 😀 a mozno to tak aj bude lepsie...

fergiea
20. sep 2015

@espoleta moja on to nema nikde v karte hladali sme to on to uz viackrat zistoval a jeho obvodny lekar odmietol zobrat krv ze to si musi poziadat o neviem co a neviem kde proste ho odpinkal. Mojej doktorky som sa na to pytala a vraj je normalne ze to obvodny spravi tak neviem musim ho gyslat ked vyzdravie...

luciskooo
20. sep 2015

@fergiea tak moze ist skusit darovat krv :D urobi dobry skutok a tam mu aj povedia aku ma krvnu skupinu 🙂

fergiea
20. sep 2015

@luciskooo nejak to budeme musiet vymysliet 😀

1234lubka
20. sep 2015

@fergiea ale ja.som to tak nemyslela..len tak som chcela napisat ze kolko dievcat nielen z tohto fora uz vedelo ze teraz to urcite vyjde..malo vseliake priznaky..kazdy novy iny pych bralo za uhniezdenie za neviem co..anakonuec aj tak dosla ms..mna nikdy pred ms neboleli prsia..az toho roku niekedy od januara...tiez som sa vtedy tisko tesila ze konecne..a prd....potom raz neboleli..tak zase...zrazu som zacala mat vlcie hlady pred ms..nikdy predtym som si to nevsimla...mozno to ani predtym nebolo kto vie....krv po ovulacii je normalka ved ked praskne folikul tak predsa sa trochu krvy uvolni..bud sa vstrebe alebo trochu vylucis ked vajo doputuje to maternice...ja som tiez nebola ina ako ty 😉 nakoniec sa to predsa podarilo tak ako sa to podari aj tebe...ziadne extra ine priznaky som nemala...len ma trochu den pred testom svrbeli dlane aj chodidla...az potom som niekde citala ze to moze bytpriznak tehu...ale to som uz vedela ze tehu som 😉