icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

fergiea
20. sep 2015

@1234lubka no ved ja viem ze si to tak nemyslela. Ziadne priznaky nemam po minule mesiace to bolo vselijake tiez z toho snazenia zacalo toto boliet toto pichat tamto svrbiet a neviem co vsetko. Ale tento hlien co mam dodnes taky bledy, po tom ruzovom "vytoku" fakt som myslela, ze je tu aj ta moznost, ze ide o uhniezdenie.... preto som sa testovala. Inak na to uz nemam nervy 🙂

espoleta
20. sep 2015

@fergiea niečo už len spoločne vymyslite ale to s darovanim krvi je dobry napad 🙂 Ja pre zmenu dnes po dvoch tyždňoch po kyrete som si tak schuti zacvičila, že až som začala špiniť 😀 Už som nemohla vydržať len tak sedieť tak sa mi to vypomstilo 😀 ale mam dobry pocit že som si zacvičila po dlhom čase 🙂

fergiea
20. sep 2015

@espoleta ved skusom sa s nim povypravat co spravime...ja dnes robim a aj dalsich 5 dni tak budem taka zahltena vsetkym moznym ze az...ale uz by som sa mala ist prejst so psami nasimi a trosku sa tym zrelaxovat, ale najskor buduci vikend 😀

espoleta
20. sep 2015

@fergiea tlačiť na pilu netreba ale informovať sa a popripade nejake male vyšetrenie neuškodi, niekedy je fakt skryty maly zádrhel a potom to neide a neide. Alebo možno to ma prisť v iný čas a nie teraz 🙂

1234lubka
20. sep 2015

@fergiea tak...s*r na to 😉

sany944
20. sep 2015

Ahojte dievcata, tak ja mam dnes zas 1DC :( a tak som dufala ze to teraz vyslo. Nevadi, rozhodli sme sa ze ked sa nepodarilo ideme za 2 týždne do Egypta ak zoženieme dobrý last minute, vychádza vtedy aj ovulka tak možno nám oddych a more pomôže a ak nie aspoň poriadne zrelaxujeme a nebudem furt myslieť na snaženie a prečo to stále nevyšlo. Ale do vianoc to určite dáme!!! Inak cvičím už 2. týždeň poctivo 2x do dňa mojžišovu tak sa teším že robím niečo pre seba a pre baby 🙂

vlasze
20. sep 2015

@sany944 ahoj tiež zaciname dnes prvy den cyklu ale aj prvy mesiac naostro tak vela zdaru a oddychnite si

fergiea
20. sep 2015

@1234lubka dobre 🙊🙊🙊

1234lubka
20. sep 2015

@fergiea kde pracujes?

fergiea
20. sep 2015

@1234lubka csob banka u nas v nakupnom centre ... otras 😀 oktobrom koncim na konci, tak sa vytesujem, ze bude zmena.

1234lubka
20. sep 2015

@fergiea a potom ??:masnieco lepsie? no poznam jamoskyco robili za okienkom v banke a velmi si teda nepochvalovali 😉

fergiea
20. sep 2015

@1234lubka dnes to nie je ziadna vyhra. Zarial nie, s priatelom sme sa dohodli este v maji, ked som dvaala vypoved, ze si oddychnem doma na podpore, zrelaxujem atd, zdravie si dat dokopy a tak. Ale ak s anieco fajn naskytne, nebudem vahat. Len my mame ten problem, ze byvame na dedine a mne vecer nechodia autobusy domov, cize hladat vyhovujucu robotu s dobrym pracovnym casom pre mna, bude narocne 😀 ale ked si oddychnem, ja sa vynajdem. 🙂 tak uvidime. Neriesim to, bude to tak, ako to bude.

fergiea
21. sep 2015

Dobre rano baby. Nieco na pobavenie 😀

ninna86
21. sep 2015

@fergiea tu uz prestava sranda 😀

fergiea
21. sep 2015

@ninna86 to ano 😀 uvidime ci bude mega pokles pozajtra 😃😃😃

ninna86
21. sep 2015

@fergiea ja som si konecne objednala teplomer, tak zajtra by mi mal prist 😀 tak to asi zacnem aj ja absolvovat 🙂 dnes som 5, alebo 6DPO..neni som si uplne ista 😀

fergiea
21. sep 2015

@ninna86 no pekne ako to leti 🙂 objednaj je to dobra vec....len jasa zatial necitim na ms. Vacsinou mam uz brucho take bolave, teraz len ibcas zaboli. No bodaj by ms nebola taka bolestiva ako vzdy. Ale som zmierena s tym ze pride. Pojdem potom k mojnu doktorovi, ci mi spravi nejake vysetrenia, ked mi aj testy duchuju a nic z toho.

ninna86
21. sep 2015

@fergiea ja som praveze ani nikdy nemala ducha, ale clovek nikdy nevie ci naozaj nieco nebrani tomu, ci uz zo zenskej stranky, alebo z muzskej.. ak to nevyslo tento meisaci, tak skusime este buduci a ked ani ten, tak tiez skocim na gyndu, kde som nebola ani nepamataaaaaaaaam.. nech som si aspon na istom 🙂

espoleta
21. sep 2015

@fergiea no super tak ešte nič nieje stratene 🙂 Neskusiš zajtra testik? 🙂

fergiea
21. sep 2015

@espoleta ja uz testy asi ani robit nebudem, pockan ci pride ms ci nie, ak nie testnem. Uz som nenormalne unavena a nastvana sama na seba ze mi zas tak preplo po tom ruzovom vytoku...

janikm
21. sep 2015

@fergiea dobre ranko, no teploty sa drzia pekne hore, to je dobre znamenie tak snad zajtra nebude ten pokles 🙂 a mas pravdu testuj az ked nedorazi mrcha 🙂

petkazh
21. sep 2015

babenky cez noc som mala neznesitelne krce uz aj pocas ovulky aj ma prehnalo dnes som v 19 dc myslite ze to moze nieco znamenat ?

lucia1002
21. sep 2015

@fergiea jaaaj, ty si ina zahada...pre teba je uz iba iste len to, ci dostanes alebo nie 😀 snad nepride a ostatne si robi z teba srandu 😀

fergiea
21. sep 2015

@lucia1002 neviem co si mysliet ale pozajtra cakam pokles 😀 testy nebudem uz ani riesit tak ako sa to tvarilo na ducha tak to aj zmizlo 🙂

fergiea
21. sep 2015

@janikm sranda ten graf ze? 🙂 taka somzvedava aj ked viem co pride haha

mojebabatko19
21. sep 2015

@fergiea tusim otvorime sampanske ked sa konecne priznaky budu zhodovat s realitou u teba 😀 lebo kazdym mesiacom si jedna zahada :D

juliett99
21. sep 2015

Ahojte zienky ako sa mi tu mávate co tu nove??
Babulky moje pekne pradite mi..pls 😵
spustim moju story: Takze 7.9. som bola na vysetreni a hlavne na folikumetrii a nameral mi ujo doktorko na pravej strane 18mm folik a povedl ze na neho to vyzera ze 11dc nie 13dc a na lavej strane nejakých par mensich folikov.. robila som testy 8-9-10 ciarka bola ale nebola az taka ako kontrolna.. no a potom 13-14.9 som mala bolesti ako na mrchu alebo ovu cize to som bola 20-21 DC ( minule 2 cykle po sebe ovu bola v tomto case) ale test som nerobila. Nemyslela som ze je to ovu.. odvtedy ma trochen pobolieva maternica no teraz v sobotu 19.9 na z nicoho nic zacalo pichat v maternici tak intenzivnejsie.. a vcera ked sme prisli z hribou tak som mala spinenie a take slabe vlastne pretrvavalo aj cely den.. Dnes nic iba to pobolievanie maternice co uz citim tyzden. Takze ak by som to tak ratala ako boli minule dva cykle tak dnes by som mala byt 27DC ale len 6-7 DPO... ale teplota dnes klesla na 36,8. Jako fakt som z toho jelen. napisete mi pls Vas nazor.... 😵

fergiea
21. sep 2015

@mojebabatko19 moja no ja uz sa nad tym ani nebudem pozastavovat a uz budem cakat asi vsetko haha

emuska08
21. sep 2015

Ahojte zienky. Dnes som bola na gynde kvoli pozitivnemu test. Meska mi 4 dni coze som 30 dc... Hodnota HCG je 52, neviem ci je to dobre alebo co. Tetaz som zacala 4tt... Dakujem za nazory

sandriika
21. sep 2015