Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
ahojte, tak u mna od vcera.menzes, celkom.silny...tak som si objednala tu na mk alchemilku tinkturu (na caje som neni),tak.skusim co.to.spravi tento cyklus
@t3n1 ...ahoj,ahoj...este vela stastnych rockov prajeme😍💑 32 DC...vcera v priebehu dna tehu test neg.,mrcha zatiaľ nikde...ale brucho pobolieva...ak nepride do štvrtka...budem opäť testovať 😉 dnes som aj bazalku merala 37 bolo...mala nadej este ostava...😉
Baby tak Vás tu čítam.. začali sme sa snažiť teraz prvý mesiac .. žiaľ dnes som dostala mrchu, ešte aj o dva dni skôr.. viem, že sa snažíme len krátko.. no dcérka sa podarila na prvý šup (aj keď to som mala o pár rokov menej ako teraz) tak som tajne dúfala, že by to mohlo aj teraz vyjsť.. najhoršie je keď sa dcérka pýta na súrodenca.. no na nervy.. zatiaľ beriem len kyselinu listovú.. ale rozmýšľam, že nasadím aj alchemilku, príp. ten grepový džús čo ste o ňom písali a aj nejaké vitamíny pre manžela 🙂 tak vám všetkým držím palce nech sa to do Vianoc podarí a ideme ďalej 😉
Ahojte tak aj mne došla vcera ms, a do toho aj chrípka a vysoké teploty, poviem Vám ze uz sa nevládzem ani rozčuľovať nad tým prvý krát od snaženia som ani neplakala. Stačilo po ms idem na hormonálny profil muž na spg a ideme riešiť uz naplno, držte palce 😔
@malalienka85 ...skore uzdravenie. Nech vam vyjdu vyšetrenia na výbornú-je v celku dobre vedieť na com človek je...😉
@kaatuuskaa dakujem ti 😙 ano máš pravdu, potrebujem vedieť co sa deje, a riešiť to.stale verím ze to bude len nejaká hovadinka.
@malalienka85 ako dlho sa snažíte?😉
10 mesiacov, ja viem ze to nie je až tak dlho, ale predsa len ja mam 30 a muž 34 tak asi nie je na co čakať. Tak som verila ze max do pol roka budem v tom.. Ty si ako na tom? 😌
Ahojte babule.. Ako sa mi tu mavate? Ja dnes uz 5DC.. Z nicoho nic vsetky priznaky skoncili vo stvrtok rano.. Tak som vedela, ktora bije.. Aj tak bolo, pocas dna dorazila mrcha 😒 takze zasa od znova.. Tento mesiac uz mam zasa nasadeny clostyl.. Alchemilku uz pijem zasa..
@juliett99 zajtra musim zasa volat eliaskovi.tento krat uz aj s materialom.. 😀 nejake pozitivne spravy?
@fergiea drzim palce moccc.
@espoleta @lucia1002 @puffu co noveho s vami? Sorry nestiham citat.. Obcas iba nakuknem, ak mam sekundu..
@malalienka85 ...ahoj...akurat som sa natiahla...po nocnej...tak ešte čítam vo mate nove. 😉 my rok pred laparkou,ta bola v maji a reálnejšie pokusy su od maja...ale stale nic...tak snad do vianoc..😜
@meggie07
@ninna86
@mia005
@juliett99
@lucia1002
@espoleta
@mojebabatko19
@janikm
Baby moje, dnes mierny pokles. 14DPO a spravila som test! Napiste mi, ze je to kanalik! Ja uz som taka zmatena. Ziadne bolesti na MS a to ma zajtra prist.... bola som dvakrat v noci cikat, o pol6 a pol2, mozno preto je aj teplota nizsia? K tomu som zasa nachladnuta, uz ma porazi ☹ 😠 😀

@fergiea sranda, ze mne sa to nikdy nestalo...jednoducho som mala biely test a hotovo 😀 a raz kanalik ale to bolo jasne vidiet, ze je to kanalik..ale toto tieto tvoje testy...no cista zahada...uz vies, ze nemozes veru testovat skor, lebo sa to fakt neoplati 😉