Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@kaatuuskaa dobre ranko, tak verím že ti to vyjde tak ako si zelas 😉 my sa na Vianoce sťahujeme do nového no bola by to krása keby uz aj s bruškom ale človek mieni panboh mení, ze ano 😌
@fergiea ak to nevyjde tento mesiac, tak by si tusim mala skusit inu znacku testov :D :D :D
@mojebabatko19 dodatocne gratulujem 😵 😵
tak baby moje tu je moj graf s mojimi nepodarenými teplotami.. dnes zas len take slabe ruzovkave spinenie aj to raz zacas nie stale
Ja som uz z toho magor.. ale citala som zze pokial nieje pod ciarou tak este stale je nadej.. ako sa vravi nadej umiera posledna 😀
ale inak si myslim ze z toho nic nebude
Ninka ine my nezostava.. snazim sa to brat ze to bude tak ako ma...
Inak je pol 10 a ja som bola 4x curat od 6 co som hore.. dohovie ci nie som nachladnuta a je mi zima ze az.. normalne ladove ruky .. Marek vravi ze ich mam jak mrazak 😀
@fergiea kurátko, toto nie je ziadny kanalik 😵 Okrem toho si bola 2x cikat, tak aku chces koncentraciu??? A ten pokles je nic, v noci si behala, si nachladnuta, pokles by to bol, kebyze ti to zleti na 36,7 - 36,8
@fergiea ten pokles je uplne zanedbatelny, na mrchu by to vyzeralo ooovela strmsie 😀 a na teste cosi vidim, hlavne na tej druhej foto ale ked si bola 2x na wc tak moze byt ze aj preto a inak by bol tmavsi duch.. Nechcem ti robit nadeje ale tak tiez mi to nepripada na kanalik 🙂 ale este sa radsej netes, skus vydrzat dlhsie neist na wc a zopakovat test aj poobede ak to zvladnes 😀 niekomu aj tak ukazuju silnejsie k veceru 🙂 ja som mala pred rokom biochemicke a rano o 7mej som mala slabuckeho ducha na teste a o 14tej poobede to bolo ovela silnejsie 🙂
@senselinka
@janikm
@espoleta baabyyyy veri som zvedava na zajtra v noci nepojdem na wecko aj keby mi mal.mechur prasknut bolesti stale ziadne akokeby sa nic nedialo a ms ani nemala prist 😀 sibne ma z toho....
@fergiea Hlavne pred spanim chod na wc aby si to vydržala potom do rana 🙂 A teraz aj ja som chora, začina chripkova sezona, každy u nas chory, maly je nachladeny, mňa boli hrdlo a manžela tiež už chyta 🙂 Hlavne ked tam je babo nech sa udrži, nech ho neskoli žiadna tvoja choroba 🙂
@juliett99 dakujem, a vobec to nie je dodatocne 🙂 k lekarovi idem az 12. oktobra, a nebudem mat pokoj kym neuvidim srdiecko, potom to pre mna bude take 'echt' :D
@mojebabatko19 drzim palceky aby vsetko dopadlo na vybornu a hlavne aby srdiecko pekne bimbalo 😵
@fergiea mojko skusala som tvoju foto este upravit aby som este vytiahla tu farbu ciarky..moc mi to nejde..ale je to o trocha lepsie vidiet 😉 na tej druhej foto vidim peknu ruzovu ciarocku, ziaden kanalik...v noci sa neopovaz ist na wc..😉 vydrz co najdlhsie...a pokial by si isla nad ranom tak testni uz vtedy...ked si bola o pol 6rano na wc tak to si mala strasne malo koncentrovany...mojko ja verkm v to ze to vyslo..aj slzicky mi vybehli ako som tu foto zbadala 😀
@fergiea a nejde ti pridat lepsia foto? Baby mne dnes ovulka skoncIla.ziadny hlienik uz.snazili sme sa.no myslite ze to este dnes mame poistit?aj ked neni uz hlien?

@ub dakujem pekne, bola by som stastna prestastna, ale skor si myslim, ze tie testy si zo mna robia srandu 😀