Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
Jeej dievčatá, to je skupinka 🙂 Zatiaľ síce len plánujeme, ale od septembra ,,ideme" na to.. chceme ,,letné" dieťatko ako aj prvú máme letnú. Táákže sa držte aj vy, nech máte ten pokladík, po ktorom tak túžite. 🙂
dnes som 12DC, ovu test stale negativny, pricom hlie uz je ukazkovy.... hm... tu uz nikto nic negarantuje 😀
@mojebabatko19 ake mas ovu testy?
@lilimoni Pepino z DM.
@mojebabatko19 mne vychadzali celkom fajne 🙂 mozno v 15DC bude pozitivny 🙂
@lilimoni no ved budem testovat dalej samozreme, sama som zvedava 🙂 len ten hlien ma trosku matie... doteraz som sa riadila podla neho... ale kedze doteraz nic, tak v nom je mozno zrada 😠
@mojebabatko19 ja ked som sledovala hlien, tak som myslela, ze mam ovu a nakoniec bola o 4 dni neskor 😖
@lilimoni och, tak mozno je to aj moj pripad... budem vidiet 🙂
@mojebabatko19 takze plodit aj teraz ked mas hlien a aj ked vyjde pozitivny test a basta... 😵
@mojebabatko19 potom daj vediet, ako si dopadla 🙂
@mojebabatko19 to by malo klapnut 😀
@mojebabatko19 tak sikovno ho prekot cim skor a este ped odchodom 😀
@juliett99 @mojebabatko19 najlepsie kazdy den.. narobit poriadnu zasobu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no tak napr. my uz sme zacali dnes 5DC.... 😀 😀 😀
Tak 4alebo 6.8 som chcela robit tehu test....ale od dnes ma bolia prsia a pobolieva brucho tak asi predsa pride ms ☹ na jednej strane som smutna no na druhej rada ze nemusim mat injekciu na vyvolanie ms no co uz 🙂

@meggie07 heheh aby nas niekto neprekvapil skor :-P
@tinka881 tinka bodaj by.. viac v sprave🙂