Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@lucia1002 moja ty si poklad dakujem ti. ano budem sa snazit necikat a nepit, ale bude to trosku problem vecer ma bude isto skriabat v hrdle :D ale zatnem sa a vydrzim. ani napit, ani na wc. som velmi zvedava. zatial stale ziadne bolesti ani ziadny PMS, co je nenormalne u mna. vzdy ma vsade picha boli a neviem co vsetko. dakujem ti krasne ♥♥♥ tak uz ti byva zle? a ked nezvracias tak sa to da vydrzat ci?
@veronika1603 praveze to bolo fotene ked som mala vybity mobil tak nic moc. pockame do rana, ako to bude so mnou vyzerat 🙂
@kaatuuskaa gratulujem! Krasne // 😉
@lucia1002 ...no sa bojim aj tesit...sa mi to zda neuveriteľné 😂
@fergiea nejak to vydrzis a rano bude ciarocka silnejsia ♥ verim tomu...ak bude biely tak ma porazi..to uz nebudem naozaj chapat nicomu..ale pokial sa citis inak tak je tu super znamenie 😉 no da sa to vydrzat..len ma napina a tazoba na zaludku..nie stale, ale hlavne rano a sem tam cez den a vecer..bodaj by to uz preslo...
@kaatuuskaa to je krasne 🙂 kolkaty DPO? 🙂
@kaatuuskaa mas krasne //..tes sa...inak viem o com hovoris..ani mne sa to nechcelo verit..ale zachvocku uveris 😉
@kaatuuskaa jejjej krasne dve ciarocky gratulka.... poriadne tu rozneste tie tehu bacilky s @lucia1002 @mojebabatko19 jajj baby prelomili ste tu lady jupiii 😵 😵 😵
@ninna86. 33DC a cca 15 DPO...podľa mojich pozorovaní som neovulovala každý mesiac...asi cca 5x do roka...ale poslednu ovulku som cítila akoby ma slepak bolel az na to ze to bolo vlavo...v nedeľu bol este test biely...
@lucia1002 ...moja koleg.v práci mi vždy hovorievala,ze na co budes myslieť,to bude rásť 😉 musím sa este spamätať
@kaatuuskaa paraaada, tak nech to ide ako ma 🙂
@kaatuuskaa jeeej krasne, dala si mi nadej, aj ked som 14 DPO 🙂 gratulujem
@fergiea ...tesim sa a viem...ze do vianoc to dáme všetky 😂 v nedeľu som nemala na 10 tkovom ani ducha...
@kaatuuskaa jej tak to musi byt o to viac radosti sranda 🙂 super tesim sa ja som nedockava do zajtra...
Ahojte baby..tak sa k Vam pridavam aj ja 🙂 dnes som 3DPO, ak nie teraz, tak dufam, ze do Vianoc sme vsetky tehu 🙂
Baby..ja cakam dnes mrchu..alebo vlastne necakam..zatial nic ale vsetko ma boli ako pred MS
Citali ste ??? nakopala by som ju ze matka!! vrr nemam slov peknych na nu
http://www.tvnoviny.sk/domace/1805647_mesiace-s...
@fergiea ...bežala som hneď do lekárne kupit ďalšie testiky....manzel sa mi vráti zo sluzobky vo štvrtok a budeme oslavovať 2 výročie v manželstve 😉 darček pre nas oboch je jasny
@kaatuuskaa gratulujem 😉 neni o čom dokonale dve // 😊
@kaatuuskaa tak to nie je o com to je dokonale. Ako dlho ste sa snazili?
@fergiea ...v máji tohto roku som bola na laparke (cystu vyberali a priefuky) a v reprodukcnom centre kde sme sa davali dovysetrovat nam dali pol roka...ak nie...tak by sa do nas zakusli v centre...ale pred operáciou sme sa snažili asi rok
@malalienka85 ...taka som prekvapená ze az😉 dúfam že bude všetko ok...😉 mam vseliake dg.a predsa sa niečo ukázalo...takže ked to zda sa vyšlo nam...určite to vyjde všetkým kt.túžia 😍
@kaatuuskaa len sa neboj a nestresuj sa 😉 určite bude všetko Ok!
@kaatuuskaa gratulujem 🙂)))
@cejarka ...ďakujem 😉
@fergiea ahoj mozem sa spytat ako dlho si vydrzala robit v banke? Ja som uz 3,5 roka v TB a tiez mi z toho uz hrabe a stale zvazujem ci dat vypoved alebo nie, resp. uz vyse roka, ale stale si hovorim este vydrzim do materskej a babo furt nechodi, nakoniec neotehotniem ani za 2 roky a budem tam este tolko trcat, boze keby som aj ja mala gule dat vypoved :D ale iba z manzelovho platu by sme nevyzili :(

...dievčatá,myslíte ze by predsa? Nepridávala som nikdy žiadne foto...bo sim sa teda nemala cim chvalit...testik som robila teraz...