Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
Dobre ranko dievčatá normálne to tu začína byt napínavé 😌 som zvedavá ako dopadnete baby, dufam ze pozitívne 😉 ja teda dnes 5 DC takze ideme odznova, opäť som si naordinovala Kys. Listovú a alchemilku rozmýšľam na Inofolic-om veľa tu o Tom píšete co myslite?
@ninna86 jaj ani mi nehovor o piatku.. už nech to je 😀 Super plán si si teda vymyslela 😉
@lucia1002 nemám žiadne také nejaká náznaky, takže aj toto považujem za obyčajné prechladnutie a nie za príznak.. Jednoducho si už nerobím nejaká falošné nádeje a pod.. Čo príde, to bude..
@juliett99 heh.. no.. ja som to už tak nejak vzdala 🙄 ale ďakujem za podporu 🙂
@malalienka85 ...inogolic-ja som ho par krabic vyuzivala...ale je pre nas pridrahy ...😋
BABY MOJE UZ VAZNE NEVIEM CO SA DEJE. z nioho nic bolesti bruch teraz pred chvilou a bum cista krv....takze u mna je uz NAOZAJ mozne vsetko! Dalsi 1DC, verili by ste tomu? Ked to skonci idem k mojmu doktorovi, ak mi nebude chciet spravit nejake testy, za to ze sa snazime "len" polroka, odchadzam k inemu. Nemam co dodat. Alebo nam to teraz asi nie je sudene a vykaslem sa na to. Neviem co si mam mysliet.
@fergiea chod veru k lekarovi, je to zvlastne. ono to vyzera (aspon podla testov), ze aj sa vajicko oplodni, ale nejak sa neudrzi alebo nevie zahniezdit... urcite nech ta vysetria.
@mojebabatko19 len ja mam takeho super doktora ze to roesit nechce, ze je skoro a nemam si robit testy ak mi nemeska ms aspon dva tyzdne. Vytaca ma s tym. No nic kaslat na nho ked bude klast odpor idem k inemu
@fergiea presne tak, chod k inemu 🙂
@fergiea a to som si myslela, že ty máme ďalšiu tehu.
Asi by som hneď menila lekára na tvojom mieste, pretože toto s tebou nie je normálne.
Nechcem ťa strašiť, ale nech Ti určite urobia kontrolu na endometriozu, pretože si pamatam že si sa sťažovala na veľké bolesti pri MS, a ak tam máš toho len troška môže to spôsobovať to, že sa nevie vajíčko uhniezdiť. A nasurovo by som šla aj za obvodným lekárom nech ťa pošle na hematológiu, keď to nevie spraviť gynekológ. Ja som mala super gynekológa a hneď po potrate - pfuj ake škarede slovo, som sa dožadovala vyšetrení, že prečo sa to stalo a poslal ma na hematologiu, obehala som si vyšetrenia a viem aspoň na čom som. Všetko asi naozaj závisí od lekára 😒.
@puffu ja neviem, pojdem asi k tomu lekarovi ked ms skonci... vzdy si poviem, ze nebudem testovat ale vzdy ma to zlomi, aspon viem, ze duchuju a nieco sa asi deje.. zasa na druhej strane, som za ten pol rok uz tak unavena, zacinam rozmyslat, ci sa na to vsetko nevykaslat. ty sa ako citis?
@fergiea moja to mi je luto, ale ako radia ostatne určite by som sa nechala vyšetriť, ja neviem ale tiež som toho nazoru akokeby niečo branilo uhniezdeniu vajička. Možno to je len banalita. A ver že lekarovi aj ked povieš že sa snažíte rok tak on ti uveri, oni maju toľko pacientok že nepametajú si čo im kto povie. Môj napriklad sa stale pyta jaku ma manžel robotu a ked poviem že podnika tak ostane taky prekvapeny a potom sa vypytuje že s čim a už som mu to hovorila asi 10krat 😀 Takže ver že môžeš aj trošku zaklamať a on ti bude veriť 🙂
To ti verim že z toľkeho čakania a dufania je už človek unaveny ale po dvoch-troch mesiacoch ked sa aj tak budete snažiť hoci sa nebudeš sledovať tak ťa bude mrzieť že to možno stale nechodi a už by si mohla mať vyšetrenia za sebou a najdenu pričinu 🙂
@majka_ka89 moja pojdem ku gynekologovi. na hematologiu chodim, bola som zaciatkom septembra. ja mam malo zeleza, ale naposledy ma pochvalili, ze sa mi upravuje hemoglobin. ale ked som sa jej pytala, ci to moze mat vplyv na otehotnenie, povedala, ze na to ma vplyv viacero faktorov, nie iba malo zeleza, tak sa nemam obavat. takze takto. gynekolog ma odbija tym, ze jednoducho do 1roka je to ok ak sa nedari. lenze co ak mam naozaj nejaky problem, rok sa budem nervacit a az potom budeme patrat co sa deje? ved to je na hlavu
@ninna86 vies co ani ja, nenormalne sa vecer schulim do postele a poplacem si, a bude dobre. priatel pojde do nocnej, vecer ma urcite bude chciet nejak upokojit, to zasa zaberie a bude dobre. len teraz som v praci, taham 5.den mam toho tu uz plne zuby, je mi zle, neviem ako sa postavim zo stolicky :D lebo ja a prvy den cyklu je proste peklo. sa cudujem ze mi aj nie je horsie este. a zajtra 6.den v praci. slak ma trafi. a tahat 10hodinovky nie je bohvie co uz aby bol koniec oktobra ...
@espoleta akoze moja dobra kamoska sa mi uz cuduje, ze boze, ja ta obdivujem ako to zvladas. ale co mi ine zostava? a co take, ktore nemozu otehotniet aj niekolko rokov? no co sa mam trapit tak jasne ze aj na mna pridu depky aj niekolkokrat do mesiaca ale o par minut je to fuc a dalej dufam. skusim ist k tomu doktorovi a nejak tu dobu natiahnem. a poviem mu zaklamem ze som mala normalne pozitivne testy a prisla ms... co povies? alebo si mam dat naozaj pauzu od vsetkeho? aj od snazenia? ja uz aj nad tym rozmyslam
boze, snazilky, ja vam kazdej velmi prajem, aby ste cim skor otehotehli a aby to neslo tazko... :( nenormalne mi je tentokrat smutno z toho..
@fergiea a robili ti aj na hematologii genetické testy kvôli trombofilným stavom?A k tomu železu, to ti moc nezávidím. Neviem možno by som vyskúšala v čase ovu a do MS jesť viac potravín bohatých na železo, aj keď sa ti to už pomaly upravuje. No a ku gynekologovi, kopnúť ho do riti a nájsť si nového, ten nebude vedieť koľko sa snažíte. Mu povieš, celý problém a začne ho riešiť a nie tu čakať rok. Veď to ti môžu aj každý mesiac duchovať a byť to tehu, ktorým niečo bráni v pokračovaní. Keby Ti to urobí jeden cyklus tak nepoviem, ale tebe sa to opakuje a to už nie je len tak. Keby mám rok duchovať tak by som asi na psychiatrii skončila.
Jasne že si daj pauzu, počas menštruacie 😀 To by si ani ty nevydržala, psychicky by ti to nedalo že vieš že maš plodne dni a nič nerobiť, to sa proste neda, dokym to nemaš zakazane od lekara, tak stale budeš chcieť 🙂 Jasne normalne mu povedz že už skušate skoro rok, nemusiš konkretne a že stale ti duchuju testy a potom pride MS, a semtam aj meškala. A kedže už chodiš na hematologiu, že si chudokrvna a celiatička tak či by ťa neposlal na nejake vyšetrenie či nieje aj inde príčina. Ako ja viem že klamať sa nesmie, ale ked mu povieš pravdu vo všetkom tak ťa odbije a to by som sa nenechala len tak odbiť. Ty to dieťatko chceš a urob pre to čokoľvek. Je to len obyčajne odobratie krvi na konkretne vyšetrenie, to doktora nezabije. Oni si z toho nič nerobia šak to nieje ich dieťa ale žena psychicky dosť trpi ak sa nedari a testy davaju falošne nadeje. A pochybujem že každy test čo si kupiš je chybný
@fergiea ...ale nieeeeeeeee😠😟
@majka_ka89 majka ja som aj celiaticka, nabehla som na dietu vo februari preto mam est emalo zeleza ale nic ine mi nerobili ziadne testy. tak ved skusim gynekologa nejak presvedcit ked nie pojdem k inemu. a skusime patrat po pricine. a jem aj zelezo tabletky aj zeleninu ovocie maso pecienku spenat vsetko proste co ma zelezo cele leto som jedla bobulove ovocie vsetko mozne ja naozaj mam pestry jedalnicek az na ten lepok, len telo sa cisti nieked aj 2 roky. lenze s tym suvis tiez popreli, ze lieceni celiatici mozu mat normalne bezproblemove tehotenstvo. ved to, ja uz som z toho na nervy ze kazdy cyklus. a tento vecerny test, bol naozaj naozaj silnejsi ako zvycajne :D
@espoleta veru pojdem asi k inemu. lebo tento moj doktor je celkom ok, az na jeho sestricku. ta je taka neprijemna. ta ta aj z cakarne vyhodi, na co si tam vobec :D otras tam aj ist. a mame nejakeho noveho araba ci koho :D isla k nemu draheho mamina a hovori ze je fajn. tak rozmyslam vyskusat k nemu. tym ze je novy, by nemal klast odpor :D boze mne uz sibe. mne je odrazu vsetko smiesne uz. a jednoducho ma prestalo boliet brucho, ziadny krc z nicoho nic, ja tomu nechapem, inokedy ma to drzi tri dni take hovadske bolesti :D
@fergiea to ma mrzi.. uz som tak verila.. 😢 kludne povedz doktorovi,ze uz skusate rok.. ja som to tiez tak riesila.. a vidis, uz pol roka chodim na vysetrenia, folikulometriu, tlacia do mna hormony (napriek tomu,ze hormonalny profil ok) a az teraz sme sa dopracovali k tomu,ze mam priniest aj partnerovu vzorku,ze sa pozru aj na to.. takze pol rok strateny a neni sme o nic mudrejsi.. a uz je rok co skusame a neuspesne.. najpriem vsetkym priznakom tento mesiac zasa nic.. mozno tento mesiac budeme o nieco mudrejsi po dalsich vysetreniach.. ☹
@kaatuuskaa no vidis to co sa udialo 🙂
@fergiea to ma mrzi ze to takto dopadlo, ale suhlasim s ostatnymi babami, gynekolog si urcite nebude pamätat kolko sa snazite tak si to mozes trochu prifarbit 😉 urcite by som za nim sla, to je ine kebyze mas stale biele testy ale stale mas duchov a nakoniec MS ☹ aspon pre tvoj pokoj v dusi nech ti urobia nejake zakladne vysetrenia ze vies ze je vsetko OK...

@juliett99 ja som nastastie zatial z tych co neberu tieto veci nejako tragicky, uplna pohodka 🙂 samozrejme bude super ked to vide 😉