icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

puffu
24. sep 2015

@alexko33 super..🙂 tesim sa..nejako tomu neverim este ale tak je to na dobrej ceste..🙂

puffu
24. sep 2015

@cejarka dakujem uz len dufat ze bude silniet.. a kolko dpo si? po katastrofalnom auguste to tu uz konecne zije tehu testami a bacilmi..🙂 a drzim palce, potom informuj..🙂

mojsap
24. sep 2015

@puffu jeeej..vidno ti to faaaajn...potichu blahozelam 🙂

ninna86
24. sep 2015

@puffu rano tu cakam tvoju fotku 😉

malalienka85
24. sep 2015

@kaatuuskaa tak este raz ti gratulujem no paráda aj ta foto je squper potom daj vedieť aká bola reakcia, drz sa a informuj nás ☺️

puffu
24. sep 2015

@mojsap dakujem 😉

fergiea
24. sep 2015

@puffu ja beriem tabletkove zelezo od jula uz nonstop a niekedy si dam tyzden po dve za den a aj femibion jem pre snazitelky 🙂 zelezo mi este nestuplo, ale hemoglobin ano tak ma pochvalila a ze zelezo stale nejak kolise. hlavne vraj bude ked bude henoglobin ok, lenze uz teraz som ho mala skoro dobre 🙂

puffu
24. sep 2015

@fergiea uvidis ze ak zelezo bude ok a ak sa ti ustalia tieto hodnoty tak aj babo pride.. nech to je uz coskoro..🙂

tomasko27
24. sep 2015

@puffu Tie nevolnosti by som chcela radsej ako toto.Musim co najviac lezat,nerozculovat sa a nic nerobit aj ked to dodrziavam tak mam take spinenie az krv , mam lieky a tyzden bol pokoj a znova to zacalo

puffu
24. sep 2015

@tomasko27 jaaj.. ☹ dufam ze ti to skoro prejde..

kaatuuskaa
24. sep 2015

@malalienka85 ....no keďže moj manžel nikdy nevidel kazetovy testik...veeelmi si ho obzeral zo všetkých stran😀 a az po minutke si všimol ze su tam ciarocky 😂😂😂 bol poteseny,prekvapeny a aj dojatý. 😀 bolo to milé 😃😄

janikm
24. sep 2015

@puffu jee no podla mna je to tam, ja to vidim a je to ruzoveee 🙂 🙂

espoleta
24. sep 2015

@puffu jeeej to je super ked už vyskočil dušik, tak nech len pekne tmavne a mrška nepride aspoň najbližšich 9 mesiacov 🙂 Lebo ja som mala to šťastie že mesiac po pôrode prišla mrška akoby som ani nebola tehotna a nekojila 😀

tomasko27
24. sep 2015

@puffu Ved uz by mohlo a dr nevie ze z coho to je,lebo dr na sone povedal ze to nevyzera byt z maternice a tak neviem.Nic dokopy nerobim a ked aj tak pritom sedim.To ma zacne boliet brucho ako na ms ale nic nejde somna az ked sa vycuram tak to mam .tak neviem som rozmysla ze ci neprechladnem predtym alebo co,no neviem.a straaasne mi nechuti jest

cejarka
24. sep 2015

@puffu No ja mam vacsinou ovu 15-16 DC, cyklus dlhy 29 dni. Lenze ja som dala vypoved a mala som akurat v rozsahu 14-16 DC dve kola pohovoru a teda stres a sucha som bola ako sahara..potom som ostala v pohode a drahy ma na meniny pozval na 3 dni na turistiku a akurat vtedy som mala hodne hlienu (19 a vrchol 20 DC) a samozrejme bolo rososo 🙂
No a teraz som 31 DC, takze meskaju 2 dni,ale ja to pripisujem tej posunutej ovu...zajtra by som mala byt podla mojich vypoctov 12 DPO, tak ak do rana nedojde, tak testnem, lebo popravde tento mesiac som bola taka, ze z toho nic nebude, ale zaroven sa citim inak..len sa bojim sklamania,ale zajtra testnem 🙂 Potom napisem a informuj aj ty, ja som nikdy nemala ani ducha, vzdy belobu, ale u teba to vyzera nadejne 🙂

malalienka85
24. sep 2015

@kaatuuskaa ach dufam ze sa toho dožijem aj ja 😔 teraz sa môžete uz spolu tešiť 👍🏽

sany944
24. sep 2015

@veronika1603 ja idem tiez podla jonasa a tento mesiac mi vychadza ovulacia priamo den pred plne cervenym, cize zrovna vtedy ked ma dojst k pohl. styku, a vtedy je zevraj sanca najvacsia, tak som zvedava, prvy mesiac to nevyslo, uvidime co teraz, a vychadza mi dievcatko, ale pravdepodobnost sa znizuje kedze to je cez zelene dni :D drzim palce, daj vediet ci to vyslo

laura444
24. sep 2015

@kaatuuskaa skusila som alpu hrejivu mast a taky masazny vankus mam doma tak masirujem

kaatuuskaa
24. sep 2015

@malalienka85 ...a uz som aj mamine poslala fotku testiku😀 reagovala podobne ako manžel,prekvapene a keďže sedela pred foto v pc a bez okuliarov...musela som jej vysvetliť co tam vlastne vidi😂😂😂 nevydržala by som to pred nou tajiť...mame perfektný vstah😘 a jasné ze nas to všetky čaká 🌞

kaatuuskaa
24. sep 2015

@laura444 ...ja som minulý týždeň podvrtla členok a velmi mi pomohol ibalg.gel...keďže som nechcela velmi tabletky 😒 poskusaj kľudne aj nejake masážne gely...maju rôzne účinky 😉

zzuzu09
24. sep 2015

Ahojte, pridávam sa k vám. Dnes som 13dc, ovulka bude tento víkend dúfam. Minulý cyklus bol bez ovulky, tak pijem alchemilku a papam poctivo Femibion. Vaječníky už bolia, tak dúfam že nejaké vajko sa nad nami zlutuje 😀
Doma už máme jedného betara, tak by sme radi ešte jedno.
Snáď na Vianoce budeme všetky bruskate 😉

kaatuuskaa
24. sep 2015

@cejarka ...ja som mala pozitívny testik az na 15 dpo...😉 par dni pred tym som si tak vykrutila členok,ze ma triaslo od bolesti...noha ako pampuch a barle,a den po prvom pozit.testiku som si zlomila zub😄😃 takže neboj....vsetko bude ok😀

zzuzu09
24. sep 2015

@kaatuuskaa gratulujem, parádne koľajnice
@puffu vidím ciarocky, a keď je aj tá druhá ružová, neni o čom, môžeš sa tešiť. Určite bude už len silniet.
Juj baby, chodím sem už dlhšie popozerať aké tehotenské bacilky tu kolujú a tuším je tento mesiac ideálny. Veľmi sa s vami tesim

kaatuuskaa
24. sep 2015

@zzuzu09 ...ďakujem🌞 aj ja som chcela začať s femibionom (gyndos mi ho odporučil)..ale som čítala,ze sa veľmi neznášajú s liekom na stitnu...tak asi len čistú kys.listovu kupim...

zzuzu09
24. sep 2015

@kaatuuskaa tak to máš oveľa ťažšie. ja bez femibionu necítim vôbec ovulku. a ešte kojim,tak som mala aj veľmi rozhádzané cykly. Takto cítim vaječníky (dúfam že sú to není cysty 😕 ) a som oveľa kludnejsia.
Ako dlho ste sa snažili ak sa môžem opýtať? Štít.žľaza je veľká komplikácia, ale o to viac poteší keď sa to podarí 🙂

kaatuuskaa
24. sep 2015

@zzuzu09 ...v pondelok som mali 2 roky výročie...takže v podstate od vtedy sme sa nebranili-snažili 😏 do mája tohto roku to bolo všetko bezúspešne...znenila som lekára,podstúpila laparku,oba vajcivody2na prvý pokus nepriechodne...po druhom podani kontrastu to konečne preslo...takze ceke snaženia pred op akoby ani neboli

zzuzu09
24. sep 2015

@kaatuuskaa dosť si si toho preskakala. Super ze po laparke sa vám to tak rýchlo podarilo. Lekári sú niekedy ako somari, nie že by riešili tieto veci preventívne, ale nechajú nás trápiť sa a trápiť. (česť výnimkám).
Z celého srdca dúfam že všetko dobre dopadne a o deväť mesiacov budeš držať v náručí malé zdravé bábätko.

Nám sa s manželom podaril synček kvázi na tretí cyklus a aj tak som z toho bola na prasky že sa nedarí 😀

veronika1603
24. sep 2015

@sany944 ja som mala termin 8.9a ms skoncila den predtym tak tomu neverim.uz 3 pokusy boli neuspesne.potom od 17.9som mala hlien a 18 aj 19 sme sli naplno tak aj ked sa zadarilo podla jonasa tak to nezistim.ale uz tomu asi neverím.viem ze podla jonasa sa da otehotnet aj cez ms ale zas si aj myslim ze je to takmer nemozne skor vynimocne.teraz mam dostat okolo 4-5.10 ms tak uvidim.vidim ze sa to tu nejak rozbehlo tak aj ja dufam ze sa to mozno podarilo.mam doma synceka chcela som velmi dievcatko ale uz mi to je v podstate jedno.hlavne nech sa podari.dufam aj tebe a vam vsetkym babulky

kaatuuskaa
24. sep 2015

@zzuzu09...ja som ešte to šťastie nemala...nemáme este detičky ,tak toto je nasa prvotinka🌞

cejarka
25. sep 2015

@kaatuuskaa ach,akurat som si spravila test, 1x v zivote mi aspon nieco ukazal,ja sa chvejem, na 8:30 idem na pohovor,vobec neviem ako to dam...
@puffu ahoj, ako si dopadla? Mne ten test nieco ukazal, ale som z toho jelen...
Baby, nestiham, potom pridam toto, mam ju v mobile, ja sa v tom ci je to duch, kanalik atd vobec nevyznam, musite mi poradit 🙂