icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

kaatuuskaa
25. sep 2015

@cejarka ...jeeeej,ano....vidím 😀 ja som tiez prvú mala slabucku....a to bol 15 dpo✊✊✊✊✊😃

kaatuuskaa
25. sep 2015

@malalienka85 ...no srandovne to bolo))) ale sa smejem na poradí kto sa kedy tuto spravicku dozvedel;
1. Babuchy na MK😂😂😂😂😂
2. Lekár - na zubnej pohotovosti
3. Gynekológ
4. Manžel-bol by na prednejsej priečke,keby nebol na sluzobke
5. Mamina😄😄😄

cejarka
25. sep 2015

@puffu Dakujem, uvidime, mozno aj mne dalsi test neukaze nic. Ale kym sme obe bez mrchy, tak nadej zije 🙂

mia005
25. sep 2015

@ninna86 tak sa nezamýšľaj ani nad takým niečim 😀 Len som riadne prechladla, keď som minulú sobotu ako najväčší frajer sedela vonku len v tričku a rehotala sa ako je mi horúco.. A potom v stredu som sa zrejme dorazila, keď som zase sedela večer vonku len v ponožkách 😀 Ja našťastie horúčky nemám. Ale september alebo október sú moje mesiace. To musím byť chorá. Inak to nejde 🙄 Joooj, ťa obdivujem, že ideš na oberačky.. Aj moja segra má už dnes. Keďže som chorá a v práci, tak som sa tomu vyhla 😝 😀

kaatuuskaa
25. sep 2015

@puffu ...kym červena návšteva nedorazila....vždy je tu šanca 😉 testy nas obcas dobre domylia 😏

cejarka
25. sep 2015

@kaatuuskaa Juuuj, dakujem, kiez by to bola pravda 🙂

kaatuuskaa
25. sep 2015

@cejarka....🍀🍀🍀

alexko33
25. sep 2015

@puffu kym nedorazi mrcha este nic neni stratene,a robila si ten isty test a v tu istu dobu?

fergiea
25. sep 2015

@puffu neboj a neprestavaj verit ja si myslim, ze to kohlo vist. Drzim silno palce. A ak to aj nahodou mevyslo, tak co, dalsi mesiac to date 🙂 ja som uz zasa ok 🙂 aspon mi nie je zle ako mi vzdy byva, inak sa to zo mna leje, strasne silne.. mozno mi alchemilka naozaj pomohla na bolest

ninna86
25. sep 2015

@mia005 sedela vecer iba v ponozkach 😀 velmi zaujimave 😀 samozrejme, ze som uz aj babke volala co bude varit 😀 hahaaa..

puffu
25. sep 2015

@janikm neviem, samu ma to prekvapilo ze tam dnes vobec nic nebolo, ale tak uvidime v utorok...radsej uz netestujem 😀

puffu
25. sep 2015

@cejarka ano, urcite..🙂 ale tak na tvojom je ta ciarka jasne viditelna..🙂 urcite to vyslo..🙂mozno aj u mna len o tom este neviem... 😀

puffu
25. sep 2015

@alexko33 test bol tej istej znacky ale vcera som robila test poobede, dnes z ranneho...

puffu
25. sep 2015

@fergiea ano, uz aj mne je fajn, len mi to prislo luto v danej chvili ale uz je opat dobre.. 😉 ved pride vtedy ked prist ma a dnes som iba 10dpo tak este nadej stale je ze to mohlo vyjst..neviem preco si tie testy robia z nas srandu.. 😀 pred dvoma mesiacmi som mala to iste, len vcera ta ciarka vykukla hned a bola pekne ruzova...no nevadi..ved uvidime ci dojde ms alebo nie..sice ja som na tom trochu lepsie ako ty..mne duchuje test na 9dpo vacsinou a potom nic a tebe kazdy jeden..

janikm
25. sep 2015

@puffu tak ono to este nie je stratene ale mas pravdu netestuj a usetris si stresy 🙂 ked tak v utorok skus a mozno ta prekvapia // na teste 🙂

lucia1002
25. sep 2015

Ahojte babulky..clovek tu jeden den nie je a ake veci sa tu udeju...
@fergiea mrzi ma ze dosla mrcha..ono to vyzeralo tak nadejne..tebe by mohol pomoct duphaston..keby ti ho predpisal a zacala si ho brat po ovu..lebo je to zvlastne ze ti testy duchuju..a potom nic..moznoze je u teba problem s uhniezdenim..a duphaston napomaha rastu sliznice a lepsiemu uhniezdeniu a udrzaniu..
@puffu vyskusaj aj dnes test o takom case ako vcera..ten vcerajsi test, ved tam bola pekna ruzova ciarocka..urcite by som to este nevzdavala 😉
Ostatnym babulkam gratulujem k // 😉
A aj ja posielam tehu bacilky vsetkym a prajem pekny dnik 😉 @puffu @meggie07 @mia005 @ninna86 @juliett99 @fergiea

ninna86
25. sep 2015

@lucia1002 dakujeme 🙂

fergiea
25. sep 2015

@puffu ved sama vidis co sa deje mne 🙂 mne vcera v robote vybehla aj slzicka jedna potom vecer v aute ked pre mna drahy prisiel a uz bolo dobre. Rozmyslam, ze si dame mesiac uplne pauzu a budeme sa "chranit" aby si moje vnutro oddychlo, ak sa vajko aj pokuslao zahniezdit a nic....a som zvedava co mi povie lekar ten novy. A ty mas stale nadej pokym nepride ms 🙂

mia005
25. sep 2015

@ninna86 😀 😀 šak prečo ne, ponožky sú fajn 😀 jaaj to máš dobrý servis. a čo babka dobré varí? Ja neviem čo mám variť a tak sa mi nechce. Včera robil večeru môj drahý. Objednal pizzu 🙂

@lucia1002 ďakujeeem, chytám chytám bacilky. Teda tie tehu 😉

zzuzu09
25. sep 2015

@puffu neboj ešte nie je nič stratené .na 9dpo či 10 dpo to je veľmi skoro testovať. Môže byť že si viacej pila vodu, alebo čaj a potom je aj iná koncentrácia hcg.
Nebudem písať že výdrž s testami až kým nebude meškať, ja by som to tiež nevydržala a testovala. Akú máš dlhú lutealku? Tie posledne dni sa hrozne ťahajú, skúste ísť na výlet, nech sa nestresujes nad testami 🙂

ninna86
25. sep 2015

@mia005 moja babka vari najsvatovejsie 🙂 preto som jej aj oznamila, ze okrem nasich pridem aj ja 😀

ninna86
25. sep 2015

..dostala som 💜 na pekny den 🙂 dakujem 😘

fergiea
25. sep 2015

Baby neviem od koho ale dostala som 💜 dakujem pek e zas a znova 🙂

lucia1002
25. sep 2015

Aj ja dakujem za ♥ 😉

juliett99
25. sep 2015

@puffu mojko este nieje nic stratene,, pokial sa mrcha nenastahovala tak je dobre

senselinka
25. sep 2015

@cejarka to je krasna bledunka ciarocka, ziadny duch!!! 😍

senselinka
25. sep 2015

Baby, moj obednajsi ovu test a mm rano odisiel na 4 dni prec... No nedrbne ma nahodou??? 😠

tomasko27
25. sep 2015

@puffu Mne sa to nezda,ozaj na nom nic nie je?Skus poobede.Ved vcera vyzerala ta ciarka dost dobre.

cejarka
25. sep 2015

@senselinka Dakujeeeeem 🙂 Boli by sme obaja velmi stastni,verim, ze to vysilo, uz som si bola nakupit dalsie testiky 🙂 A na pohovore bolo celkom ok, uvidime buduci tyzden co z toho 🙂 A ten tvoj ovulacny je teda krasny 🙂

senselinka
25. sep 2015

@cejarka krasny, ale co z toho, ked mm je uz kdesi v Taliansku... 😔