icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

puffu
27. sep 2015

kocky ak ja tento mesiac ostanem tehotna tak mame asi dieta so zmyslom pre humor 😀 zajtra sa stavim ze tam rano nic nebude 😀 robeny nedavno a vidi uz aj manzel

janikm
27. sep 2015

@puffu ja som ti hovorila ze asi ti bude ukazovat viac vecer ako rano 😀 a ma trafi ked tam rano nic nebude lebo toto su uz riadne palicky 😀

olcanoemi
27. sep 2015

Dakujem dievcata 🙂 uvidiime zajtra...normalne mam z toho testovania trosku stres... 😉 nasa mala ma uz 2 roky a 10 mesiacov a uz by sa jej nejaky surodenec hodil,kedze zijeme v Rakusku a je tu velmi malo slovensky hovoriacich deticiek,tak jej chyba,ze si nema s kym pokecat :( tak uvidime zajtra 😉 😉 😉

ninna86
27. sep 2015

@puffu mnaaa picne 😀 dobreeee

fergiea
27. sep 2015

Caute baby tak nieco na zasmiatie - test zo vcera, dnesny taky isty 😀, inak MS bude pomaly koncit, stvrtok sa chystam k tomu gynekologovi. Co je sranda, rano som zvracala a cely den mam zaludok ako na vode. Pripisujem to stresu z roboty 😀 a testy? Posudte sami, ze si zo mna vazne robia srandu 🙂 inak rozmyslam, uvidim podla toho, co mi povie gynekolog a ake vysetrenia mi spravi, ze so snazenim na par mesiacov mozno prestaneme...nemam na to silu a uz popravde ani chut, ked to nejde tak to nejde, ale som zvedava, co povie doktor. Citam vas kazdy den 🙂 @puffu drzim ti silno palce @ninna86 a ty si na tom ako draha?

ninna86
27. sep 2015

@fergiea vidiiim aj tebe //.. Ja odpadnem, tak som na vas zvedava.. Ja zajtra budem 14dpo tusim, tak rano skusim..ale silno pochybujem 😀 priznaky nemam ziadne, len tie prsia furt bolia.. Uvidiiime 😉

1234lubka
27. sep 2015

@fergiea no to ie teda sranda 😉 😉 dusik 😉

ninna86
27. sep 2015

..a dakujem za srdieckoooo 🙂

fergiea
27. sep 2015

@ninna86
@1234lubka baby ibaze ja som dnes 4dc 😀 preto sa smejem z tych testov. Minimalne by uz boli riadne silne ak by som bola tehu. Ved taketo mam stale 😀 zrejme pocas celeho cyklu haha. Ninnna drzim palce ved vyskusaj za to.nic nedas 🙂 budes vediet na com si 🙂

janikm
27. sep 2015

@fergiea tak toto je mega zvlastne uz fakt ! 🤐 niektore zeny mavaju normalne aj mrchu na zaciatku mozno ze si ten pripad, v snazilkach jedna kocka mala normalne menzes a tehu test jej ukazal az na konci 6tt 🙂

1234lubka
27. sep 2015

chod
@fergiea chod k lekarovy ur ite..ked niesy tehotna hcg ti v tele nema co robit...alebo nemas chybnetesty?

ninna86
27. sep 2015

@fergiea ved jasneeee, ocuram to hned rano 😀

fergiea
27. sep 2015

@janikm ale tie testy su strasne slabucke podla mna. A ani nemam normalnu ms, ja proste len cisto krvacam 🙂 a stale ma picha v maternici kade tade, ved vo stvrtok idem k doktorovi som zvedava co mi povie... ale tehu urcite nie som pri tejto mojej ms a tiez takych slabych testoch 😀

fergiea
27. sep 2015

@1234lubka chybne hadam nie, nemohol by byt kazdy jeden chybny, mam ich od lauritky, vela bab ich pouziva a taketo starosti mam s nimi iba ja 😀

fergiea
27. sep 2015

@ninna86 potom hned piiiiiiiiisaj 🙂 som zvedava.

ninna86
27. sep 2015

@fergiea neboj nic 😘

1234lubka
27. sep 2015

@fergiea ajjasom mala lauritkine, jeden posledny bol pozit 🙂 pred ms si netestovala??? vzdy taky duch? hmm ono mozes byt tehu aj napriekms ale...slaba je...no len doktor ti odpovie 🙂

fergiea
27. sep 2015

@ninna86 a inak sa mas ako ja som dnes zdochnuta ako pes vcera to iste po 6 dnoch v robote zajtra sa chystam k doktorke kvoli tomu dnesnemu zvracaniu atd chcem aby ma vypisala na pn lebo som v tej robote naspat mesiac a zas mam len nervy stres a byva mi na prd. Myslela som ze posledne dva mesiace tam nejak prezijem ale mesiac mi stacil...

mia005
27. sep 2015

@ninna86 čau žena, som zvedavá teda ráno na test 😀 Ja som asi 29DC.. Tuším.. tak mi píše môj kalendár. Príznaky absolútne žiadne. Ani na mrchu, ani na tehu. Tak čakám, že zajtra sa nenápadne v práci spustí a budú ju sprevádzať riadne kŕče. Veď prečo ne 😝

fergiea
27. sep 2015

@1234lubka testovala som pred ms jasneze a na kazdom teste takyto duch 🙂 ved to ze je to slabulinke vsak uvidime. Chcem zmenit gynekologa zajtra a potom sa ho spytam kedy prist asi ten stvrtok aby mi ms poriadne skoncila

ninna86
27. sep 2015

@fergiea jasne, keď to tak citis neni o com, len chod pekne k lekarom 😘 ja som bola na vikend s nasimi u babky v tn a chlapa nechala doma, ale samozrejme ze som sa hned vytocila ked som dosla domov a pozrela do drezu 😀 kristusat.. Tak si ma udobril vecerou 😀

senselinka
27. sep 2015

@fergiea urcite nemas chybne testy, ale povedz lekarovi, ze mas slabo pozitivne testy aj pocas MS, aj v roznych fazach cyklu, mozes mat nejaku hormonalnu poruchu. A teraz mozno inak krvacas kvoli tej alchemilke, ona ma v tom o brutal ucinky

ninna86
27. sep 2015

@mia005 akurat som myslela na tebaaaa, to je telepatia toto 😀 ja tiez nic zvlastne necitim, tak cakam zbytocne minuty test 😀 ale samozrejme dam vediet tak ci tak, to je jasne 😉

mia005
27. sep 2015

@ninna86 toto je jaká medzikoníkovská haluz medzi nami dvomi 😀 ja ani netestujem, lebo to považujem za úúúúplne zbytočné. Ani test nemám doma, takže sa mi nechce letieť do obchodu preňho. Dobre aj tak 🙂 AKo dopadli oberačky?

ninna86
27. sep 2015

@mia005 vsetko ine sme v zahrade robili, len neoberali 😀 babka, ze az buduci tyzden.. Ale vies co dnes urobili druhe na obed mamina s babkou? Zemiaky a medvediu krkovicku..prvy krat som mala medveda.. Kks..haluzna chut, dal sa..ale kebyze je k nemu brusnicova omacka, tak to by bola mnamka este vacsia..

fergiea
27. sep 2015

@ninna86 asponze tak. Joj to ja zakazdym ked sa pozriem do drezu tak sa rozculujem staci ze som v robote cely den 😀 ach ti chlapi...

fergiea
27. sep 2015

@senselinka no tak na to som teda zvedava... uz da neviem dockat navstevy u doktora. 😀

janikm
27. sep 2015

@fergiea tak som zvedava co ti potom na to povie lekar lebo toto je fakt zaujimave 😖

fergiea
27. sep 2015

@janikm urcite dam vediet 😀

mystisch
27. sep 2015

@sany944 ahoj minuly rok v novembri sme boi preliecovani obaja...a je to tu sp§t... 😒