Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
Dakujem dievcata 🙂 uvidiime zajtra...normalne mam z toho testovania trosku stres... 😉 nasa mala ma uz 2 roky a 10 mesiacov a uz by sa jej nejaky surodenec hodil,kedze zijeme v Rakusku a je tu velmi malo slovensky hovoriacich deticiek,tak jej chyba,ze si nema s kym pokecat :( tak uvidime zajtra 😉 😉 😉
Caute baby tak nieco na zasmiatie - test zo vcera, dnesny taky isty 😀, inak MS bude pomaly koncit, stvrtok sa chystam k tomu gynekologovi. Co je sranda, rano som zvracala a cely den mam zaludok ako na vode. Pripisujem to stresu z roboty 😀 a testy? Posudte sami, ze si zo mna vazne robia srandu 🙂 inak rozmyslam, uvidim podla toho, co mi povie gynekolog a ake vysetrenia mi spravi, ze so snazenim na par mesiacov mozno prestaneme...nemam na to silu a uz popravde ani chut, ked to nejde tak to nejde, ale som zvedava, co povie doktor. Citam vas kazdy den 🙂 @puffu drzim ti silno palce @ninna86 a ty si na tom ako draha?
..a dakujem za srdieckoooo 🙂
@janikm ale tie testy su strasne slabucke podla mna. A ani nemam normalnu ms, ja proste len cisto krvacam 🙂 a stale ma picha v maternici kade tade, ved vo stvrtok idem k doktorovi som zvedava co mi povie... ale tehu urcite nie som pri tejto mojej ms a tiez takych slabych testoch 😀
@ninna86 a inak sa mas ako ja som dnes zdochnuta ako pes vcera to iste po 6 dnoch v robote zajtra sa chystam k doktorke kvoli tomu dnesnemu zvracaniu atd chcem aby ma vypisala na pn lebo som v tej robote naspat mesiac a zas mam len nervy stres a byva mi na prd. Myslela som ze posledne dva mesiace tam nejak prezijem ale mesiac mi stacil...
@fergiea urcite nemas chybne testy, ale povedz lekarovi, ze mas slabo pozitivne testy aj pocas MS, aj v roznych fazach cyklu, mozes mat nejaku hormonalnu poruchu. A teraz mozno inak krvacas kvoli tej alchemilke, ona ma v tom o brutal ucinky
@mia005 vsetko ine sme v zahrade robili, len neoberali 😀 babka, ze az buduci tyzden.. Ale vies co dnes urobili druhe na obed mamina s babkou? Zemiaky a medvediu krkovicku..prvy krat som mala medveda.. Kks..haluzna chut, dal sa..ale kebyze je k nemu brusnicova omacka, tak to by bola mnamka este vacsia..
@senselinka no tak na to som teda zvedava... uz da neviem dockat navstevy u doktora. 😀

kocky ak ja tento mesiac ostanem tehotna tak mame asi dieta so zmyslom pre humor 😀 zajtra sa stavim ze tam rano nic nebude 😀 robeny nedavno a vidi uz aj manzel