Snažilky október 2013
Ahojte snazilky tak aj ja som jedna ktora sa ide pokusat tento mesiac o druhe babo

•
26. okt 2013Ahojte..aj ja sa pridavam..sice sa uz snazime od februara ale kazdy mesiac je pre nas novy zaciatok..pred prvym tehotenstvom sme sa snazili cca rok,no bohuzial mala som MA..
Babenky normalne by som neverila ale mam kazdy mesiac inac ms takze som si myslela ze plodne dni sa budu tazko pocitat tak gynekolog mi povedal ze ich budem mat 12-16 od zaciatku ms a verim ci nie presne som mala 14,15,16 mala som aj podla teploty aj podla tahajuceho vytoku 🙂 sranda a neverila som ze by to tak mohlo byt
Asi je aj chyba ked sa clovek na to velmi "upne" a az prilis sa pozoruje, vsak? zbytocne sme asi aj cakali, a teraz ked vela nasich znamych caka mimi nas to akoby nakoplo a uz aj my tuzime po drobcekovi. Chuda moj drahy, uz "to" ozaj berie ako na povel a to ma mrzi....ale tak dufameee 🙂
@hatapkagb dakujem operacia dopadla dobre všetko mam v poriadku len mam ešte bolesti všetko ma boli v piatok idem si vybrat stehy a potom sa uvidi
@majusik26 ano, od zaciatku som to vnutorne aj tusila... a popri tom som mala zvlastne pocity, akoby pichanie v podbrusku, cca v case zahniezdenia som mala ale len velmi jemnulinky fliacik, ako vytok a bezne vobec nic nemavam, castejsie bolesti krizov a v oblasti kostrce, minuly vikend prislo cosi ako pms, citlive prsia, bolesti v podbrusku, ale trosinku ine ako bezne, nezniesla som na sebe zapnute gate, akoby ma tlacili a uvedmila som si ze si vkuse podvedome rozpinam gombik 🙂 a potom som uz ani nevyckala kym budu meskat, mali prist tento tyzden medzi utorkom a stvrtkom, a spravila som si testik... 🙂 a okrem toho sa mi tu i tam hlava zatoci a som castejsie unavena, vecer odkvecnem skor ako bezne..
@majusik26 ked je druha ciarka, akakolvek je slaba, vzdy znamena tehotenstvo 🙂
No, baby, som zvedavá, čo sa so mnou deje.. Už niekoľko dní ma pichá buď na ľavej alebo pravej strane - raz na boku, raz v podbrušku, raz na bruchu... Som z toho úplne zmätená.. Dúfam, že to nie sú nejaké zdravotné problémy, ..alebo že by to bolo tehu? Cítila sa niektorá z vás podobne ako ja?
@beruska141
ale ja som dnes dostala ms tak som teraz s toho mimo meskala mi 5 dni vsetky testy ukazaly aj druhu slabsiu ciarku a dnes ms
ale ja som dnes dostala ms tak som teraz s toho mimo meskala mi 5 dni vsetky testy ukazaly aj druhu slabsiu ciarku a dnes ms
@manddarinka keď som čakala Emily, pichalo ma v podbrusku, neskôr som cítila pnutie
Tu začni písať odpoveď...

Odošli