Snažilky po 30-ke
Ahojte baby ktore po 30-ke este nemate babo a chcete robite si ovu testy a podobne alebo tomu nechavate volny priebeh? 😉😉😉
Ja mam coskoro 37r.... cyklus nepravidelný 28-30-32 dňový záleží od stresov a lietania mimo EU.... deň mojej poslednej menštruácie bol 31.7 a keďže mám nepravidelný cyklus, bolo ťažšie sa orientovať ovulacnymi výpočtami..... osobne si myslím že moja ovulácii prebehla až 19.augusta, pretože vtedy vyslovene horím teplota 38 , tahava bolesť na pravej strane vaječníka únava bolesť krížov a ťahavý hlien..... skúsili sme aj tento deň a teraz už len čakáme či sa podarilo tento mesiac ..... som blázon z toľkých príspevkov každé telo reaguje insk všade čítam podobne nie však totožné reakcie a prejavy... ráno mám teplotu 36.6, 36,7 no v momente keď sa pohnem vyskočí na 37 a od poobedia cely večer celu nič opäť 38ky.... jediný priznal ktorý pozorujem je extrémne zvýšená únava ... normálne nevladzem, upratujem na oddychové etapy , unavim sa veľmi ľahko s mám nafúknuté brucho.... mám 4 dni pred menštruáciou a vodnaty výtok ... Proste mokré nohavičky 2x do dňa.... v podbrušku take pocity že ani neviem či prichádza mrcha 😞 testy zatiaľ všetky negatívne 😞 máte niekto podobnú skúsenosť ?
Takze doktor ma zas dovolenku. Za kazdym ked ccem skontrolovat ovu tak ma dovolenku. Testy si robim ale mam slabe ciarky. Posledne tri mesiace som mala cyklus len 24 dni.
My po roku a pol (ani nie snazenia,ale nebranenia sa) mimomaternicove,o tri mesiace na to som bola zasa tehotna,ale na uplnom konci sa vsetko zvrtlo. Velmi chceme babo,ale nechcem sa stat obetou ovulacnych testov,planovaneho sexu a tehotenskych testov. Viem,ze o par mesiacov mam 35,ale nechcem cely svoj zivot sustredit na to,ze budeme pocitat,planovat,zaznamenavat... Ak budem tehotna,budem. Ak nie,budem sa s tym musiet zmierit. Nemam ani v plane platit nehorazne peniaze za umele oplodnenia,lieky a neviem co vsetko. Nic nechcem na svete viac ako jedno zdrave babo,ale myslim si,ze cim viac sa clovek do toho ponori a upne na to,tym viac je potom sklamany,ked to nevyjde. A sklamania sme my uz zazili viac ako dost.
No my sa snazime uz siedmy mesiac. Dokinca tento mesiac sme boli cez moje plodne dni na dofci a nic. Ani som na to skoro vobec nemysla bola som uplne v pohode aj som verila ze by to mohlo vyjst. Ale veru nie. Este dam tomu sancu do vianoc a potom zvazujem vysetrenia. O jedno babo sme pred rokom prisli a teraz sa divim ze to akosi nejde. 😪
@kecalkova Dakujem😊 ja som už o dve prišla a dala si pauzu od všetkého na 5r.....vyšetrenia všetky možné počas ktorých sa mi záhadne zistilo az 7 skrytých kazov o ktorých som ani len netušila keďže chrup mám navonok perfektný plus 3 zuby múdrosti ktoré rástli pod kosťami a spôsobovali okrem iného aj zápal vysoký tým pádom zvýšené CRP..... prešla som snáď kompletnosť rekonštrukciu aj psychickou a verím že malé príde v ten správny čas. Snáď tentokrát vydržíme. 😇
@nuniacik my sa snazime rok. Od augusta. Vjanuari som sla na vysetrenie a nemala som ovulaciu. Tak som brala clostil uz sa to zlepsovalo aj som otehotnela v aprili mesiac pred svadbou . Teda test bol pozitivny ale doktor nic nevidel len ze som mala zvysene hcg a zacala som krvacat 😕 chodievam kazdy mesiac kontrolovat ovulaciu. Ale teraz som nebolandva mesiace boli dovolenky. Tak teraz cakam co bude . Partner ma vyborne vysledky. Tiez sa bojim ze nieco nieje v poriadku
@ella_sue No ty kokso.... pripomínaš mi ten seriál Úžasné premeny či čo... toľko toho si zažila, objavila- zresetovala... super, že sa na všetko prišlo, prajem ti zdravie a veľa úspechov. Držím palce ;) Stále čakám a dúfam, že to po IUI dobre dopadne...tak uvidíme no. Snáď budú modlitby vypočuté, aj keď viem, že Pán Boh ohľadom prosieb snažiliek má toho neúrekom... ;( ;)
@z1984 to mi je moc luto ze to nevyslo. Viem ake to je ked clovek dufa a nic z toho. Tiez uvazujem nad tym ze buduci mesiac pojdem k lekarovi aby mi skontroloval ovulaciu lebo nie je mozne aby sa nam nedarilo. Mozno vobec neovulujem a my sa snazime zbytocne. Aj ked mavam hlien tak by som ovulovat mala. No ale clovek nikdy nevie. Tak uvidime a budeme si drzat palce nech sa uz zadari.
jaaajha,ja to kaslem zas nic....zas test uplne cisty negativny....ja uz fakt ako....
@zuzkazp tym by som zacala, tie su velmi dolezite. a chod 3x za mesiac, vypytaj sa tak, lebo nie kazdy robi 3, zvycajne robia 2. tie dni v ktore pojdes, zalezia od dlzky tvojho cyklu. vseobecne hovoria, ze 3.den, 14.den a 21.den. Lenze ja mam kratsie cykly a menzes max 4 dni, tak ja som isla 2.den, potom ked mi ovulacne testy ukazali pozitivny vysledok a potom 7 dni pred ocakavanym menzesom.

@z1984 a tiez som to skusala uz aj neumyvat sa a tehu niesom 😄😄😄 takze je to asi mytus. Ktovie...