icon

Snažilky po potrate

miruuska
8. máj 2013

ahojte.mate za sebou potrat alebo viac a idede sa snazit opät?dufam ze nebudem sama

miska246
5. apr 2015

@ladyblcha Mne nerobili kyret, bola som na sone po tyzdni a dr. mi povedal, ze sa blizi ovulka.

miska246
5. apr 2015

@domca43 No uvidime, aspon nie som v tom sama :D

domca43
6. apr 2015

@ladyblcha ja nie som po kyrete, mne sa to spustilo same ale ovulka bola o 7dni neskor..kamoska co je po kyrete v ten isty den co som ja prestala krvacat tiez pisaala ze ovulka bola neskor ako obvykle..tiez cca o tyzden, ja som aj merala bazalku a ona tiez obidve sme mali dost dlho vysoku,,klesla asi az po 2 tyzdnoch, tak sme sa porovnavali, ze ten nas cyklus bol zhruba rovnaky aj ked ona bola po kyrete...

domca43
6. apr 2015

@miska246 veru nie si 🙂)))))))) dalsie tehu uz do uspesneho konca jasnacka?:D

ladyblcha
6. apr 2015

@miska246
@domca43 dakujem baby, aspon viem od kedy sa odrazit. tak zacnem radsej dnes testovat 🙂

domca43
6. apr 2015

@ladyblcha zacni veru, je to nevyspytatelne asik teraz :D drziiim moc palce !

ladyblcha
6. apr 2015

@domca43 aj tebe domca, a dakujem. 🙂

miska246
6. apr 2015

@domca43
@ladyblcha Babulky, ja sa neviem dockat mrchy, nech zacneme snazilkovat odznova. Mne dr. povedal, ze mozme zacat snazilkovat hned, ze raz sa to predsa podarit musi. Stale si tieto slova opakujem, pohana ma to vpred. 😉

domca43
6. apr 2015

@miska246 a naco cakas na mrchu?:D my sme veru necakali...:D mne doktor tiez povedal ked som bola hned po tom co som prestala krvacat ze mozeme hned...tak sme aj hned isli na to..aj ked pochybujem ze sa v tom cykle zadarilo, ale nevadi :D

miska246
6. apr 2015

@domca43 Ved ako skusali sme to par krat aj my, ale ziadnu nadej tomu nedavam... Neviem ani presny den ovu.a dokonca aj teraz sa mi zda, ze mam nejaky hlien a to mi dr. povedal red tyzdnom, ze sa blizi ovu. Neviem teda. A ms este nems, vsak?

domca43
6. apr 2015

@miska246 Nemam veru ja mam este lned dnes ovulku, ak mi ju teda zajtra rano potvrdi teplota :D ovu test som mala pozitivny 3 dni posebe 🙂))) a tak mozno motyka vystrelila aj u vas to by bolo prekvapco ze 🙂)))

miska246
6. apr 2015

@domca43 No uvidime, prave citam niektore fora o tehu po potratoch, viacerym maminkam sa to podarilo do par mesiacov. Budem Ti drzat palce a hned ked dostanem ms, napisem. 😉

domca43
6. apr 2015

@miska246 aj ja tebee 🙂)) verim ze teraz to bude ok

eri28
6. apr 2015

Baby mne nedosla mrcha dnes je mesiac od operacie ja mavam 30 dnovy cyklus a test vyzera negativne tak neviem.

ladyblcha
6. apr 2015

@miska246 @domca43 my ideme tiez na to hned, aj od dr to mam odobrene, takze necakam. teda cakam ... ovulku :D

miska246
6. apr 2015

@eri28 Neboj, daj tomu este dva tyzdne, mne dr. povedal, ze mam dat tomu vsetkemu cas, kym sa hormony a telo vratia do normalu, mozno aj 6tyzdnov. Alebo si zavolaj, nech ti daju vyvolavacku. Ale ja by som na Tvojom mieste kludne pockala, urcite pride 😉

miska246
6. apr 2015

@ladyblcha Budeme si navzajom drzat palce 😉

domca43
6. apr 2015

@ladyblcha len smelo dotohooo :D tu zlu statistiku nevydarených tehu uz mame zasebou takuze uz len dobre nas caka :D
@eri28 este pockaj 🙂 aj mne povedal doktor ze mi moze prist s meskanim mrcha aj dva tyzdne...aj c som citala tak babam tak prisla 4-6 tyzdnov...

bandikovajana
6. apr 2015

baby velmi odporucam startovaci balicek folandrol a inofolik v decembri som mala MA a hned po prvej menzes sa nam podarilo otehotniet a zatial uspesne

domca43
6. apr 2015

@bandikovajana ja ho beriem stale 🙂 mala som pauzu asi 2 tyzdne co som bola tehu ale teraz zasa pijem a kupila a manzel tiez..kupila som si nejake vitaminy prenatal od jameison tusim tak uvidíme co to spravi 🙂)) tak drzim palceky do uspesneho konca 🙂)))

bandikovajana
6. apr 2015

@domca43 dakujem aj vam vsetkym zelam nech sa coskoro zase vytesujete

ladyblcha
6. apr 2015

@miska246 tak tomu ver, najviac ! 🙂

miska246
6. apr 2015

@bandikovajana
@ladyblcha
@domca43 Ja som tiez brala Inofolic, teraz mam len Acidum a ked dostanem prvy ms, idem znova na Inofolic. 😉

ladyblcha
6. apr 2015

@miska246 no spravila som si ovu test a vyzera pozitivny, len ci to neskresluje este nejake zbytkove hcg v tele, lebo neviem ako rychle po kyrete sa odburavaju. ved uvidim zajtra ci bude negativny, ak bol dnes pozitivny.
ja som brala inofolic ale je to len kyselina listova a vitamin b6 (inositol) a ked to kupite zvlast, je to lacnejsie.

lenkaoravcova
13. apr 2015

no tak konecne po 2 cykloch mozme ist na vec drzme si palce 🙂

domca43
13. apr 2015

@lenkaoravcova Drziim palce 🙂))

miska246
13. apr 2015

@lenkaoravcova
@domca43 Ja uspesne hlasim 2 den cyklu, hura!!! A ide sa snazilkovat!!!

lenkaoravcova
13. apr 2015

@domca43 dakujem 🙂

dzanem
15. apr 2015

@bandikovajana ahojky inofolik som brala a nic, inak stale sa nam nedari((

bandikovajana
15. apr 2015

@dzanem sj muz berie folandrol?