Snažilky po potrate
ahojte.mate za sebou potrat alebo viac a idede sa snazit opät?dufam ze nebudem sama
@ladyblcha ja nie som po kyrete, mne sa to spustilo same ale ovulka bola o 7dni neskor..kamoska co je po kyrete v ten isty den co som ja prestala krvacat tiez pisaala ze ovulka bola neskor ako obvykle..tiez cca o tyzden, ja som aj merala bazalku a ona tiez obidve sme mali dost dlho vysoku,,klesla asi az po 2 tyzdnoch, tak sme sa porovnavali, ze ten nas cyklus bol zhruba rovnaky aj ked ona bola po kyrete...
Baby mne nedosla mrcha dnes je mesiac od operacie ja mavam 30 dnovy cyklus a test vyzera negativne tak neviem.
baby velmi odporucam startovaci balicek folandrol a inofolik v decembri som mala MA a hned po prvej menzes sa nam podarilo otehotniet a zatial uspesne
@bandikovajana ja ho beriem stale 🙂 mala som pauzu asi 2 tyzdne co som bola tehu ale teraz zasa pijem a kupila a manzel tiez..kupila som si nejake vitaminy prenatal od jameison tusim tak uvidíme co to spravi 🙂)) tak drzim palceky do uspesneho konca 🙂)))
@domca43 dakujem aj vam vsetkym zelam nech sa coskoro zase vytesujete
@bandikovajana
@ladyblcha
@domca43 Ja som tiez brala Inofolic, teraz mam len Acidum a ked dostanem prvy ms, idem znova na Inofolic. 😉
@miska246 no spravila som si ovu test a vyzera pozitivny, len ci to neskresluje este nejake zbytkove hcg v tele, lebo neviem ako rychle po kyrete sa odburavaju. ved uvidim zajtra ci bude negativny, ak bol dnes pozitivny.
ja som brala inofolic ale je to len kyselina listova a vitamin b6 (inositol) a ked to kupite zvlast, je to lacnejsie.
no tak konecne po 2 cykloch mozme ist na vec drzme si palce 🙂
@lenkaoravcova Drziim palce 🙂))
@lenkaoravcova
@domca43 Ja uspesne hlasim 2 den cyklu, hura!!! A ide sa snazilkovat!!!
@domca43 dakujem 🙂
@bandikovajana ahojky inofolik som brala a nic, inak stale sa nam nedari((
@dzanem sj muz berie folandrol?

@ladyblcha Mne nerobili kyret, bola som na sone po tyzdni a dr. mi povedal, ze sa blizi ovulka.