Snažilky po potrate
ahojte.mate za sebou potrat alebo viac a idede sa snazit opät?dufam ze nebudem sama
@lenkaoravcova Aj my máme dva cykly za sebou a tiež ideme na to 🙂 Vidime sa v Januárovkách 2016 😎 😉
Baby som stastna dosla mrcha trosku blbne najprv bola silna teraz zase slabne mizne a silnie ale snad je to pri prvej normalne.Cize po mrche ideme na to nemam sajnu kedy mam ovulku malavala som neskor potvrdila mi to gynekologicka ale teraz neviem ale strasne sa tesim ked budem uz konecne zase tehuuuuuuu.
@miska246 drzim pasticky 🙂
@ninka214 juuuj to by bolo super drzme si palce a aka bola dovolenka ? Nasa skvela citim sa neskutocne oddychnuta a plna energie na dlasie snazenie 🙂
@bandikovajana nie neberie nic
@lenkaoravcova úplne fantastická 😵 Aj som tiež oddýchnutá....takže plná pozitívnej energie 😉
Dievcata ako sa vam dari? Davno ziaden prispevok
ahoj, ja som potratila koncom maja...dvaja lekari mi povedali pockat tri mesiace, tak sme pockali....potom sa znova zadarilo a tento piatok uz mam termin porodu!!!!! nic sa neboj, staraj sa o seba, cvic, sportuj, zdravo sa stravuj, nepi, nefajci, precisti si organizmus....ja som brala aj vitaminy pocas cakania....
vsetko bude dobre a znova sa vam zadari, uvidis.... drz sa 🙂
@lenkaoravcova mne dosla prva mrcha po potrate, trvala 1 den..a potom uz len spinenie, tak som zacala vyckavat na ovulku a zasa skusime 😀 dufam ze to bude uuspesneee...ja pijem inofolic, beriem vitaminy prenatal snad to staciiii
@dasenkaaaa tak super gratulujem no mna cakaju aj injekcie pocas tehu no nevadiii zacali sme sa snazit tak uvidime 🙂
@domca43 no mne odporucal doktor pockat 2 cykly prvu som dostala po 50 dnoch a teraz druha bola uz na 32 den a presne ako predtym cize zacali sme sa tento emsiac snazit ja beriem zelezo aspirin protect a femibion 800
@lenkaoravcova mne doktor povedala ze mam e zacat po prvej mrche...my sme sice skusali uz predtym ale neuspesne teda, tak uvidime co teraz...😀 mam vymenny listok na hematologiu ale este som nebola :/ mam teraz statnice o mesiac tak si este rozmyslim ci plodenie neodlozime este o mesiac pre istotu...aj ked si to teraz vravim, urcite ked pride ovulka, tak to bude lakat skusit 😀
@domca43 odporucam tu hematologiu ja mam dve zdrave deti a treti potrat v 15tom tyzdni a na hematologii mi zistili ziskane trombofilne stavy ktore sposobili moj potrat kedze mi neriedili krv, kiez by nic nenasli ale pre dobry pocit ze si spravila vsetko preto aby sa to uz neezopakovalo to stoji, ale pokial si mala potrat do 8ho tyzdna pravdepodobne to nebolo sposobene niecim inym

my sme nemali problem s otehotnenim cize nic specialne neberiem ja mam ten aspirin a zelezo + femibion 800 som zacala brat tak uvidime