Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@subbinka ahoj subbinka 🙂 tak máš viac možností bud sa budeš iba sledovat aký maš hlienik či ta boli ale to nemáš 100% isté či prebehne ovulka hlavne ak nemáš presný cyklus, potom máš moznost 2 a to jest kupiť si ovulačne testy, ktoré kupiš v lekárni aj tu na nete a podla dlzky cyklu si začneš obcikváat kazdy den 1 papierik a zistiš kedy bude ovulácia - od ocikania a sfarbenia 2 čiarok je to 24-48 hod. a potom 3 motnost merat si teplotu kazdý den sledovat hlien zapisovat a podla toho zistit
tkaze pre mna ovu testy najpohodlnejšie
meriaš to podla cyklu ak máš napríkald 28 dnový cyklus začinaš obcikávať 8 den ( to je prídklad presne to máš na nete 🙂
@subbinka ja mam dnes 4 den mrchu, konecne nejaky spojenec, lebo mam pocit ze vsetky ovuluju prave teraz 😀 Baby to uz bude take spojenectvo, ze aj mrchu aj ovu budeme mavat naraz, ako sa to zvykne stat babam v kolektive 🙂
ja testy nerobim, ale baby ti isto poradia, ako dlho sa snazite oo babo? Inak ja mam teraz 4 den, ale nic sa nedeje, uz od vcera obeda mam cistu vlozku, cize to trvalo dva a pol dna. Dost divne...
@tamarka9 ahooj my sa snažíme o babo druhy mesiac ja som brala hak 4 roky a vysadila som ju 29.08.2013 potom mi prisla mrcha si myslela ze je to len pauza medzi a potom my odvtedy meskala dostala som ju v pondelok a mala som strasne silnu este som taku nikdy nemala ale dnes je uz ako obvykle a som zvedava kolko ju budem mat lebo vtedy som mala max 4dni pocas HAK. a vy sa kolko snazite
no my sme minuly mesiac len prvykrat. Ja som vysadila HAK 5.9 a 9.9 som dostala tu klasicku HAK menstruaciu a teraz v podstate prvu vlastnu a brala som tabletky 5 rokov. Takze teraz pockat kym ta mrcha skonci, aj ked u mna to uz tak vyzera a sup na to 🙂 A ty si citila aj ovulku? Lebo ja ano, len som nevedela ze je to ono, kedze som predtym tak dlho nemala 🙂
@tamarka9 Vieš čo ja ked som mala ms počas brania som mávala tak 4-5 dni max a teraz som mala prvú aj druhý 4-5 dni čize mne to ostalo viac menej akurát krvácanie bolo teda ovela intenzívnejšie aspon počas tejto 2ms. Ale teraz v 3 cycle som mala chvílkové krvácanie preto upenlivo čakám tu ovulku ale vyzerá ze to bude uz dens zajtra ok ale trošku to mám posunuté 🙂
@subbinka popozeraj si túto stranku
http://www.ovulacny-test.sk/kedy-zacat-testovat
nemesis ich tam kupovať ale je tam vela dobrých info 🙂
@inngrid ano ano som vysadila nedavno a toto bola moja prva mrcha vlastna a myslela som ze bude silnejsia a nie taka kratka, preto sa cudujem. No tak ty mas teraz snaziace obdobie, konecne prislo a potom zase sa prehupneme do ne/cakania MS 🙂 Ja dufam ze aj tento mesiac zistim sama kedy je ovulka, lebo testy nerobim.
@rencici27 vies čo ja som brala najprv femibion 800 viem, ze niektoré kočky ho tu berú teraz uzívam iba čistu kyselinu listovú tu uz si môzeš kupiť doporučujú ju jest aj 2 mes. pred otehu takze kludne si daj 🙂
@tamarka9 tak snád hej ak nie kup radšej aspon teraz na prvé 2 mesiace tie ovu testy ja som tiez len preto ze som po vysadení a môze ti to haprovať
@zuzik_24
@monika541 poznam 🙂 ...mam doma stvorenie a niekedy rozmyslam,ci sa to da vypnut.moj chlap v sobotu prosim pekne si isiel "iba" nieco vybavit...boli sme u nasich a ze vef v poho,aspon budem v klude s rodinou.dobehol,ze skocia este na futbal,kt.zacal o druhej.
.ok,ze beriem.mob si nechal doma,ze aj tak je vybity...ja ze ok,beriem
..a cas plynul...poznam,co mam doma,takze som az po babkinom strachu zavolala jeho spolupachatelovi cca o 10...haha,ocitol sa na nejakej oslave istej babky...dosiel asi o 11,kupodivu nie nejak opity,LEN MAL POTREBU SA ROZPRAVAT S NOVYMI ZAUJIMAVYMI LUDMI...teda chapem co zname,ked ide chlap po vajicka a trva mu to hodinu 😀
@tonjadabik2
Moja,plač nám nepomôže,musíme si trošku vyčkať,určite tam hore majú veeeeela žiadosti o babo 😉 Chce to len čas,ja už čakám 4roky na svoje prvé,a stále nist...Potrebuje to veselé bruško,a príde aj veselé babo,neboj.Držím palce 😉
@janiinka2 tak to je ešte dobrý, som mala kolegu, ktorý išiel vyniesť smeti a vrátil sa o 2 týždne. Keď to potom s manželkou riešili, tak povedal, že pri smetiaku stretol kamoša, slovo dalo slovo a chlapci sa vybrali na 2 týždne na Kanárske ostrovy... ja by som ho za to asi udrela lopatou po hlave, ak by som ho rovno nezabila 😀 😀 😀

@zuzu1104 dakujem za odpoved