Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
no tak kamaratka ta zle informovala chromozomy mas dane od pocatia a v zivote ti ho nik nemozem zmenit a chromozomi ti vysetria na zaklade chormozomoveho vysetrenia to sa krv odoberie do striekacky kde je vlozeny heparin a to sa 72hodin naklada a potom to vyhodnocuju a z plodovej vody sa robi babatku no vvysetruju chromozomy no tak ta kamaratka by mala lepsie pocuvat doktorov potom vznikaju taketo nezmyselne reci 🙂.to si ona podla mna uz posvojom nieco prihodila lebo je vela aberacii ale s takymto niecim som sa nestretla co hovori ona
Poznáte, vitamíny s názvom BIO FOLIC? Aké s nimi máte skúsenosti?
baby dakujem za reakcie, ale bolo to z mojej strany len take vzplanutie vasne 😀 lebo ani priznaky veru uplne ziadne nemam. Mozno neskor keby sa mi nieco nezdalo, tak urobim test. Ale dolezita vec je ze som na naucila, ze je to naozaj mozne mat MS a byt tehu. Niekedy sa cudujem ze mi diplom nezoberu za taketo nevedomosti 🙂
@tamarka9 inak to asi kazda :D nechapem preco ta Hak posobi na chut zeny ze sa im nechce lebo ja pred tabletkami som mala chut dost casto a ako som brala tabletky som mala dakedy az taku nechut ved partner mi vravel ze aka som divna a takto to bolo 4 roky a nikdy ma nenapadlo ze to moze byt tabletkami ani vo sne
@subbinka ani mna by to nenapadlo, ja som mala chute aj vtedy,ale tak normalne, teraz aj sa v praci prichytim ze na to myslim 😀 a manzel sa az smeje niekedy na mne, ze mala nymfa 😎 a este co som spozorovala po vysadeni, ze 1 den pred MS a pocas celej MS pri brani tabletiek ma priserne bolievala hlava, niekedy za den aj 3 ibace, bolo to hrozne a dlho mi aj trvalo kym som na to prisla ze prave tieto dni ma hlava boli. A teraz ako zazrak, ziadna bolest, normalne mensie priznaky ms ako predtym, co sa vsade hovori ake je to hrozne. Tak este uvidim co pride toto bola prva vlastna ms,a le som prijemne prekvapena.
@subbinka no ja tiez tesim vacsinou kym pridem domov a potom ma moj manzel velmi casto schladi, ze uz zase, prosim nieee 😀 on je taky nie bezny chlap, nema na to chut denne 3x, co je skoda hehe. Ale kazdy druhy den v pohode...len som necakala ze niekedy budem chlapa uhanat, vsade citam iba ze chlapi na to stale myslia, ale ci je to aj v praxi tak, to naozaj neviem...

@subbinka mne lekár pôvodne odporučil LadeeVita tabletky, aj som si ich pôvodne chcela kúpiť, no a potom som sa tu na MK dočítala o Femibione 800, tak som si kúpila ten, teda objednala. 🙂 a som spokojná.
rovnako súhlasím s Ingridgou, že KL je v potrave málo a treba ju dopĺňať "umelo"... 🙂