icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzik_24
9. okt 2013

@subbinka mne lekár pôvodne odporučil LadeeVita tabletky, aj som si ich pôvodne chcela kúpiť, no a potom som sa tu na MK dočítala o Femibione 800, tak som si kúpila ten, teda objednala. 🙂 a som spokojná.
rovnako súhlasím s Ingridgou, že KL je v potrave málo a treba ju dopĺňať "umelo"... 🙂

zuzik_24
9. okt 2013

@inngrid tak tak, správne. 🙂

subbinka
9. okt 2013

no tak kamaratka ta zle informovala chromozomy mas dane od pocatia a v zivote ti ho nik nemozem zmenit a chromozomi ti vysetria na zaklade chormozomoveho vysetrenia to sa krv odoberie do striekacky kde je vlozeny heparin a to sa 72hodin naklada a potom to vyhodnocuju a z plodovej vody sa robi babatku no vvysetruju chromozomy no tak ta kamaratka by mala lepsie pocuvat doktorov potom vznikaju taketo nezmyselne reci 🙂.to si ona podla mna uz posvojom nieco prihodila lebo je vela aberacii ale s takymto niecim som sa nestretla co hovori ona

zuzik_24
9. okt 2013

@monika541 mrzí ma to, no hlavu hore a šup na to ihneď ako to bude možné. 🙂

inngrid
9. okt 2013

@subbinka to som asi ja niečo poplietla ale viem videla som vysledky aj sme to na nete pozerali pohladám to ti napíšem presne ja som taký lekár amater ze ano 🙂 viem akurát vela o mojich diagnozach a tam hasnem 🙂

inngrid
9. okt 2013

@monika541 kde je to posrané tlačíko NEPACI SA MI TO 🙂 ( ps: nie ze by nás netešila tvoja spoločnost ale mrcha príst nemusela ze ano 🙂

subbinka
9. okt 2013

@inngrid samozrejme ze bude tvoje male zdravucke hlavne treba mysliet pozitivne a nie len na tie najhorsie veci

subbinka
9. okt 2013

@inngrid no skus pozriet a ked budem vediet poradim

romana311
9. okt 2013

Poznáte, vitamíny s názvom BIO FOLIC? Aké s nimi máte skúsenosti?

inngrid
9. okt 2013

@subbinka da jej spýtam bo neviem to nájst 🙂

@romana311 kyselina listová čistá ja mam od iného vyrobcu ale toto môzeš 🙂

tamarka9
9. okt 2013

baby dakujem za reakcie, ale bolo to z mojej strany len take vzplanutie vasne 😀 lebo ani priznaky veru uplne ziadne nemam. Mozno neskor keby sa mi nieco nezdalo, tak urobim test. Ale dolezita vec je ze som na naucila, ze je to naozaj mozne mat MS a byt tehu. Niekedy sa cudujem ze mi diplom nezoberu za taketo nevedomosti 🙂

inngrid
9. okt 2013

@tamarka9 🙂

monika541
9. okt 2013

@zuzik_24 nič iné neostáva, len sa snažiť, kým sa podarí. Vhodné dni ukaxuje presne po návrate mm zo služobky, tak ho hneď znásilním 🙂 . Aj keď som v kútiku srdca dúfala, že na Aničkine narodky budeme oslavovať aj 2.tehu...

monika541
9. okt 2013

@inngrid 🙂

tamarka9
9. okt 2013

@monika541 na poraznie, co? Ale nevadi, je nas tu viac co prave "mrchujeme" tak sa mozme zacat tesit na daslie vesele snazenie a potom spolu cakat ci ne/pride 🙂 Inak ja som po vysadeni tej HAK ako kralik..plodne, neplodne dni, MS stale na to myslim a mam chut 😀

monika541
9. okt 2013

@tamarka9 🙂 ďakujem za povzbudenie. Ktorá tu napísala, že čakanie na ovu je ľahšie ako čakanie na ms? Svätá pravda! A hlavne príjemnejšie 😉

subbinka
9. okt 2013

@tamarka9 inak to asi kazda :D nechapem preco ta Hak posobi na chut zeny ze sa im nechce lebo ja pred tabletkami som mala chut dost casto a ako som brala tabletky som mala dakedy az taku nechut ved partner mi vravel ze aka som divna a takto to bolo 4 roky a nikdy ma nenapadlo ze to moze byt tabletkami ani vo sne

inngrid
9. okt 2013

@monika541 no ja neviem ci ja čakám na ovu uz tyzden 🙂

tamarka9
9. okt 2013

@subbinka ani mna by to nenapadlo, ja som mala chute aj vtedy,ale tak normalne, teraz aj sa v praci prichytim ze na to myslim 😀 a manzel sa az smeje niekedy na mne, ze mala nymfa 😎 a este co som spozorovala po vysadeni, ze 1 den pred MS a pocas celej MS pri brani tabletiek ma priserne bolievala hlava, niekedy za den aj 3 ibace, bolo to hrozne a dlho mi aj trvalo kym som na to prisla ze prave tieto dni ma hlava boli. A teraz ako zazrak, ziadna bolest, normalne mensie priznaky ms ako predtym, co sa vsade hovori ake je to hrozne. Tak este uvidim co pride toto bola prva vlastna ms,a le som prijemne prekvapena.

subbinka
9. okt 2013

@tamarka9 no o boleni hlavy mi ani nevrav mna bolela vkuse ale nemyslimze to bolo len tou HAK ale teraz ma uz hlava tak vela neboli vlastne mozno uz aj zo tri mesiace .no a to je pravda aj ja nato velakrat myslim aj v robote 😎 a tesim sa potom domov

inngrid
9. okt 2013

@tamarka9
@subbinka zato ja so mmala 2 ms bolesti aj teraz mam cez ovu az az a silnost krvácania no sens 🙂

monika541
9. okt 2013

@inngrid ale naplno to čakanie využívate, však? veď ovu príde v týchto dňoch a s ňou aj úspech🙂. som si aj poplakala, kým anik búvala....

subbinka
9. okt 2013

@inngrid mna menstruacia nikdy nebolela mozno za tych 12 rokov co ju mam ma fakt bolela prvy x co som ju dostala :D a potom este zo 4 x ja mam bezproblemovu ale skor som zvedava ako to bude teraz s ovulaciou ked sa mi omenil cyklus koli tomu meskaniu musim sa zacat sledovat viac

tamarka9
9. okt 2013

@monika541 aj poplakat treba, vypustit emocie,ale potom hlavu hore a ide sa snazit 🙂

inngrid
9. okt 2013

no kočky tak som sa testla včera to je tá spodná palička malý naznak ovu no maly ako je vidiet dnes zase nič - dnešná je tá horná tak uz neviem asi som ani nemala ovluku čo myslite?

inngrid
9. okt 2013

@monika541 ale no ziadny plač jasné?

inngrid
9. okt 2013

@subbinka stastná to zena 🙂

tamarka9
9. okt 2013

@subbinka no ja tiez tesim vacsinou kym pridem domov a potom ma moj manzel velmi casto schladi, ze uz zase, prosim nieee 😀 on je taky nie bezny chlap, nema na to chut denne 3x, co je skoda hehe. Ale kazdy druhy den v pohode...len som necakala ze niekedy budem chlapa uhanat, vsade citam iba ze chlapi na to stale myslia, ale ci je to aj v praxi tak, to naozaj neviem...

subbinka
9. okt 2013

@inngrid ja tam nieco vidim slabe

subbinka
9. okt 2013

@inngrid no ale to som zvedava potom na porod si to odtrpim