Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@gladriel vitaj v klube 🙂 zaciname odznova, uz sa zacinam aj tesit. Ked prisla ms, tak som aj ja nestastna bola a kym trvala tak som sa citila tak bezmocne a teraz ked presla (nastastie trvala len kusok cez dva dni) sa uz zase tesim na snazilkovanie a uz ani nemyslim na to ze prisla 🙂
@gladriel preco skomplikovalo?
@monika541 tak ti manzel povedal? 🙂 mne povedal ze ideme nato aj ked mam ms ze jemu to nevadi 🙂 ale ja mam prve dni take silne a brusko ma tak boli od vcera ze ani nahodou nic nedostane.. zial bude musiet pockat.. ale vraj sme my zeny cez ms v sexe uplne ine..co sa chlapom paci..
@monika541 ach ti chlapi,niekedy vedia taku somarinu zahnojit a este sa potom tvaria, ze sak co take strasne povedali... 😠 ...oni to VOBEC nechapu, ved ja som sa pred jeho ocami doslova nervovo rucala, plakala som, vrieskala som, potom som bola ticho jak bez duse a on nic, ze nech to tak neprezivam...no rozkaz svojim pocitom normalne!! ale uz ked som sa raz srdcervuco ako male dieta rozplakala priamo v supermarkete medzi regalmi s detskymi vecami pochopil, ze to NAOZAJ myslim vazne 😀 potom stacila navsteva znamych, co maju male dietatko a skonstatoval, ze si vie sam seba predstavit v ulohe otca...no HURA, esteze mna to stalo nervove kolapsy ale sa hovori radsej neskor ako nikdy, no nie? 🙂
@tonjadabik2 ja tiež mávam chuť, ale to som ho v takom období zviedla len keď sme nebývali spolu. teraz vie, že tri dni, max.štyri počká, ja sa postarám a potom sa mi on zas povenuje 🙂 . ale tento mesiac mu nedám dýchať! bud.týždeň je od pondelka do stredy preč, ale už sa naňho zastrájam🙂). ani o tom netuší. sa mu domov nebude chcieť chodiť! to má za ten včerajšok. len aby bola Anička zdravá, lebo vtedy teda vôbec nemám chuť 😖
@meranti koľko máte rokov? ja mám 35 a mm 41, takže preto ma vie takýmito hlúposťami občas vytočiť. už nemáme toľko veľa času ako by som chcela. ja som totiž v mladších časoch chcela dve deti za sebou, tak do 3 rokov, potom dlhšia pauza a po 35 tretie. no, ale osud to tak zariadil, že chlapa, s ktorým som ja chcela mať dieťa som stretla až po 30 😝 ...
@tonjadabik2 zdravotne problemy.
@monika541 no my mame obaja 24....mladi sme este ale pozname sa od 10tich rokov a spolu sme 7, z toho rok a pol manzelia...ja viem ze vela zien by povedalo,ze joooj mame kopec casu,nech si uzivame ale ja by som chcela obe deti stihnut do 30tky, ak nam Pan Bozko dopraje....a aj po tej svadbe je to take,ze vacsina parov tuzi po babatku,to je akoby dalsi stupen vztahu 🙂 ja som stastna v manzelstve velmi, spokojna ale citim, ze mi este nieco chyba, citim taku prazdnotu v tom zmysle, ze strasne tuzim po babatku, aj napriek okolnostiam ako praca, kde to nevezmu vobec dobre, ak sa podari a ze sme mladi, mne proste vsetko na svete stoji za to, aby som na svet priniesla zdrave babatko a dala mu celu svoju lasku ktoru prenho v sebe skryvam 🙂
@monika541 a to ze sa s tym pravym mm stretli az po 30tke nevadi, niektore zeny take stastie nemaju cely zivot, ine sa trapia trapia a potom uz vo vyssom veku su s tym nepravym zo zvyku,z povinnosti a pre ine dovody....poznam zeny, co otehotneli (1. dieta) po 40tke a su v poriadku, zdrave, stastne, spokojne, takze drzkam silno palceky aby MS tak skoro neprisla pre ten spravny dovod ;)
tažke dnes by mala dojisť mrcha tak uvidíme,.... bazálna teplota ráno 37,10 stupňa to som si merala iba dnes... pre mrchou mávam tak 36,5 stupna.. uvidíme test spravím v sobotu ráno ak nedojde mrcha.... kríže bolia ako fras 😒
@meranti podľa mňa ideálny vek a je úžasné, že ste tak dlho spolu (z môjho pohľadu 🙂 🙂 ). a čo v práci? nech si trhnú nohou. za mnou do nemocnice na oddelenie keď som tam ležala na udržiavaní chodila dennodenne riaditeľka veci riešiť, až jej to nakoniec primár zakázal. a potom mi vyvolávali domov. vôbec to na mňa nepôsobilo dobre ani na bábo. ale toto je náš život, cudzí nám nemajú do toho čo hovoriť, je to súkromná veci medzi manželmi/partnermi. kedy a či vôbec mať dieťa. je to fajn, že si na to emocionálne pripravená, už len hor sa do toho! o 4 týždne nejaký ten deň hore - dolu si tu porovnáme pozit.tehu testy🙂)
@monika541 ahaa.. tak mna moj zvadza stale 🙂 tak my stale sexikujeme ked sa da..aj ked sa nam nedari otehotniet.. ale nevadi.. ako sa vravi : pomsta je sladka 😀 tak tak nedaj mu dychat 😀
@gladriel ahaaa tak to ma mrzi..
Baby cem sa opytat strasnene ma bolia prsniky.. to aj vas cez kramy tak bolia? najprv priznaky tehu a potom 6 dni meskala ms a potom prisla.. teploty boli vysoke..samozrejme klesli den pred ms.. ale tak..len neviem s tymi prsnikmi.. sa nepodarilo no.. uvidime na dalsi mesiac..
@tonjadabik2 len aby som pri tom aj neovdovela, pohrobka mať nechcem 😀 . niéééé, chlapec ešte vydrží, to ja len čierny humor trošku. veď príde v stredu zo služobky, vzácna mu budem po pár dňoch odriekania a bude sa musieť snažiť ak chce mať pomocníka alebo druhú šmajchlošku🙂)
@tonjadabik2 mňa tentoraz tiež riadne boleli, inokedy si to ani nevšímam. ale už som si fakt myslela, že to vyšlo, asi je niečo v ovzduší, ke´d sme obe na tom rovnako. len mne ms načas došla 😝
@monika541 mne ne mne meskala 6 dni.. co vzdy dostavam nacas.. sak uvidime kedy dostanem bud.mesiac
@tonjadabik2 no nedostaneš, hádam? 😀 si sa pomýlila? veď sa snažíme 🙂
@tonjadabik2 nevesam hlavu.
@tonjadabik2 alebo žeby to bolo predsa len takto?:
Pekné popoludnie dievčence, aký máte dnes deň?
Ja totálne šialenýýý. Samko je opäť chorý a je nervózny ako drak, teraz konečne spí, tak aj ja oddychujem. Už ma to s tou škôlkou a chorobami vôbec nebaví :(

@gladriel my sme sami v domčeku, ohľad musíme brať len na dcérku 🙂 .