icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
10. okt 2013

@zuzu1104 no zuzinka ten tvoj chlap 3x ta zruší a ty uz nohy hore 🙂 ccc ale odpúštame mu tento krát sa musí polepšiť ze ano 🙂

monika541
10. okt 2013

@meranti pravdu máš. O svojom súkromí si rozhodujete vy s mm. Nie šéfka. Veď ono sa pritrafí i takým,co to neplánujú a život ide ďalej.

inngrid
10. okt 2013

@zuzu1104 dnes nie som mimo domu 🙂 urobím večer ked prídem cmux

zuzu1104
10. okt 2013

@zuzik_24 to by bolo krásne, by sme si vymieňali zážitky a boli by sme aj v rovnakom fóre. Ak by to vyšlo tak mne by termín vychádzal na 30 júna 🙂

zuzu1104
10. okt 2013

@inngrid no tento krát mi možno ani nedvihne telefón 😀 Robí obchodného zástupcu pre polovicu Slovenska, tak je možné, že pri pôrode ani nebude 😀. Prizvem si moju dulu

zuzu1104
10. okt 2013

@inngrid ok teším sa Inuš na výsledok 🙂

vertyeux
10. okt 2013

@tonjadabik2 aha, to mi uslo, ze mas kramy ☹ a tak som si myslela, ze ti to vyslo..mozno ozaj prestan merat, nesustred sa na to a podari sa to 🙂 hlavu hore, nemate sa kam ponahlat, mate 3deti a 4te k vam tiez isto zavita 🙂

tonjadabik2
10. okt 2013

@vertyeux nevadi moja.. 🙂 hej uz sa nejdem stresovat..kaslem na vsetko bud sa podari alebo nie..snad sa nam to podari ved raz urcite.. 🙂 . len nechapem preco ma bolia stale prsniky a mam dost silne..

nkem
10. okt 2013

Ahojte lásky čo máte nové? 😀 Ja som vo Viedni už pár dni, konečne som si vybavila nový net 😉 ako som tu nebola, tak sa tu objavilo pomaly 30 strán 😀 aj som to prešla 10 strán, ale začal sa mi zdvíhať žalúdok, tak som radšej prestala 😀 rozumej teho nevoľnosti 😀 zbadala som nejaké nové tehu, gratulka 😵 este niekto sa pridal? 😉
@zuzu1104 prepáč, že oneskorene, ale radšej neskoro ako nikdy 😉 dúfam, že ste si užili oslavu a všetko najlepšie 😉
Pekný večer prajem 😉

zuzu1104
10. okt 2013

@nkem ďakujeme Diuš 🙂 si zlata
veru veľa toho popísali, ja som dnes na obed na fórum prišla a od večera pribudli 4 strany 🙂
Ako sa cítiš?

pupavkaa
10. okt 2013

@tamarka9 noo hej snazili sme sa len som nevedela presne bo to tak hroozne pichalo a potom to prestalo vacsinou rano a potom nist no tak uvidime ci dorazi MS ci ne 🙂

nkem
10. okt 2013

@zuzu1104 ja to beriem tak, že pokiaľ ma nebolia zuby tak dobre 😉 škoda len, že včera boleli..bola som v lekárni, dali mi nejaké tabletky, našťastie to po pol dni prešlo, lebo lekarnicka povedala, aby som to nebrala dlho, lebo z toho môžem potratit...tak som sa modlila, nech tá prva a snáď aj posledná tabletka zabere..zlý pocit som z toho mala, podbrusko ma bolelo. Inak je mi tak asi ako na mori, zle mi prichádza vo vlnách, cele dni sama doma okolo malej behať....

zuzu1104
10. okt 2013

@nkem si mala problémy si zubami?

gladriel
10. okt 2013

tak 3 balicky inofolicu objednane už len nech pridu a pokracujeme v snazilkovani

nkem
10. okt 2013

@zuzu1104 áno, mám pocit, že s nervom..polka tváre mi spuchla

inngrid
10. okt 2013

@zuzu1104 júúúúúúúúj moja ziadna palička tak tak takze ovulka ani neviem z tej jednej paličky jeden den či aj bola neviem uvidíme

inngrid
10. okt 2013

@nkem a ty čo vo viedni hej tehulky nejaké pribudli ale my stare herocvníčky nič :(

inngrid
10. okt 2013

@nkem mne tak spuchla ked som mala zub mudrosti zapaleny

zuzu1104
10. okt 2013

@nkem tak utekaj zajtra k zubárovi, nebudeš predsa trpieť

zuzu1104
10. okt 2013

@inngrid no moja,ja som testovala 3x do dňa, keď sa ovulka blížila, tak možno preto som vystihla tie dve pekné paličky, možno aj ty si mala testovať častejšie. Ale veď to je jedno,poistené máte a to je dôležiteeee 🙂

tinkylinky
10. okt 2013

@gladriel aj ja nad tym inofolicom premyslam tak ked tebe zaberie tak si ho aj ja kupim 🙂

gladriel
11. okt 2013

@tinkylinky nasla som nan dobru cenu na nete.tak som objednala a aj s femibionom

inngrid
11. okt 2013

@zuzu1104 ano ano tak ešte aj včera som ho pre istotu znašilnila som 18DC - mala by som mať ešte plodné dni 🙂 tak dnes mu dám vydýchnut ale zajtra ešte skúsime
btw tie bolesti v mám stale :(

inngrid
11. okt 2013

Dobré ranko dievčence !!! konečne piatok pre nás pracujúcich 🙂

matusovas
11. okt 2013

Dobré ránko podobne ! áno hurá piatok 🙂 A už som tu medzi vami baby aj ja zas. Konečne sme po svadbe, bola v septembri, pršalo, takže som si od všetkých vypočula, že budeme mať dobré manželstvo a veľa detí. Tak dúfam. My sme začali so snažením koncom augusta.Prvý pokus nevyšiel. Teraz 2. som aj ja 18DC. Pondelok sme boli spolu naposledy. Celý týždeň som už chorá, ostatné dni som zaspala ako poleno 😖 Tak teraz čakám, či to stačilo. Ja som si ani nepomyslela doteraz, že to bude taká fuška 😀 😀 sledovať správny čas. Tak nám držím palce. A prečítam si dobré rady od vás 😉

inngrid
11. okt 2013

@matusovas tak vitaj naspať a všetko len to naj dodatočne ku svadbe vela spokojný spoločných štastných a zdravých rokov spolu vám prajem btw ja som tiez 18DC 🙂

matusovas
11. okt 2013

@inngrid Ďakujeme 🙂 Tak sme na tom rovnako, môžme čakať. Hoci mám v hlave, že sme sa mali snažiť lepšie, uvidíme. Neviem si to ešte presne určiť, kedy mám ovuláciu, testy nerobím, ani teplotu nesledujem, len tak výpočtom, že stred cyklu.

meranti
11. okt 2013

baby chcem sa vas opytat,chcem si kupit ovulacne testiky,kedze presne neviem kedy mam ovu, nikdy som sa tak nesledovala lebo babatko riesime len kratku dobu a ani BT si nemeriam (a aj keby som teraz zacala trvalo by asi niekolko cyklov kym by som prisla na to, ako je to s tou teplotou,kedy je ovu,kedy uz po a tak),cize som sa rozhodla ze to skusim s ovu testami, aby sme boli s muzom mudrejsi, kedy sa najviac snazit ;) myslite,ze sa da na tie testiky spoliehat,ked ich budem robit spravne? (2 hodiny predtym nepit, robit radsej poobede atd.). Citala som nejake prispevky v sekcii ovulacne testy ale tam boli ohalsy tak pol na pol,tak teraz neviem 😒

inngrid
11. okt 2013

@matusovas vies čo ja som tiez tak chcela a ja hlavne mám teraz velké bolesti počas ovu mávam dost boelstivú ovuláciu ale ja som vysadila pred 2cyklami antinu tak viac menej som chcela mat istotu, ze ovu chodí lebo často sa kočkám po vysadení stave, ze nemajú alebo je niečo problémové tak som sa chcela sama seba tak ujistit a tento mesiac som aj na základe ovu tsteov ( pouzívam iba tie ) zistila ze ani neviem presne kedy som ju mala takze sa len tak 1 mesiac budúci skusim pomerat a ked bude všetko teplotne ako ma byt uz to riešit nebudem vrátim sa k ovu testom pride mi to luxusné a pohodlné 🙂

inngrid
11. okt 2013

@meranti vies čo ja uz tie ovu testy riešim 2 mesiace prvý mesiac uplne super krásne čiarky a tak a merala som sa rano, teraz som sa začala merat poobede a ani som nevedela kedy mam ovu lebo som mala dost slabé čiarky akurát sme to tu s kočkami včera riešili a zistili sme ze stačí ze si meriaš o 2hod. preddtym alebo potom neskôr a uz ti ukase slabšie čiarky a kedze ja som po vysadení chcem sa pre istotu len 1 mesiac premerat spolu so vu testami tak tak nejako 🙂