Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@alienka000 nevadi len som trosku sklamana.. neviem ci este idem skusat sa bojim ze sa uz nepodari.. ale ak bude manzelik suhlasit..co mi aj povedal ze ak sa nepodari teraz tak dalsi mesiac urcite. uvidime snad do Vianoc sa nieco zadari.. Dakujem za podporu.
@suzanne2103 to aj take testy robia ccc čo sa človek nedozvie takže verím, ze sa sup sup spustí a budeme snazilkovat obe 🙂 a zadarí sa
sledujem tuto temu od jej zaciatku...snazime sa uz dlhsie, ale az teraz sa mi stala vec, an ktoru by sa mi zisiel aj nazor inej osoby 🙂 od soboty mi byva rano zle, obcas aj vecer, teplota sa stale drzi hoci mam MS az cez vikend. teraz som 14 DPO a dnes som si robila test. po minute len jedna ciarka tak som ho nechala tak. ked som isla na zachod o hodinku, tak pozeram a tam bleda druha ciarka...nechcem si nic namyslat lebo nemam nejake vyrazne priznaky, tak ma zaujima, ci zbytocne este v nieco verit alebo mate skusenost, ze by som este mala nadej 🙂 skusim testnut aj zajtra rano ak nieco. dakujem za vas nazor
@tana85 no podla mna to vyzera nadejde 🙂 Urcite testni este v den ocakavanej mrchy. Ta bleda ciarka moze nieco znamenat. Drzim prsty
ahojte žienky, tak ja som dnes 12DC, dosť ma bolí v podbrušku a aj prsia mám veľmi citlíve, hádam to bude znak, že prichádza ovulka, lebo hlien niemám žiaden, čo ma dosť prekvapuje. Aj tá bolesť podbruška mi je divná, pretože pred ovulkou ma bolí len v niektorom z vaječníkov, ale neverím, žeby to mohlo byť už tehotenstvo. S manželom sme sa túlili len 7DC a 9DC a to určite ovulka neprebehla. Som už z toho šialená, že čo to môj organizmus vystrája, čo vy na to poviete?
Zienky,ticho vam zavidim.mne vo stvrtok po ORL testoch doktorka este predpisala Nasofan(kortikosteroidy) a Omarit(antihistaminika) na doliecenie dutin...takze moje vytuzene snazilkovanie tento mesiac sa peesuva na oktober.Ach jo 😢 Pripajam sa teda k tym,ktore tento mesiac 'netrafia ciel' a budu pokracovat dalej...ale dufam nemusime otvarat novu oktobrovu skupinu 😎
ahojky baby. som medzi vami nova, no rada by som pokecala o vsetkom co suvisi so snazilkovanim. tak dufam ze sa nam podari v septembri a kazda z nas sa bude tesit na maleho štuplika 🙂
Ahojte..pridavam sa k vam..so snubencom sa sice snazime uz dlhsie ale stale neuspesne..snad sa uz coskoro zadari 😉
@janiinka2 pocuj a ked beres ten inofolic nemala si pred MS spinenie? ja som brala inofolic 2 mesiace a pred mrskou asi tak tyzden som mala spinenie a potom mi dosli take kramy jak nikdy, strasne silne. vysadila som inofolic a uvidime co tento mesiac. v pondelok mam ist na krv a ide mi robit gynda hormonalny obraz tak dufam ze bude ok. ako dlho beres ten inofolic? ja som sa doktorky pytala aky ma nazor na ten inofolic a hovorila ze to je dokazane ze vdaka tomu otehotneli zeny ale ze je to skoro to iste ako kys listova. bohvie no.

@inngrid je to 61 dni od poslednej MS...ta mi prisla asi 2 dni po vysadeni a odvtedy nic. Ak sa nic nepohne, tak o tyzden si idem po vyvolavacku lebo inak som uplne zdrava. Preventivka na jednicku, taktiez som si dala robit u endokrynologicky hormonalny profil a vsetko OK. A HAK som brala 7 rokov, ale nie iba 1 druh vystriedala som ich asi 4-5.