icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

suzanne2103
5. sep 2013

@inngrid je to 61 dni od poslednej MS...ta mi prisla asi 2 dni po vysadeni a odvtedy nic. Ak sa nic nepohne, tak o tyzden si idem po vyvolavacku lebo inak som uplne zdrava. Preventivka na jednicku, taktiez som si dala robit u endokrynologicky hormonalny profil a vsetko OK. A HAK som brala 7 rokov, ale nie iba 1 druh vystriedala som ich asi 4-5.

tonjadabik2
5. sep 2013

@alienka000 nevadi len som trosku sklamana.. neviem ci este idem skusat sa bojim ze sa uz nepodari.. ale ak bude manzelik suhlasit..co mi aj povedal ze ak sa nepodari teraz tak dalsi mesiac urcite. uvidime snad do Vianoc sa nieco zadari.. Dakujem za podporu.

inngrid
5. sep 2013

@suzanne2103 to aj take testy robia ccc čo sa človek nedozvie takže verím, ze sa sup sup spustí a budeme snazilkovat obe 🙂 a zadarí sa

gladriel
5. sep 2013

@inngrid ja som ho pila cca 7 dni a na 10DC som ho vysadila vraj robi nieco ako kontrakcie a zial vraj moze vo velkom mnozstve sposobit potrat.niekde pisu ze 2tyzdne pit a 2 tyzdne klud a nikde 3 tyzdne pit s tyzden klud.

inngrid
5. sep 2013

@gladriel fuha tak to potom s nim asi ozaj opatrne ja milujem čajíky ked ostanem tehu niektorých sa budem musieť vzdat to bude tažké ale tak čo urobíme len nech to tehu uz je 🙂

gladriel
5. sep 2013

@inngrid no tento caj je vynikajuci chutovo az mi chyba ale aj tak sa ho bojim pit

tana85
6. sep 2013

sledujem tuto temu od jej zaciatku...snazime sa uz dlhsie, ale az teraz sa mi stala vec, an ktoru by sa mi zisiel aj nazor inej osoby 🙂 od soboty mi byva rano zle, obcas aj vecer, teplota sa stale drzi hoci mam MS az cez vikend. teraz som 14 DPO a dnes som si robila test. po minute len jedna ciarka tak som ho nechala tak. ked som isla na zachod o hodinku, tak pozeram a tam bleda druha ciarka...nechcem si nic namyslat lebo nemam nejake vyrazne priznaky, tak ma zaujima, ci zbytocne este v nieco verit alebo mate skusenost, ze by som este mala nadej 🙂 skusim testnut aj zajtra rano ak nieco. dakujem za vas nazor

suzanne2103
6. sep 2013

@tana85 no podla mna to vyzera nadejde 🙂 Urcite testni este v den ocakavanej mrchy. Ta bleda ciarka moze nieco znamenat. Drzim prsty

zuzu1104
6. sep 2013

ahojte žienky, tak ja som dnes 12DC, dosť ma bolí v podbrušku a aj prsia mám veľmi citlíve, hádam to bude znak, že prichádza ovulka, lebo hlien niemám žiaden, čo ma dosť prekvapuje. Aj tá bolesť podbruška mi je divná, pretože pred ovulkou ma bolí len v niektorom z vaječníkov, ale neverím, žeby to mohlo byť už tehotenstvo. S manželom sme sa túlili len 7DC a 9DC a to určite ovulka neprebehla. Som už z toho šialená, že čo to môj organizmus vystrája, čo vy na to poviete?

zuzu1104
6. sep 2013

@gladriel myslím, že nemáš celkom pravdu s tou teplotou, merala si celý cyklus? Alebo si si len raz zmerala? Niekedy nemusí byť vôbec teplota nad 37 a aj tak môže byť žena tehotná. Záleží od organizmu.

emilia25
6. sep 2013

no my mame uz po snazeni na tento mesiac uz len cakat ci sa podarilo.

gladriel
6. sep 2013

@zuzu1104 dufan ze mas pravdu.uz 3 dni mam pocit akoby ma prusedeni bolelo brucho ako ked vam treba.ale ked sedim a v praci.unava je ale tu som mala skoro vzdy.a akoby navali tepla a niekedy zimy.a zaludok je mi zle ked som hladna.vsetko moze byt mozno po vysadeni HAK

zuzu1104
6. sep 2013

@gladriel môže to byť tehotenstvo, určite však testni, vtedy budeš na istom

gladriel
6. sep 2013

@zuzu1104 no uvidime ci to neni psychicky len v pondelok ak nepride mrcha testujem...

zuzu1104
6. sep 2013

@gladriel no veď to, že mi snažilky niekedy tak chceme, že si príznaky aj samé vsugerujeme

gladriel
6. sep 2013

@zuzu1104 momentalne ma z casu na cas pobolieba brucho akoby som kazdu chvilu mala dostat a to mi ma mrcha prist az v nedelu

zuzu1104
6. sep 2013

@gladriel tak budem držať palce, aby neprišla 🙂

gladriel
6. sep 2013

@zuzu1104 dikes

gladriel
6. sep 2013

@zuzu1104 velmi si to vazim.

inngrid
6. sep 2013

@tana85 juuuuuuuuuj drzim palceky

inngrid
6. sep 2013

@zuzu1104 fuha normalne mrkam ako sa sleduješ 🙂 asi by som aj ja mala zakat či? 🙂

zuzu1104
7. sep 2013

@inngrid je dobré, že sa nesleduješ, aspoň nebudeš z toho taká zmagorená ako ja. Lebo ja normálne už druhý deň mám tehotenské príznaky, ale mala by byť ovulka, po tej však ani chýru ani slychu

janiinka2
7. sep 2013

@gladriel
@ciaaa
Fuuha no pozeram kompletne nadmieru vybavene 😉 Ja asi ostavam iba pri inofolicu,lebo s alchemylkou opatrne treba ako pisete a niekde v poradni som citala(nejaka gynekologicka) odporucenie nebrat ho spolu s femibionom.Zrejme privela 'zeleneho' 🙂

janiinka2
7. sep 2013

Zienky,ticho vam zavidim.mne vo stvrtok po ORL testoch doktorka este predpisala Nasofan(kortikosteroidy) a Omarit(antihistaminika) na doliecenie dutin...takze moje vytuzene snazilkovanie tento mesiac sa peesuva na oktober.Ach jo 😢 Pripajam sa teda k tym,ktore tento mesiac 'netrafia ciel' a budu pokracovat dalej...ale dufam nemusime otvarat novu oktobrovu skupinu 😎

bibi263
7. sep 2013

ahojky baby. som medzi vami nova, no rada by som pokecala o vsetkom co suvisi so snazilkovanim. tak dufam ze sa nam podari v septembri a kazda z nas sa bude tesit na maleho štuplika 🙂

bibi263
7. sep 2013

@tana85 no vela gynekologov hovori ze test si treba pozret do 3 minut a co sa tam vtedy objavi je spravne. po urcitom case sa to uz moze zmenit a znehodnotit odpoved.

kareta21
7. sep 2013

Ahojte..pridavam sa k vam..so snubencom sa sice snazime uz dlhsie ale stale neuspesne..snad sa uz coskoro zadari 😉

bibi263
7. sep 2013

@janiinka2 pocuj a ked beres ten inofolic nemala si pred MS spinenie? ja som brala inofolic 2 mesiace a pred mrskou asi tak tyzden som mala spinenie a potom mi dosli take kramy jak nikdy, strasne silne. vysadila som inofolic a uvidime co tento mesiac. v pondelok mam ist na krv a ide mi robit gynda hormonalny obraz tak dufam ze bude ok. ako dlho beres ten inofolic? ja som sa doktorky pytala aky ma nazor na ten inofolic a hovorila ze to je dokazane ze vdaka tomu otehotneli zeny ale ze je to skoro to iste ako kys listova. bohvie no.

inngrid
7. sep 2013

@zuzu1104 fuha a čože by to mohlo znamenat ?

bibi263
7. sep 2013

@kareta21 kolko sa snazite? bola si na vysetreniach?