Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzu1104 už mi to prešlo, ale keď mi to opäť začne, tak utekam k zubárovi...
@inngrid no ja vo viedni žijem s mužom, popravde neviem si predstaviť čo by robil na Slovensku., tu majú aj svoju komunitu, obchody... neboj sa bábätká prídu vtedy, keď je ich čas 😵 je to klišé, ale je to tak 😉 pozri cisielko sa snažila 8 rokov a už rodí 😵 tým samozrejme nechcem povedať, že budeš toľko čakať 😉
@inngrid presne tak, pred chvíľou som si to počítala, máme dva dni rozdiel 🙂
Som včera písala Zuzke, že mi teraz úplne prešla chuť na snažilkovanie, napísala, že to preto, lebo je už po ovu, tak teraz už čakať, čo bude 🙂 Ale trošička sa s priateľom budeme ľúbiť, ale už len tak pre zábavu 🙂
@tamarka9 my sme mali min. víkend prvé vyročie 🙂
@zuzik_24 no presne!! ja kedze som mala posunutú ovulku skúsim ešte dnes , myslim, nakolko ešte včera som mala silné bolesti bruška , ze to ešte som v plodnych dnoch a potom budem čakať či pride a budem kupovať teplomer alebo sa zadarilo 🙂 a ked snazilkujete sexujete kazdý deN?
@inngrid no mali sme také aktívnejšie obdobie, čiže skoro každý deň, alebo obdeň. 🙂
ja si BT zatiaľ neplánujem merať, pre mňa by to boli ďalšie stresy z toho, či klesne teplota, stúpne... Snažíme sa prvý mesiac, takže ešte to nebudem siliť.
Ale chápem prečo si to chceš sledovať Ty, takže držím palce, aby teplota bola taká aby bolo tehu. 🙂
@zuzik_24 ale aj sme chceli ist na nejaku romanticku veceru a nieco male si podarovat, ale kedze su tie oslavy a mame tym padom aj navstevu doma z ciech, tak verim ze mm nema kedy ani kvet kupit, ale nevedi, to je ine ako keby zabudol...takze ziadne velke oslavy nebudu, ale ako si pisala, aj toto bude krasne a este mame v mrazaku odlozeny kusok svadobnej torty, takze ten si dame k tomu cajiku 🙂
@nkem a ako sa volá? inak nehnevaj sa na mna myslela som si ze je to chlapec 🙂
@tamarka9 vies čo v konečnom dôsledku sme mali super ja by som si to zopakovala ale boli veci ktoré mi zabranili uzit si ju - 3 tyzdne pred svadbou mi prepukla moja nova choroba - diagnozu som sa dozvedela v tyzden svadby - nevedela som udrzat plač - ked mi muz čial v chorobe a izdraví na skuske zosypala soom sa bol oto tazké takze som si tu svadbu az tak neuzila - teraz by som si ju uzila viac - ale bola super - 50 ludí z toho 1/2 kamarati - na dedine v super penzione na dvore stoly krásny relax - počsaie super mali sme slnečno 25st. takze všetko ako ma byt akurat ja som bola velmi unavenaná lebo ešte štvrtok pred svadbou ma lekári napichali liekmi aby som zvladla svoje bolesti a ako v rámci mozností si uzila svadbu bolo to take no neviem ale nezabudnem na ten den a pamatam si aj akrá sne veci aká som bola krásna, ako bolo o mna postarané, ako som si to uzila v kostole s mm a slubom a potom rodina velmi som bola dojatá aj rodičia bol to náš den aj ked mozno nie uplne prezity tak ako by som chcela ale bol náš a rada by som si hozopakovala 🙂 len v lepšom zdr. stave 🙂
ale šikovná si ja ešte nemam ani fotoalbumy porobené_!! 🙂
@zuzik_24 mna teraz trošku vystrašili tie testy nič som nemala isté a predsa len som vysadila tu hak ale vies ja stale dúfam, ze ms teraz nepríde a nebudem musieť merat 🙂 ale ked aj chcem len 1-2 mes. potom uz enbudem len chcem vediet či ta ovulka je ale ti poviem uz 3či4 den mam bolesti brucha a dnes ma aj kríze začali boliet - ale nejako to myslim je v tom, ze je to z tej ovulky

@inngrid dakujem krasne za odpoved...cize o 14:00 by mal podat pri 2-hodinovom smäde najpresnejsi vysledok? 🙂 dobre som to pochopila?