icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

meranti
11. okt 2013

@inngrid dakujem krasne za odpoved...cize o 14:00 by mal podat pri 2-hodinovom smäde najpresnejsi vysledok? 🙂 dobre som to pochopila?

inngrid
11. okt 2013

@meranti hej tak nejako, ja som sa prvý cyklus inak merala ráno, a druhý cyklus tak okolo 13-14*00 ako sa mi chcelo močiť 🙂

nkem
11. okt 2013

@zuzu1104 už mi to prešlo, ale keď mi to opäť začne, tak utekam k zubárovi...
@inngrid no ja vo viedni žijem s mužom, popravde neviem si predstaviť čo by robil na Slovensku., tu majú aj svoju komunitu, obchody... neboj sa bábätká prídu vtedy, keď je ich čas 😵 je to klišé, ale je to tak 😉 pozri cisielko sa snažila 8 rokov a už rodí 😵 tým samozrejme nechcem povedať, že budeš toľko čakať 😉

inngrid
11. okt 2013

@nkem to uz by som tolko nevydrzala môj zdravotný stav 8 rokov nevydrzí bez liekov 🙂
nestraš ma!!! 🙂

a čo robí vo viedni?

nkem
11. okt 2013

@inngrid neboj 😉 ja so si hovorila, že keď otehotneli ženy s veľkými gyne problémami, tak prečo nie ja 😉 robí v jednej agentúre, sranda, že šéfku má slovenku 😉

tamarka9
11. okt 2013

@matusovas gratulacie ku svadbe, nech sa vam tie zelania splnia a mate pohodovy zivot 😎 a teraz pekne k nam snazilkam sa pridat, tesime sa 😉

inngrid
11. okt 2013

@nkem tak slovneksy sú najlepšie šéfky neni o čom!!!!!

zuzik_24
11. okt 2013

@zuzu1104 krásny dník Zuzka 🙂

zuzik_24
11. okt 2013

@zuzu1104 si písala o dule Zuzinka, aký máš na to názor?

zuzik_24
11. okt 2013

@inngrid dobré ránko Ingridka, hurá piatok 🙂

inngrid
11. okt 2013

@zuzik_24 no mne hovor sa teším ako male dieťa!!! 🙂

zuzik_24
11. okt 2013

@zuzu1104 Zuzka, ako je malému?

inngrid
11. okt 2013

@zuzik_24 Zuzi ty máš teraz 16DC ak sa nemýlim nie tak nejako?

zuzik_24
11. okt 2013

@inngrid ja sa tiež teším,aj keď počko je na dve veci, ale nevadí, hlavne, že nebudem musieť byť 2 dni v práci 😀

zuzik_24
11. okt 2013

@inngrid presne tak, pred chvíľou som si to počítala, máme dva dni rozdiel 🙂
Som včera písala Zuzke, že mi teraz úplne prešla chuť na snažilkovanie, napísala, že to preto, lebo je už po ovu, tak teraz už čakať, čo bude 🙂 Ale trošička sa s priateľom budeme ľúbiť, ale už len tak pre zábavu 🙂

tamarka9
11. okt 2013

@zuzik_24 no my tiez cez vikend len pre zabavu, ovu je este daleko, ale dnes aj sobotu ideme na party a v nedelu vyrocie prve svadby tak to bude divocina 😀 - aj ked babo z nej nebude, ale vsak netreba to brat asi len tak ze plodime 😎

nkem
11. okt 2013

Čo zienky už ste raňajkách? 😀 u nás je chlieb všade 😀

zuzik_24
11. okt 2013

@tamarka9 Ty si teraz ktorý DC?
Prvé výročie svadby - no super, gratulujem, želám príjemnú oslavu 🙂

inngrid
11. okt 2013

@tamarka9 my sme mali min. víkend prvé vyročie 🙂

@zuzik_24 no presne!! ja kedze som mala posunutú ovulku skúsim ešte dnes , myslim, nakolko ešte včera som mala silné bolesti bruška , ze to ešte som v plodnych dnoch a potom budem čakať či pride a budem kupovať teplomer alebo sa zadarilo 🙂 a ked snazilkujete sexujete kazdý deN?

inngrid
11. okt 2013

@nkem jééééééééj ty máš aké kučeravého anjelika doma 🙂 a počuj aspon mu ten chlebík natri s lekvárom 🙂

tamarka9
11. okt 2013

@zuzik_24 ja som dnes len 6 DC, takze moc skoro 😉 No a neviem ako budeme v nedelu oslavovat ked dnes aj v sobotu party, ja to vidim len na posedenie doma na gauci s cajikom zabaleni v deke, budeme pozerat album s foteckami a spominat 😅

nkem
11. okt 2013

@inngrid joj ona je certisko 😀 keby to aspoň jedla, nič nechce...a to aj keď som bola navštíviť našich, to sa dobroty vyvarali, teda primerane veku.. ale aspoň jogurty má rada. Má take obdobia 😒

tamarka9
11. okt 2013

@inngrid jej to je super a aku ste mali svadbu? Vela ludi? A ako dopadlo? Moje kamosky niektore hovoria ze su radi ze to maju za sebou, ze svadba bola super, ale uz by ju neopakovali. To ja by som sa vydavala hned ete raz 😀

zuzik_24
11. okt 2013

@nkem jéééj, tá je zlatá, jeden chlebík v pusinke, jeden v ruke, ďalší si vyťahuje, no šikulka je to 🙂

zuzik_24
11. okt 2013

@inngrid no mali sme také aktívnejšie obdobie, čiže skoro každý deň, alebo obdeň. 🙂
ja si BT zatiaľ neplánujem merať, pre mňa by to boli ďalšie stresy z toho, či klesne teplota, stúpne... Snažíme sa prvý mesiac, takže ešte to nebudem siliť.
Ale chápem prečo si to chceš sledovať Ty, takže držím palce, aby teplota bola taká aby bolo tehu. 🙂

zuzik_24
11. okt 2013

@tamarka9 aj to je krásne, tiež veľmi rada pozerám fotky a spomínam 🙂

tamarka9
11. okt 2013

@zuzik_24 ale aj sme chceli ist na nejaku romanticku veceru a nieco male si podarovat, ale kedze su tie oslavy a mame tym padom aj navstevu doma z ciech, tak verim ze mm nema kedy ani kvet kupit, ale nevedi, to je ine ako keby zabudol...takze ziadne velke oslavy nebudu, ale ako si pisala, aj toto bude krasne a este mame v mrazaku odlozeny kusok svadobnej torty, takze ten si dame k tomu cajiku 🙂

inngrid
11. okt 2013

@nkem a ako sa volá? inak nehnevaj sa na mna myslela som si ze je to chlapec 🙂

@tamarka9 vies čo v konečnom dôsledku sme mali super ja by som si to zopakovala ale boli veci ktoré mi zabranili uzit si ju - 3 tyzdne pred svadbou mi prepukla moja nova choroba - diagnozu som sa dozvedela v tyzden svadby - nevedela som udrzat plač - ked mi muz čial v chorobe a izdraví na skuske zosypala soom sa bol oto tazké takze som si tu svadbu az tak neuzila - teraz by som si ju uzila viac - ale bola super - 50 ludí z toho 1/2 kamarati - na dedine v super penzione na dvore stoly krásny relax - počsaie super mali sme slnečno 25st. takze všetko ako ma byt akurat ja som bola velmi unavenaná lebo ešte štvrtok pred svadbou ma lekári napichali liekmi aby som zvladla svoje bolesti a ako v rámci mozností si uzila svadbu bolo to take no neviem ale nezabudnem na ten den a pamatam si aj akrá sne veci aká som bola krásna, ako bolo o mna postarané, ako som si to uzila v kostole s mm a slubom a potom rodina velmi som bola dojatá aj rodičia bol to náš den aj ked mozno nie uplne prezity tak ako by som chcela ale bol náš a rada by som si hozopakovala 🙂 len v lepšom zdr. stave 🙂

ale šikovná si ja ešte nemam ani fotoalbumy porobené_!! 🙂

@zuzik_24 mna teraz trošku vystrašili tie testy nič som nemala isté a predsa len som vysadila tu hak ale vies ja stale dúfam, ze ms teraz nepríde a nebudem musieť merat 🙂 ale ked aj chcem len 1-2 mes. potom uz enbudem len chcem vediet či ta ovulka je ale ti poviem uz 3či4 den mam bolesti brucha a dnes ma aj kríze začali boliet - ale nejako to myslim je v tom, ze je to z tej ovulky

inngrid
11. okt 2013

@tamarka9 a vy ste mali akú svadbu? počko vyšlo?

kirriana
11. okt 2013

@zuzik_24
@inngrid
@denka_pk
caute baby ako sa mate? ako pokracujete? som zvedava... ja som dnes neviem ktory DPO, kedze moje ovu testy boli divne takze dajme tomu ze som 5DPO, prvy test idem skusat robit az o tyzden