icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

nkem
11. okt 2013

@inngrid joj to je normálka, všetci si myslia, že je to chlapec, hoci má náušnice 😉 možno je to tým, že sa podala celá na tata 😉 aspoň sa začala už trošku mojkat, sice na 5 sekúnd, ale lepšie nez nič 😀 volá sa Anabel

tamarka9
11. okt 2013

@inngrid no tak to ste mali naozaj krasne svadbu, aj ked to kusok teda zneprijemnili tvoje bolesti, ale mozno na druhej strane to bolo o to emotivnejsie...vsetko zle je na nieco dobre, treba sa toho drzat 🙂 no nam rano prsalo, takze ma to trochu vystresovalo ale potom, ze kaslem na to a ono prestalo a este aj slniecko vykuklo. Mali sme 60 ludi a tiez vela kamaratov, cely den bol uzasny, len jedine co ma mrzi, ze to vsetko islo tak rychlo, vela veci si ani nepamatam, nestihala som si vobec uzit tu pozornost. Len myslim ze to kazdej tak rychlo ubehlo a hlavne aj ten rok strasne rychlo ubehol az sa mi verit nechce.

inngrid
11. okt 2013

@kirriana ahoj ahoj čo je 5dpo ? 🙂 5 den po mest.
počuj akurát som si hovorila, ze s niekym som tu akurát na polovicu.
ze ked ja budem čakať - nečakať menst. tak niekto tu bude čakať na ovu a uz viem kto ty 🙂

tamarka9
11. okt 2013

@inngrid a kedy cakas/necakas MS?

inngrid
11. okt 2013

@nkem jéééééééj krásne meno Anabel!!!! nádherne
ja som mala kolegynku velmi sa mi to páčilo 🙂

@tamarka9 no to ano som pozerala ze 4 hod. az ked nám fotograf priniesol fotky som pozerala ze jéééj aj vrabčáka ako tanec sme mali a take som ani nevnímala to tu hned s tým porozpraváat s tym s tym a uz bolo 3 hod ranno
mali ste aj odčepečnie
vies čo mne sa páčia tak ésvadby okolo 50 ludí je to tak akurát 🙂 boli sme teraz na svadbe kde bolo 100 ludí moc sa mi to tak nepáčilo

inngrid
11. okt 2013

@tamarka9 vies čo neviem teraz mam trošku cykly 25-28 dni tak čaká mtak 18-21. oktobra 🙂

kirriana
11. okt 2013

@inngrid ahoj ahoj nie nie, ja to nebudem, lebo 5DPO znamena ze 5 dni po ovulacii... oficialne je to vlastne 21DC cize cakam a cakam, kedy si budem moct spravit prvy test, ty si teda ktory?

tamarka9
11. okt 2013

@inngrid ano mali sme aj odcepcenie aj ked nie uplne klasicke s nejakym zborom, iba starejsi a krstna mama a holky nevydate este a ja som nemala zavoj tak to bolo smiesne, ale mala som taku aplikaciu na vlasoch, tak tu mi dali dole 🙂 Inak presne ako vravis, aj my sme boli na svadbe kde bolo 120 ludi a bolo to horsie, lebo toto bolo take intimco, ze sme sa vedeli vsetci pohromade bavit a na tej velkej bol aj parket stale prazdny, lebo vsetci sa roztratili, skupinky sa porobili a take rozbite to bolo.

monika541
11. okt 2013

@nkem ahoj, malinká je prekrásna. Moja tiež nie je dobrý jedák, až v 18 mes.sa jej ako tak uráčilo, no celé leto aj tak bola len na sunare. Hlavne, že sú zdravé a hravé. 🙂 . Na ranné nevoľnosti si skúšala zazvorovy čaj? Mne síce len na chvíľu pomáhal, ale ráno som mohla aspoň z pistele vstať. Inak som sa musela zdržzdržiavať v blízkosti kúpeľne 😝 . Ale stálo to za to 🙂

tamarka9
11. okt 2013

@inngrid no ja tiez neviem kedy presne ovu, minule bola 11 DC tak ak aj teraz, potom ocakavam 17-20. oktober 😉 takze vyzera ze budeme cakat spolu na zazrak

monika541
11. okt 2013

Zdravím všetky, ak treba, posielame slniečko z Liptova🙂. Ráno som bola s Aničkou na odbere krvi. Teda poviem vám, radšej by som v robote sedela. Odrevala som si to s ňou. Výsledky najskôr o dva týždne. To bude hhoršie ako čakanie na ms! 😝

monika541
11. okt 2013

Pekne ste sa svadbili🙂. My sme mali vo februári 2010. Bolo nás 15 a bol prac.. deň - štvrtok. Všetky možné druhy počasia sa vystriedali slnko, vietor, krupec... večer napadol aj sneh. Otcovi rodičia boli zdr.. dosť zle, aj preto som nechcela veľkú hostinu. Ale koláčov bolo neúrekom🙂!

tamarka9
11. okt 2013

@monika541 joj veru kusok sniecka by si mohla poslat, u nas v BA zamracene a prsi, aj ked teraz pozeram ze prestalo, ale tma je tu a spat sa chce 🙂 Tak aspon odber uz mate za sebou a na ake vysledky cakate? Ale vies ako je to, ked sa clovek strachuje tak to dobre dopane, drzim palce 😉

tamarka9
11. okt 2013

@monika541 mnam hned by som si jeden dala, ked si aj u nas predstavim plnu spajzu krabic a tych kolacov farebnych od vymyslu sveta...ale baby, svadby su super vec, no to co pride potom zalezi viac, zboznujem svojho chlapa a dufam ze aj u vas je to tak a stale ostane 😉

nkem
11. okt 2013

@inngrid no vyberali sme tak, aby sa to hodilo k mužovmu menu 😉 moc si to neviem predstaviť s našim rodným priezviskom 😉

inngrid
11. okt 2013

@kirriana aha no super zase som sa niečo nové naučila 🙂 takže 21DC - to si tak 2-3 dni po skončený plodných dní
a čo som počula tak 10-12 dne po ovulke ze uz môzeš robiť test či?

@tamarka9 tak dufam, ze ta mm prekvapí mna ten môj vyšokoval som sa v nedelu vrátila z kostola a na stole kytica išiel kupit kym som bola v kostole skoro som odpadla 🙂
tak dúfam, ze ten zázrak tento mesiac pride!!!! a ty kde robíš 🙂 tiez si tu ako ja 🙂

@monika541 ahoj Monikčka krásne ráno ti prajem - inak vies čo ja som chcela svadbu ze 25 ludí ale to môj otec ze aspon bratov si pozve a potom boli z toho aj bratranic a uz to išlo 🙂 ale mne sa páčia take male svadby a chcela som v piatok nejako nevydalo:(
mama ze to ona ani na takú svadbu nepôje ze to nebude slavnostne no des 🙂 🙂

@nkem a keby bol chlapec ako by bol a mm je akej národnosti ak ti nevadí trošku nam prezradit?

nkem
11. okt 2013

@monika541 dakujem 🙂 vyskúšam, sranda je, že mne sa objavujú skôr tak poobede, večer. Tiež si to hovorím, že pokial neplace, tak je to v poriadku 😉 joj, ten odber vám nezavidim, ale hlavne, že ste to zvládli dievčatá 😉 ja si to neviem ani predstaviť, keď už odmalička s ňou bojujem ako s drakom, iba kvôli kvapkam..keby ma niekto videl, ako jej ich dávam, tak na mňa pošlú sociálku 😀 a cesanie ani nehovorím....

monika541
11. okt 2013

@tamarka9 veru, svadobné koláče sú najlepšie 🙂 . A to, že som sa vydala za toho môjho bolo najlepšie rozhodnutoe v živote. My sme sa rozhodli, že sa vezmeme cca 4 mes.po zoznámení. 🙂 a 'nemuseli' sme.

nkem
11. okt 2013

@inngrid nevadí mi to prezradit, ja som to tu už písala 😀 je nigerijcan, ľuďom sa vlasy zjezia, keď to poviem 😀 chlapec neviem, ale asi by mal aj stredne meno po ocinovi 😉 pusinka je plným menom Anabel Adaeze a este má aj priezvisko na A 😀 ľudia majú z toho haluz na úradoch 😀

monika541
11. okt 2013

@nkem mne bolo zle vkuse do 22.. týždňa - prvosnažilky : nečítať! Keď sa bábo v brušku udomácnilo a viac narástlo, stále.kopalo do pečene, sedieť som nemohla.
Anička má jemné vlásky, toto je v poho, ale kvapky, odsávačka nosa, horor! Ale uz je väčšia, je to predsa len ľahšie.

kirriana
11. okt 2013

@inngrid tak tak, takze idem to zacat testovat az buduci tyzden a ty si ako na tom?

tamarka9
11. okt 2013

@inngrid robim vo farma firme, ale dnes sa mi sialene nechce, kopa kolegov je mimo office, tak sa trochu aj ja zasivam 😅 a ty co mas za robotku? ci tiez si si urobila piatkovu pohodu?

inngrid
11. okt 2013

@nkem mne sa teda vlasy vôbec nejezia skôr ma napadá ze asi je černoch a teda by ma celkom zaujimalá tá teoria čo sa o nich hovorí vies ? je to Pravda 🙂 nemesis detail len či je to vačšie 🙂 🙂

@kirriana ja ti neviem ma uz 4 den bli brucho a dnes aj kríze ale pripisujem to tomu, ze som mala bolestivú ovuláciu a kríze ma bolia trošku z prechladnutia nepredpokaldam, ze by o boli príznaky tehu I ked bolesti som mala riadne 2 dni

inngrid
11. okt 2013

@tamarka9 ja doma som sama učtujem tak mam čas tu byt 🙂 a kde kde ja milujem bio veci dačo predaj 🙂

tamarka9
11. okt 2013

@inngrid pockaj farma firmu som myslela farmaceuticku, neviem ci sme sa dobre pochopili 🙂

tonjadabik2
11. okt 2013

BABY nevesti niektora z vas? cez net..alebo tak.. by som si dala vyvestit ci sa nam to babo vobec podari alebo nie.. ☹

monika541
11. okt 2013

@inngrid moja mama s malou svadbou tiež mala najskôr problém. Ale vysvetlila som jej, že ako by chcela tancovať na svadbe ak by týždeň predtým dedko al.babka umreli... tak to našťastie akceptovala. V tom roku mali naši obaja 60 rokov,spolocensky sa vyburili🙂.

nkem
11. okt 2013

@monika541 no musia počítať do coho idu 😀 však výsledok sa nakoniec ráta 😉

nkem
11. okt 2013

@inngrid 😀 😀 😀 to sa každý pýta 😀 no nie je to u každého pravda, ale povedzme, že väčšina je veľká 😀

nkem
11. okt 2013

@tonjadabik2 nevesaj hlavu, však máte 3 deti, tak určite to pôjde 😉 teda dúfam, že som pocet trafila 😀