Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@kristi84
Gratulujem!!!! A hlavne nech je všetko v brušku ok 😉
@tamarka9 tak to nepochopila ja som myslela, ze robíš vo firme, kde sú farba vyrobky ako syry a ták 🙂 🙂
ale dobre aspon nám poradíš s vitaminmi čo môzeme čo nie a tak 🙂
@tonjadabik2 a chceš to? ja nie radšej nech je to tak či tak - a načo? povie ti ze nie a mozno to malo byt ano a prestanes sa sledovat snazit a premarniš šancu am ozno by bolo ano kašli nato dobre ti radím 🙂
@nkem tak som len zvedavá 🙂 ale odpoved uspokojujúca
BABY tak rozmyslam ked ja mam 32 dnovy cyklus .. teraz som dostala ms az na 37 den.. teraz vobec neviem kedy budem mat dalsiu ovulaciu a ci sa zase neposunie? ako mam teraz vediet ci sa to podari a hlavne kedy mame skusat? ms mi meskala 5 dni.. mala som mat v piatok ale prisla az v stredu.. tak teraz tak rozmyslam ze ako dalej ked neviem kedy budem mat vlastne ovulku?
@tonjadabik2 ja som tiez mala teraz trošku problem s určením ovulky a to mam ovu testíky - dnes ti začala chod si kupit teploer a prvý den po skončení sa začni merat rano v pošve kazdu chodinu zapisuj a zistiš kedy je ovu 🙂 najlepšie najpresnejšie ak mávaš problem
a take alchemikový čajík piješ?
Baby bolí ma stale pravy vaječník bolesti brucha prestali a stale ma boli vaječník pravy ako keby pálil hm?
@inngrid meravala som si doteraz.. uz nejdem merat..len som zbytocne sklamana.. co mi dnes zacalo? nie nepijem..
@tonjadabik2 fu no viem a podla meraní si nevedela podla teploty kedy máš ovu láciu?
ja mam uz take bolesti toho vaječníku ze ma to začína obtazovat neskutočne ma to bolí
počkam do mes a uvidím čo s týmale čo čítam vela zien to mava
@inngrid podla merani som zhruba vedela aj podla kalendara a podla ms.. ale vidim ze kazdy mesiac to mam inak.. aj mna boleli vajecniky aj brusko aj prsniky ma stale bolia..ale zial dostala som ms.. tak ja uz tomu nechapem.. 🙂 ale tak ideme dalej a uvidime 🙂
@zuzik_24 Aj teba krásny dník Zuzanka🙂 Nestihla som skôr napísať, lebo som mala kopec roboty v domácnosti a aj okolo Samka. Dnes mu je už lepšie, ale noc sme mali veľmi ťažkú, lebo mal vysokú teplotu a veľa sme toho nenaspali. Chudáčik taký bol spotený, som ho skoro celú noc ovievala.
Otázka dula, tak ja jednoznačne odporúčam, chodila som ku dule na predpôrodný kurz. Veľmi mi to pomohlo, aby som bola s pôrodom vyrovnaná a vedela, čo ma čaká. Potom mi bola kedykoľvek k dispozícii, keď som mala problémy s kojením a ak by nešiel muž k pôrodu, tak si ju určite k pôrodu zavolám. Lebo ona je pri žene už od prvej doby pôrodnej
@subbinka
My sa snažíme pomaly 4 roky(apríli) no teraz som aj ja nervózna,čakám v utorok tú svinuchu 😠 tento mesiac som bola u doktorky xkrat,no nervy 😖 ALE-ovulka ukážkova,,už len vyčkať na meškanie. Mám tento mesiac 24,a bábo by bol najkrajší darček 😵 😵 a vôbec,už len za to vynaložené úsilie a snahu by to mohlo konečne mať happy end 🙂 a vy ako dlho snažíte?
@tonjadabik2 jasné verme, ze sa podarí.
@kirriana vies čo ja asi ani nebudem testovať, počkam či pride či nepríde ms a podla toho ak bude meškat ale 5 dni vtedy budem testovat 🙂
@monika541 vies č oaj by som bola vystrašená ale som terza kráto po ovulácii a čítala som o tom ako zeny mavajú krče boelsti - a ze ozaj vie byt taka ta bolest nepríjemná počas ovulácie, ze ani sexovat ich nebavi a ze chodli po elkároch a dopadli, ze bolestivá ovulácia - vzdy som mavala bolesti vzdy som vedela kedy je ovu kedy menses - teraz po vysadení to mam asi zosilnené nemyslim, ze niečo viac bola som pred 4-5 tyzdnami a všetko zdravé čisté vytery urobené nepredpokladm ale ak bolest prejde a pride ms a další mesiac zase viem ze to mam ovu bolesti ja to proste aj tak citim ze to je z toho som 18DC a mam posunutý cyklus takze ak sú tie bolesti ako predokladam ovulačné bolest je na mieste 🙂
@danielka20101989dadus tak samozrejme drzim palceky a verim ze sa to podari pri tej ukazkovej ovule, ja budem mat 27 a snazime sa druhy mesiac ale prvy mesiac bol po vysadeni Hak a teraz som akurat druhy den po svojej prvej menstruacii tak uvidime ci sa podarii
Baby poradte mi stretli ste sa po skonceni menstruacie po dvoch dnoch ze vam tak sklbe v maternici a taha je to dost neprijemne a citim aj v podbrusku take mravcenie???
@zuzu1104
@zuzik_24 ahoj Zuzky, 🙂
tak so Samkom ešte bojujete s bacilmi. anik má za sebou ten odber, ešte výsledky, ale hádam tam nebude žiadne prekvapko.
Ja som bola na profylaxii pred pôrodom, robila to pôrodná asistentka v nemocnici na odd., takže sme boli aj na sále, nikto tam vtedy nebol, tak sme mohli, to aby chlapi tam trafili, ak nepôjdu naraz s partnerkou🙂). a tiež odporúčam aj kurz aj chlapa pri sebe (i keď môj bol za dverami). je to pre lepší pocit. a nech sa môže radostiť hneď od prvého nádychu.
Krásny dník žienky, vy ste toho zas neúrekom napísali, normálne sa mi to nechce ani všetko čítať, to že by som tu sedela od večera do rána, aby som to všetko postíhala.
Dnes je úplne šialený deň, vôbec som sa v noci nevyspala, keďže Samko mal teplotu a vkuse som ho kontrolovala, no a do teraz som sa nezastavila. Verila som, upratovala, okolo Samka skákala, ale teraz už konečne spinká a už som aj ja na rade s oddychom. Tak si idem trošku asi pospať
@inngrid @zuzik_24 @monika541 myslím na vás, ale som taká unavená, že nestíham reagovať na vaše príspevky. Tak si užite dnešný piatočkový deň🙂
a poobede sa vám ozvem

@nkem veru, ten pocit šťastia z toho zázraku v brušku je neopakovateľný!🙂.