Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@monika541 Ahoj Monika, tak budem silno na Aničku myslieť, aby boli všetky výsledky v poriadku.
My so Samkom zatiaľ bojujeme. Manžel včera kúpil čerstvý zázvor, tak som Samkovi uvarila čajík, nechutí mu moc, ale snaží sa byť disciplinovaný. Tak ho to dúfam rýchlo prejde, že v pondelok pôjdeme zas do škôlky.
Vidím, že máme jednotné názory, čo sa týka kurzov aj manželov pri pôrode.
Monči, pri druhom by si chcela skúsiť prirodzenou cestou, alebo zo zdravotných dôvodov nemôžeš?
@zuzu1104 ja som chcela prirodzene, ale nič sa nedialo. v žilinskej nemocnici si vtedajší primár vyžadoval, aby tzv.potermínovky boli hospitalizované na odd.kvôli ďalšiemu sledovaniu. ja som nastúpila v piatok, v pondelok stále nič, všetko naokolo rodilo, zle to na mňa vplývalo, tak som si vyprosila vyvolávačku. dali mi ju v utorok -.nič, v stredu - nič ani vo štvrtok ráno, tak musela byť sekcia. ale aj dobre, lebo A.mala tiež ako Samko snúru okolo krku omotanú, tak primár povedal, že už vie, prečo sama von nechcela, a že by sme sa obe natrápili. ale so spinálom to bolo úplne v pohode. ani s ranou nemám dáky problém - dúfam 😖 .
@kirriana čo netestovat sa? jasné ze vydrzím a čo s budem stresovat 🙂
@subbinka 🙂 ja uz tu začínam byt odborník po vysadení 🙂 ja som sa tiez zalkal ked som začala po ms 5 dni ja ze kokos čo dalšia menstuácia a nakoniec som len 1/2 dna mala take a potom som na nete čítala ze aj 2-3 dni a dokonca som sa dočítala ze môze byt aj ovulačné krvácanie som ani nevedela a ze spravidla môze aj 2-3 dni tvrat tak novinky same 🙂
Dievčence, kým ešte nespím, tak dnes ráno som si na mojich vitamínom všimla, že obsah kyseliny listovej je až 1000mg, to je dosť nie?
volajú sa Jamieson Prenatal a v nemocnici mi povedali, že nič lepšie brať nemôžem, že sú to jedny z najlepších vitamínov, tak mi hádam pomohli. 🙂
@inngrid http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
tieto, sú drahé ako šľak, ale ja som zatiaľ spokojná

@zuzinkabluzinka moc ti ta stránka nefunguje stale tam vidim mak a ziadne odkazy na e-shop hm?