icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

kirriana
11. okt 2013

@monika541 tiez si myslim

zuzu1104
11. okt 2013

@inngrid pravdepodobne áno

subbinka
11. okt 2013

Konečne padla tak sa tu majte pekny víkendíík

inngrid
11. okt 2013

@subbinka aj ty a pekne si oddychni ja ešte hodinku 🙂

inngrid
11. okt 2013

@zuzu1104 lebo niektor ésu take na mesiace rozdielne .🙂

subbinka
11. okt 2013

@inngrid no tak toto nebude kludni vikend ale dost besny dakujem a uzi si hlavne aj ty pa:D

inngrid
11. okt 2013

@subbinka ešte si tu? 🙂 🙂 🙂

subbinka
11. okt 2013

@inngrid 😀 😀 😀 😀 😀 ano cakam na draheho este neprisiel som myslela ze hej tak este 5minut mam cas

meranti
11. okt 2013

pane boze,este len 3DC a ja si uz vlasy idem vytrhat z toho,aka som netrpezliva...do kym sa s mm zacneme opat snazit a potom cakacky ci pride/nepride ta hnusna MS osedivejem 😀 ale apson vidim, ze nie som jedina, ktora riesi podobne veci,hned sa citim lepsie 😀

inngrid
11. okt 2013

@subbinka 🙂 tak zase to ano na drahého sa opatí čakat 🙂

tamarka9
11. okt 2013

@inngrid no vsak aj tu mame vyrobky, len trochu ine 🙂 no k vitaminom mam ja svoj nazor, takze nerada by som to tu rozoberala, aby ste ma neukamenovali 😀 ja mam lekarsku falkultu skoncenu, takze som skor na vselijake neduhy zdravotne, aj ked tym ze som vo farma biznise tak uz aj z toho mi vela vedomosti vypadava , och joj 😠

inngrid
11. okt 2013

@meranti čooooo čo si to nesmieš az tak moc prezivat ze vlasy vytrhat to by nás bolo holohlavých čo si 🙂

nkem
11. okt 2013

@zuzu1104 nie, len sa mi nejak vryli do pamäti, už som o nich tu na fóre čítala, že sú lepšie, prirodnejsie a aj najdrahšie :-P

danielka20101989dadus
11. okt 2013

@hatapkagb
Ach,moja,nebuď smutná,určite bude lepšie a ani sa nenazdas a budeš bruško nosiť pred sebou,neboj 😉 Si v cudzine ? Si písala,že ti chýba domov...och,neboj,všetky baby tu na MK na teba myslíme,tak hlavu hore,a ked budeme potrebovať ,aby si tu bola,jasné? A žiadne výhovorky,depky nech idú dokelu,,ok? 😉 ...Aj ja ása dnes chystám do kostola,ale až večer(máme síce omšu za svokra,ale aj tak) trošku poprosiť o všetky babulky na modrom koniku,aby sme si všetky babulky už čoskoro našli 2 // Ja už tiež nevládzem,4roky pre Pánakrala !!!! Ale tebe držím palce,.lebo viem,že človeku to padne dobre keď ho niekto povzbudí,tak vidíš,vstan,utri uplakane očká,a do nebicka pošli úsmev a ideme ďalej 🙂.Držím palce,veľmi,veľmi,velmi a usmej sa 😉 aha takto 😀 😀 😀

meranti
11. okt 2013

@inngrid ale nie, to som srandovala 🙂 ja som len neskutocne netrpezlivy clovek, ked mam na nieco cakat, pre mna je to katastrofa a horsie, ze to neviem ovladat :( ale musim sa ukludnit a riesit to spontanne, lebo verim tomu, ze ked clovek sa kvoli tomu tak vystresuje, tak to just nevyjde

tamarka9
11. okt 2013

@subbinka no inak ty presne moje pocity opisujes...aj mne tak skoro skoncila ms, tiez bola moja prva po vysadeni a teraz ma stale pobrusko boli a lavu stranu mi ako keby taha a niekedy aj picha. Ja to pripisujem tomu, ze sa telo dava do poriadku, ani vytelka sa este uplna nevytvorila preto ta kratka ms. Ale ja to povazujem za dobry znak, ze to pracuje. O 2-3 tyzdne mam preventivku na gynde, tak sa ho popytam, ak by to nepreslo.

danielka20101989dadus
11. okt 2013

@subbinka

Ďakujem,podobne (že držím palce aj ja tebe 😉 )

denka_pk
11. okt 2013

prave som sa dozvedela ze moja kamoška porodila chlapceka 🙂 az mi slzy do oči vybehli..hlavne preto ze sa dlho snazili az sa im konecne podarilo otehotiet a teraz sa uz dockali dietatka po tych 9.mes. a aj preto lebo uz aj ja by som chcela mat také babatko a prezivat tu obrovsku radosť

zuzu1104
11. okt 2013

@nkem no že vraj nie sú najdrahšie, som sa dozvedala od subbinka, že sú aj drahšie

danielka20101989dadus
11. okt 2013

@denka_pk
Jeej,krásne 😉 Neboj,onedlho budeme aj my vrieskat na pôrodnej sále 😀 a dočkáme sa krásnych bábätiek 🙂

zuzik_24
11. okt 2013

dievčatá, dnes som moc nestíhala, budem čítať Vaše príspevky cez víkend.

Želám krásny víkendík, užívajte svoje polovičky, detičky a všetko čo k tomu patrí. 🙂

Pa.

inngrid
11. okt 2013

@zuzik_24 🙂

@meranti to rada čítam!!!

inngrid
11. okt 2013

utekam varit kočky pekný víkend

tonjadabik2
11. okt 2013

Baby ja zase uz druhy mesiac mam 2 dnove kramy.. ta ja uz neviem.. ta v stredu mi zacali a dnes je piatok a uz nemam.. mala som len do stvrtka vecera.. uvidme co bude do pondelka..

vertyeux
11. okt 2013

@tonjadabik2 ja by som sa na tvojom mieste riadila sledovanim hlienu a mozno si skus tu cez bazar kupit ovu testy (vyjdu lacnejsie ako v lekarni) a skus pouzit tie v case, ked uz sa bude hlien "spriesvitnovat". sak ked mas ovulku, tak mas taky tahavy hlien, ten sa niekedy neda prehliadnut. alebo sa nesleduj vobec a len s mm sexujte cely cas a snad to vyjde 🙂 ale ja by som dala na ten hlien

tonjadabik2
11. okt 2013

@vertyeux kolko stoja tie ovu testy? sak ja vidim ci je hlien alebo tak, len uz moj manzelik neveri ze sa podari.. ☹

vertyeux
11. okt 2013

@tonjadabik2 podarilo sa vam 3krat, podari sa aj stvrty 🙂 no tak ked vies, kedy je hlienik, tak vtedy je ovulka, vtedy najviac sexovat a vydrzat, pride to v pravy cas. citala som, ze u zdravych ludi je pravdepodobnost otehotnenia v jednom cykle iba 20% 🙂 takze hlavu hore, nezufajte...

hatapkagb
11. okt 2013

@danielka20101989dadus Dakujem velmi pekne za povzbudive slova.Tak uz som doma z kostola,bola som aj v meste s dcerkou chcela ist do parku,zasvietilo slniecko,tak preco to nevyuzit.Ano zijeme v Severnom Irsku uz pomaly 9rokov.Chyba mi hlavne mamina,ktora je nepocujuca tak by som s nou pokecala,ocino je v nebicku uz vyse 13rokov.Tak opytala som sa sestricky naco odber krvi som dnes mala,tak ci mam v poriadku hormony a takked bude nieco zle poslu mi postou papiere a mam ist na gyndu.

tonjadabik2
11. okt 2013

@vertyeux ked mne sa ukazuje hlienik takmer pred ms..ratam teraz medzi 26 a 28 ze bude ovulka asi.. si myslim ja.. snad sa podari ale ani ja uz neverim..

hatapkagb
11. okt 2013

@vertyeux S tym hlienom som studovala tiez,preto za tych 5 rokov som sa snazila takto ze asi mam ovu v tedy no zaujimave je ze ked pred 2 tyzdnami mi gynekologicka povedala ze mam ovulaciu v ten den ja som v ten den a dalsie dni nemala taky hlien vobec co som bola v soku 😀