icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
13. okt 2013

@monika541 Ach ďakujeme, máme sa lepšie, len mne už večera dosť hapruje žalúdok a som dosť bledá, neviem čo sa to deje, asi mi niečo nesadlo a už asi 4 deň mám hrozné vetry. Dúfam, že nemám nič so žalúdkom, ale je mi príšerne.
Vy sa dnes ako máte?
Takže nemáš moc dobré vzťahy so svokrou? Ja mám chvála Bohu dobrú svokru aj keď nie vždy je to ružové, ale je odo mňa 3 hodiny cesty autom, takže sa mi do ničoho nestará.

zuzu1104
13. okt 2013

@tinka1003 ahoj, vítam ťa medzi nami. Viem ako sa cítiš. Ja som tiež v máji otehotnela a už koncom júna v 8tt som musela ísť na kyret. Je to hrozné, ale nič iné nám neostáva ako sa vzchopiť. My sme sa začali snažiť po dvoch cykloch. Teraz je druhý pokus, čo sme šli na ostro a o týždeň uvidíme či sa podarilo.
Budem ti silno držať palce, aby to vyšlo a hlavne, aby bábätko rástlo tak, ako má.

inngrid
13. okt 2013

@monika541 počkaj ale ty nevieš ved ms máš mat tak ako ja, ja uz 2 dni som bez bolestí bruška takze som si istá ze to boli ovu bolesti iba dnes mi tak šklblo v brušku ale to len na 5 sekund fakt viac nie 🙂

monika541
13. okt 2013

@inngrid nie, zlatko, my to máme naopak, ja mám teraz koniec ms. aspoň dúfam, že skončila🙂), že ma už žiadne prekvapko nečaká🙂

monika541
13. okt 2013

@zuzu1104 moja svokra je komplikovaná osoba, s ňou má problém každý. ja som sa s ňou nikdy nehádala alebo tak, vždy som si riadne hrýzla do jazyka, lebo ľúbim svojho mm a vážim si ho. ále v mnohých veciach ma vytáča, hlavne jej správanie k Aničke. ale snažím sa nepripúšťať si to veľmi, i keď ma to samozrejme trápi. asi každá žena dúfa, že bude mať svokru, s kt.si bude rozumieť...

teba to zdravie riadne skúša v poslednom čase. ale tak o chvíľu uvidíš, či ten haprujúci žalúdok nemá na rováši niekto iný ako len jedlo🙂. a to ostatné sa dá vyvetrať 😀

inngrid
13. okt 2013

@monika541 prepáč stracam prehlad 🙂 tak aspon super máš to lepšie pred sebou 🙂

monika541
13. okt 2013

@inngrid uf, ale aj to čakanie.... ale takto o týždeň má anik narodky, budeme oslavovať na etapy, tak si aspoň hlavu zamestnám chystanim a oslavovanim... 🙂 .

senselinka
13. okt 2013

@monika541 jéj, aj ja mám presne o týždeň narodky, len o asi pár rôčkov viac ako Anik 😀

tinka1003
13. okt 2013

@monika541 @inngrid @zuzu1104 dakujem za mile privitanie 🙂.
Zuzu, jasne, aj ked to bolo tazke obdobie, treba za tym urobit hrubu ciaru, mysliet pozitivne a verit, ze sa to uz nikdy nezopakuje. Ja som dostala MS 6 tyzdnov po zakroku a moja lekarka mi na kontrole povedala, ze som v poriadku a ze sa mozme zacat znovu snazit, vraj nie je nutne cakat ako mi radili v nemocnici pol roka. Odvtedy dosli dve mrsky, dufam, ze do tretice sa zadari. Drzim prsteky aj tebe 😉

monika541
13. okt 2013

@senselinka a asi nebudeš mať tortu s krtkom, že? 😀

zuzu1104
13. okt 2013

@monika541 presne tak treba Monička, zahryznúť do jazyka a pre milovanú osobu to urobiť 🙂
Ti poviem akosi ma tie choroby kolia jedna za druhou. Ale teraz večer mi už je lepšie a vetraaaam 😀

zuzu1104
13. okt 2013

@tinka1003 Tak smelo do toho, keď to lekárka odsúhlasila, o chvíľku bude bábätko v brušku a bude zdraveee 🙂
Ďakujem za prianičko 🙂

senselinka
13. okt 2013

@monika541 vieš čo, od môjho muža by som to pokojne aj mohla čakať 😀 😀 😀

vertyeux
13. okt 2013

Caute kocky, dnes sme mali tazky vyjazd na pohotovost, zacala som krvacat, uz som si myslela, ze je opat koniec, ale nastatsie to tak nie je. Nastal u mna hormonalny spad a praskol mi hematom, z toho bola ta krv. Ale babatku kraaaasne bije srdiecko, sme podla usg 7+2, tak som teraz nesmierne statsnaaa, ze je vsetko ok 🙂
@senselinka zuzinka, nechaj si prosim toto moje tehu este pre seba, nehovor kockam, este stale sa bojim, ze co ak 🙂 dakujem, cmuk

vertyeux
13. okt 2013

inak kocky, neviete mi odporucit nejakeho dobreho gynekologa muza alebo zenu, to je jedno, len nech je ozaj dobry, dakujem 🙂

monika541
14. okt 2013

@vertyeux ste mali hektickú nedeľu. Zažila som pri anik. Hrozný strach. Ale aspoň si si videla bábo 😉 a vieš, že pekne rastie. Má ti s riškom kto pomôcť cez deň? S gyn v BA ti neporadím, len ak by sa ti chcelo do Žiliny al.Bytče cestovať. Peknýdeň.

monika541
14. okt 2013

Pekné ráno všetkým 🙂 ! Pracujúcim pohodový prac.. týždeň 🙂 !

zuzu1104
14. okt 2013

@vertyeux och moja to nám je ľúto, že si zažila taký hrozný stres, ale vďaka Bohu, že je fazuľka v poriadku. Držte sa obaja a hlavne veľa oddychuj. Skús Riškovi vysvetliť, že mamka musí veľa oddychovať, lebo bábätko v brušku je veľmi unavené. Možno bude kľudnejší.

zuzu1104
14. okt 2013

@monika541 Dobré ránko aj tebe Monika 🙂 Akú ste mali noc?
My strašnú, Samko bol stále hore. Dosť poplakával, ale tvrdil, že ho nič nebolí, tak neviem čo to. Nič sme sa nevyspali a mňa ešte k tomu dosť bolelo podbruško a aj teraz ráno ma bolí. Ja spávam na bruchu no dnešnú noc to bol des, brucho bolelo, prsia boleli. Ten môj PMS je desný, už jeden týždeň pre mrchou sa ozýva :(

monika541
14. okt 2013

@zuzu1104 nechcem u teba žiadne pms! Anik nám zaspala až po 21.40, hrozný cas, ale vstala pred 7.00. Mesiacsvietil ako divý, spln bude v sobotu, tak to drobci už možno cítili alebo čo. Ja som prestala spať na bruchu pri anik. Odvtedy naboku a sa to akosi anineviem oducit. A dala si malého do škôlky, či ste spolu doma? Anik sa mi hore pri mne pekne hrá, ani ma nechce dolu pustiť najesť sa. Ona má ráno sunar, tak je už spokojná a mne tu škvŕka v brušku 😝 .

zuzu1104
14. okt 2013

Dobré ránko, žienky moje, tak aký ste mali víkend? Mne ubehol veľmi rýchlo a už od včera sa mi ozýva PMS :(
Som z toho nervózna, o chvíľu ma bude brucho asi bolieť celý cyklus, tak to vidím :(
Dnes len požehlím a budem oddychovať

danielka20101989dadus
14. okt 2013

@vertyeux
Och,som sa zlakla,,prajem mnoho zdravicka a hlavne nech je všetko v poriadku 😉

zuzu1104
14. okt 2013

@monika541 Ani ja ho u seba nechcem:(, ale vyzerá to tak, že ani tento mesiac nič z toho. O šesť dní asi príde mrcha :(
Pánečku, tak to zaspala riadne neskoro. Samko zaspal pred deviatou, ako vždy a vstával o pol siedmej so mnou, keď som si merala bazalku.
Sme ešte doma, lebo sople má vždy nepríjemné. Už mu dávam aj sinupret a dnes som sa mu rozhodla soplík ťahať s odsávačkou na vysávač, lebo mu to nechce ísť pekne von pri smrkaní.
Zlatá je tá tvoja malá Aňulka 🙂. Zbehni si dole urobiť len raňajky a príď naspäť k nej, nech sa len pekne hrá.
Ja sedím so Samkom v obývačke, on sa hrá s takou špeciálnou plastelinovou hmotou, kúskuje ju na milimetre 😀, no a pozeráme Toma a Jerryho🙂. Mne sa tak nič nechce, som totálne nevyspata, tak zatiaľ len sedím ako taká hnidka🙂

monika541
14. okt 2013

@zuzu1104 nechcela som ju rušiť svojim odchodom. Začína sa pekne sama hrať, keby som odišla, tak bude chcieť ísť za mnou dolu. Ale už sme aj my v obývačke, vypila som si kávu a vegetíme. Okolo 9.. chodíme von. Ja chcem neskôr anik kúpiť modulínu, to by sa nemalo lepiť na oblečenie a hlavne na gauč. 😝 . Dnes nám tatík odišiel na tri dni preč, tak si samy budeme bačovať. Nemusím variť 😀 !

monika541
14. okt 2013

@nkem Ahojky, už ste aj vy hore? my sa o chvíľu obliekame von, slnko svieti, idem kúpiť anik balóniky, má novú zábavku. Len mne už občas dochádza dych. este že som nefajčiarka 😀 !

meranti
14. okt 2013

Dobre ranko zienky,prajem Vam pekny zaciatok tyzdna (pre niekoho pracovny,blee),nech rychlo rychlo ubehne aby tu bol dalsi vikendik (u nas spojeny so snazilkovanim 😀 )...asi pojdem pokukat nejake to erotikus pradlo,nech navodim dobru atmosku,aby to moj mm nebral ako z povinnosti ;) buduci mesiac, presne 7. mame sedem rokov co sme spolu,tak duuuuufam,ze to tak pekne vyjde,ze mu ako darcek na vyrocnik budem moct oznamit peknu novinku...uvidime,ako to priroda zariadi,ale bolo by to kraaaaasne 😵

subbinka
14. okt 2013

Baby caute dnes som sa rano zobudila s tym, že ma strašne kríže boleli a s tym som sa este nikdy nestretla ani pri menzese

tamarka9
14. okt 2013

@inngrid no na ockovania mam aj ja ale kedze som vystudovana epidemiologicka tak asi zase opacne ako ostatni, he he cela som ina 🙂

senselinka
14. okt 2013

@vertyeux neboj, Vladi, dobre to poznám... držím palce!!!! 😉

vertyeux
14. okt 2013

@monika541 chodi moj ocino, on je na invalidnom, ale Riskovi moc nestiha, takze ked ideme von, tak idem s nim, mam tak lepsi pocit za oboch. a niekedy poobede pride aj moja mamina, ale ma teraz vela roboty, takze chodi taak max raz do tyzdna. a moj muz je skvely, lebo nevaha prist skor z roboty a potom do noci este robi z domu, chudaitko moje, ale je to moj velky obetavec 🙂
@zuzu1104 snazim sa mu to vysvtelovat, ale zase enchcem, aby mal pocit, ze mu len babatko omielame lebo- nesmei si na mna sadnut (na brusko, predtym sme zvykli hrat traktor), nesmiem ho dvihat, tak nechcem aby bol on z toho nejaky vyplaseny :-/ snad to zvladneme, som rada, ze je babo ok a to je najpodstatnejsie..a ze som uz 7+2, ja som myslela, ze som 6+5 🙂