Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzik_24 tak ja zase placem vzdy,takze neriesim.Ale je to na nervy,ze?Tak ja by som chcela byt tehu,no mam cas do noveho roku potom sa uvidi ako dalej,pretoze je mozne ze neotehotniem ako povedala dr. na endometriozu.Od januara som trpela v bolestiach krvacala som prve 4 mesiace stale s 5dnovymi pauzami len.bolesti som mavala kazdy den slabsie,silnejsie az take ako kontrakcie. ked som bola na gynde pred 3 tyzdnami jak mi povedala ze mam ovulaciu povedala este to ze ak otehotniem tak bolesti zmiznu.bolesti nemam akurat piatok a sobotu ma bolelo brucho ako na prichod menzaku.tak preto som viac nervozna.alebo som v tom case ze sa telo trosku ukludnilo ze nemam take bolesti teraz.
@tonjadabik2 mm chce ešte jedno bábo, len tie moje ms neprežíva tak ako ja. Žiadna empatia
@vertyeux mala si teda stresy...nastastie je vsetko ako ma byt 🙂
Ja som chodievala pred porodom na Antolsku k Havaldovi, mala som ho aj zazmluvneneho k porodu a bola som velmi spokojna. Je ludsky, citlivy, doverovala som mu...ale aj napriek tomu som zacala chodit k Dr. Raslovej. Ale vlastne len preto, ze do nemocnice sa mi nechcelo chodit na poradne, dlho cakat, utz absolvovat len par krat za tehu a aj to v inej ordinacii, jednoducho som chcela prist k lekarke, ktora ma vysetri, urobi utz a vsetko potrebne v jednej miestnosti bez toho, aby som musela dlho cakat, pretoze trebars odbehla k porodu. On ma aj sukromnu ambulanciu, ale je drahy. U Dr. Raslovej som bola len dvakrat, ked mi oznamila, ze tehotenstvo nie je v poriadku a musim ist na potrat a potom na kontrole, cize zatial ju velmi nepoznam, ale pri tychto dvoch prehliadkach bola mila.
@meranti nooo to by bolo super, keby si mu na vyrocnie mohla oznamit super novinku...drzim prsty 😉
@monika541 ahaa.. moj to preziva az moc 🙂 hlavne ked som dostala ms.. tak bolo dusno doma akoze bolo na nom vidno..ze je smutny.. ☹ ale tak snad sa nam zadari jedneho dna a ja ho potesim..
@nkem počuj, tie naše baby skoro ako cez kopirák🙂! nejedia, v brušku lenivé a teraz hotoví čertíci🙂). ja som si bábo vycvičila, hladkala som sa po bruchu a po cca desiatom pohladení ma koplo. doktor nechcel veriť, keď som mu to na sone ukázala. sa smial jak besný, že to ešte nevidel🙂
@zuzik_24 jasné🙂. tým, že som si to skoro celé odležala, mala som čas na takého vymýšľaniny🙂. lebo keď 2 hod.nič nevyvádzala, tak som mala strach. začala som hladkať a prihovárať sa (dosť také divné mi to rozprávanie prišlo, tak hlavne v duchu som jej hovorila, že však mu aj tak musí počuť, nie?🙂) a ona sa chytila a kopla. niekedy tak silno, až som to oľutovala, že som ju zobudila🙂. sestra je také básnické črevo, tá malému vymyslela básničku a hovorievali mu ju. keď sa Jakubko narodil a priniesli im ho, povedali mu básničku a ten sa tak krásne usmieval, asi spoznal hlasy a melódiu tej básničky, že hneď vedel, že je na správnom mieste a v správnych rukách. takže odporúčam hneď od začiatku🙂), hneď ako uvidíš //
@tinka1003
@tamarka9
@zuzik_24
dakujeeem baby,ste velmi velmi mile,bolo by krasne,ak by sa to podarilo...ako darcek na vyrocie som kupila vikendovy pobyt v Tatroch cize ak by to vyslo,to by bolo ako z nejakeho romantikus filmu 😉 nechcem si robit nejake velke nadeje,lebo potom sa clovek strasne sklame,ak to nahodou nevyjde ale treba silno silno verit 🙂
Práve som sa testla...Nist....ani duch.... ☹
@monika541 to je naozaj nádherné. 🙂
Asi si budeš myslieť, že mi šibe, ale tento týždeň a začiatok budúceho sa ukáže, že či sa nám zadarilo alebo nie, no a včera ma pobolievalo podbruško, tak som si tak v duchu hovorila, že ak si tam mini vajko-fazuľka, tak som rada, len tam pekne spinkaj a rasti 🙂
no hlava šibnutá som ja asi 😀 😀 😀
@zuzu1104
Zuzka a mozno to nebude ani PMS ale bocian Ti kruzi nad hlavou 🙂
Myslim a Teba a hlavu hore, bocian sadne presne tam kde ma 🙂
@zuzik_24
Zuzik sibnuta nie si 🙂 jedine, ze by sme tu boli uplne vsetky 😉

@zuzik_24 aj ja sa niekedy moc pozorujem aj keď viem, že to nie je dobre. Niekedy si potom zbytočne robím nádeje ☹