icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

monika541
14. okt 2013

@zuzik_24 luckalucka83 má pravdu🙂. KaždKaždá si predstavujeme, že sa to tam dnu uhniezdi a o chvíľu budeme brušká hladkať. Rizikové teh.som mala preto, lebo som na začiatku v 7.aj v 9.tt krvacala a tak som si aj 2x polezala v nemocnici na udržiavaní. A keďže mám dosť stresujúcu prácu, doktori z oddelenia mi neodporúčali nastúpiť do práce. Ani môj gyn mi nechcel ukončiť Pn. A ani som ho nežiadala. Chcela som si to pekne vychutnať. Navyše mi bývalo veľmi zle, takže neviem, ako by som pracovala..

zuzik_24
14. okt 2013

@luckalucka83 tak potom som OK, lebo všetky na hlavu byť nemôžeme 😀 😀 😀

hatapkagb
14. okt 2013

@meranti drzim palce aj ja aby vysli 2 ciarky. a krasne romanticke vyrocie.a ake ze je to vyrocie?

monika541
14. okt 2013

@danielka20101989dadus kedy máš termín ms? Pockaj na meškanie, potom testuj, nech nie si v strese. Mne to test hneď neukázal aj keď mi meskala mrcha a bola som tehu. Tak klídek🙂.

danielka20101989dadus
14. okt 2013

@monika541
No prvý termín mrchy minul v sobotu druhý termín je zajtra,,mám trošku rozhadzany cyklus,ale necitim sa,žeby mala prísť,býva mi týždeň do predu zle a teraz nič,tak som myslela,že sa objaví aspoň duch ...No čakám ďalej 😠
A ďakujem 😉

monika541
14. okt 2013

@danielka20101989dadus čakaj a držím palce, nech sú potom riadne silné. A testuj z ranného, tam je na začiatku tehu najvyššia koncentrácia hcg. Mne to ukazalo biely test, dva dni meskal ms. Potom som netest, myslela som, že nie som tehu a nakoniec máme slečnu. 🙂.

danielka20101989dadus
14. okt 2013

🙂 Ďakujem 🙂 Zlatá si 😉 ,vyčkam,ale tak veľmi túžim po bábätku,že som dnes musela skúsiť. Uvidím,čo bude do soboty,netestnem nech by bolo čo bolo 🙂 snažíme sa o prvé,dlho a už strácam nádej,tak sme si povedali s mužom,že si dáme pauzu,lebo je to strašne ťažké zažívat to sklamanie každý mesiac zas a zas. Takže uvidíme či to vyšlo či čo 🙂

monika541
14. okt 2013

@danielka20101989dadus my sa o 2.. snažíme vyše roka a je to frustrujuce dostať ms. Vždy chvíľu poplacem... je mm ok? Boli ste na nejakých vyšetreniach? Bodaj by to vyšlo v tú sobotu 😉 !

zuzik_24
14. okt 2013

@monika541 hm, tak dobre Ti dokynovia povedali, žiadne stresy, dobre, že si zostala doma.
Takže si nemusela 24h ležať na posteli, to je dobre. Sú také, čo musia ležať v nemocke alebo doma s vyloženými nohami a okrem záchoda ani na pol metra sa pohnúť nemôžu, to musí byť na prášky...
aj keď každé dieťatko za to stojí, len to pre maminu musí byť ťažké

nkem
14. okt 2013

@monika541 to je super 🙂 no a ešte aj meno majú na a 😀

danielka20101989dadus
14. okt 2013

@monika541
Všetko je u nás ok,muž má spermiograf ok,ale ja mám vyklenutu maternicu ,inak všetko ok ,ovulku som mala tento mesiac ukážkovu,nerozumiem tomu...4 roky čakám každý mesiac,že nepríde,tentoraz som testovala po 2 a pol roku.Prestala som ich(tehotenske testy) kupovať v nádeji,že to pride...A nič,tento mesiac mám 24,som si vravela,že som mladá tak otehotniem raz dva. PRD!! 🙂 už som si povedala, buď tento mesiac alebo dosť,pauza!!!Lebo sa zbláznim...Ešte že mám takého dobrého muža,ktorý ma prituli, a poutiera slzy keď mi je zle. Frustrujúce to je slabý výraz...Vidím,že sme natom s plačom podobne,ale mňa to fakt už nebaví,minule som neplakala síce,ale som bola totálne vytocena,nahnevana..A tentoraz tiež nebudem plakať...Iba ak od šťastia 🙂 Držím Ti palce,nech ma vaša princezná čoskoro súrodenca 😵

monika541
14. okt 2013

@zuzik_24 mi hovor, sestra sa začala skôr otvárať, tak tri týždne ležala v nemocnici dolu hlavou ako netopier🙂. Na týždeň domov a zas späť, ale to už porodila krpca. Aspoň mala rýchly a bezbolestny pôrod. To nepohodlie sa pri prvom dalo zvládnuť.

monika541
14. okt 2013

@nkem no a Anabelka stráži začiatok abecedy, anik zas koniec - máme priezvisko na ž🙂.

monika541
14. okt 2013

@danielka20101989dadus teraz v nedeľu máš narodky? V sobotu si možno dáš darček, bolo by to krásne 🙂

danielka20101989dadus
14. okt 2013

@monika541
Noo,,teraz v nedeľu mám 🙂 aj ja tak dúfam. Muž by mi dal teda krásny darček,nič iné ja ani nechcem,iba 2// veď som skromná,nie? 😀 😀 😀 Dúfam,dúfam,dúfam,nemám ani príznaky na mrchu,už len vyckat 🙂

monika541
14. okt 2013

@danielka20101989dadus tak toľko osláv bude! Naša Anička má 20. 2 roky🙂.

senselinka
14. okt 2013

@danielka20101989dadus a ja mám v nedeľu 35 🙂

danielka20101989dadus
14. okt 2013

@monika541
Jeeeej,tak súper,prajem hlavne veľa zdravicka 🙂

danielka20101989dadus
14. okt 2013

@senselinka
Super,gratulujem,paráda.kočky ja už padám z roboty,ráno pokračujeme pa🙂 pa

meranti
14. okt 2013

@hatapkagb
@zuzik_24
dakujem,ste strasne zlate :-* bodaj by ste mali pravdu
@hatapkagb no bude to presne 7 rokov co sa ma muzicek po dlhom dlhom "dvoreni" opytal, ci to s nim nerisknem a nebudem jeho priatelkou 😀 nie je to sice vyrocie svadby (to bolo nedavno), ale tiez ide o dolezity den, ktory si radi pripominame,lebo bez neho by sme vlastne ani neboli svoji 🙂

monika541
14. okt 2013

@danielka20101989dadus ďakujem, odovzdám🙂

hatapkagb
14. okt 2013

@meranti krasne,ja este nie som vydata ale so snubencom sme spolu uz krasnych 14rokov 😉 zelam nech ste stastni po cely zivot 🙂

vertyeux
14. okt 2013

@zuzik_24 dakujem za objatie...do smaorina to mam daleko zial :-/ ale dakujem aj tak 🙂

wildroses
14. okt 2013

@zuzik_24 Ahoj Zuzi, tak ked tak citam tusim sme na tom podobne 🙂 ja som mala minuly cyklus tiez 24 DC, ale zvycajne mavam 28 DC no a dnes som 25 DC tak len s pokorou cakam ze co bude dalej a v kutiku duse dufam ze sa nam zadarilo babatko 🙂 🙂

meranti
14. okt 2013

@hatapkagb dakujem,si pokladik :-* aj tebe prajem, aby vam so snubencom vyslo vsetko tak ako si prajete, aj co sa babatka tyka 😉

lenkabruno
14. okt 2013

🙂 ahojte dievčence tak skúste hádať ako sa mi tu podarilo zablúúúúúdiť ?? samozrejme tiež túžime po drobcovi nejakú tu dobu a nedarí sa. pár strán sa mi podarilo prečítať no je toho veľa 😉 ale i po pár stranách viem že máme spoločný cieľ 😀 tak vám držím prsty aby sa to čím skôr podarilo. Ja tiež dúfam, že to tentokrát vyšlo....pekný večer

zuzu1104
14. okt 2013

@monika541 no tak tá modulína je u nás všade hádam aj na strope, ale je to dobré, lebo keď je to na vzduchu, tak to zoschne a ide to samé dole

zuzu1104
14. okt 2013

@zuzik_24 no zlatko ja tomu radšej hovorím PMS, aby som potom nebola sklamaná. Ale pozerám, že aj ty sa nám pene príznakuješ 🙂 Ja som dnes 8DPO, už len pár dní a urobím test 🙂
Pred víkendomj edna kočka z fóra snažilky marec, do ktorého som patrila aj ja, nám pridala testík, že konečne čakajú bábo, tak sme sa z toho tešili a priali jej to a dnes písala, že ráno začala veľmi krvácať a že ráno už ide na príjem do nemocnice na čistenie.
Som z toho taká smutná :(

zuzu1104
14. okt 2013

@luckalucka83 možno áno moja, ale radšej hovorím, že je to PMS, nech potom nie som sklamaná, ale aj tak asi budem ak mrchula dojde.
Si videla, čo sa stalo Lucke z marcoviek, tak ja sa tiež už z toho klepem