Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@luckalucka83 tak potom som OK, lebo všetky na hlavu byť nemôžeme 😀 😀 😀
@danielka20101989dadus kedy máš termín ms? Pockaj na meškanie, potom testuj, nech nie si v strese. Mne to test hneď neukázal aj keď mi meskala mrcha a bola som tehu. Tak klídek🙂.
@monika541
No prvý termín mrchy minul v sobotu druhý termín je zajtra,,mám trošku rozhadzany cyklus,ale necitim sa,žeby mala prísť,býva mi týždeň do predu zle a teraz nič,tak som myslela,že sa objaví aspoň duch ...No čakám ďalej 😠
A ďakujem 😉
@danielka20101989dadus čakaj a držím palce, nech sú potom riadne silné. A testuj z ranného, tam je na začiatku tehu najvyššia koncentrácia hcg. Mne to ukazalo biely test, dva dni meskal ms. Potom som netest, myslela som, že nie som tehu a nakoniec máme slečnu. 🙂.
🙂 Ďakujem 🙂 Zlatá si 😉 ,vyčkam,ale tak veľmi túžim po bábätku,že som dnes musela skúsiť. Uvidím,čo bude do soboty,netestnem nech by bolo čo bolo 🙂 snažíme sa o prvé,dlho a už strácam nádej,tak sme si povedali s mužom,že si dáme pauzu,lebo je to strašne ťažké zažívat to sklamanie každý mesiac zas a zas. Takže uvidíme či to vyšlo či čo 🙂
@danielka20101989dadus my sa o 2.. snažíme vyše roka a je to frustrujuce dostať ms. Vždy chvíľu poplacem... je mm ok? Boli ste na nejakých vyšetreniach? Bodaj by to vyšlo v tú sobotu 😉 !
@monika541 hm, tak dobre Ti dokynovia povedali, žiadne stresy, dobre, že si zostala doma.
Takže si nemusela 24h ležať na posteli, to je dobre. Sú také, čo musia ležať v nemocke alebo doma s vyloženými nohami a okrem záchoda ani na pol metra sa pohnúť nemôžu, to musí byť na prášky...
aj keď každé dieťatko za to stojí, len to pre maminu musí byť ťažké
@monika541
Všetko je u nás ok,muž má spermiograf ok,ale ja mám vyklenutu maternicu ,inak všetko ok ,ovulku som mala tento mesiac ukážkovu,nerozumiem tomu...4 roky čakám každý mesiac,že nepríde,tentoraz som testovala po 2 a pol roku.Prestala som ich(tehotenske testy) kupovať v nádeji,že to pride...A nič,tento mesiac mám 24,som si vravela,že som mladá tak otehotniem raz dva. PRD!! 🙂 už som si povedala, buď tento mesiac alebo dosť,pauza!!!Lebo sa zbláznim...Ešte že mám takého dobrého muža,ktorý ma prituli, a poutiera slzy keď mi je zle. Frustrujúce to je slabý výraz...Vidím,že sme natom s plačom podobne,ale mňa to fakt už nebaví,minule som neplakala síce,ale som bola totálne vytocena,nahnevana..A tentoraz tiež nebudem plakať...Iba ak od šťastia 🙂 Držím Ti palce,nech ma vaša princezná čoskoro súrodenca 😵
@danielka20101989dadus teraz v nedeľu máš narodky? V sobotu si možno dáš darček, bolo by to krásne 🙂
@monika541
Noo,,teraz v nedeľu mám 🙂 aj ja tak dúfam. Muž by mi dal teda krásny darček,nič iné ja ani nechcem,iba 2// veď som skromná,nie? 😀 😀 😀 Dúfam,dúfam,dúfam,nemám ani príznaky na mrchu,už len vyckat 🙂
@danielka20101989dadus tak toľko osláv bude! Naša Anička má 20. 2 roky🙂.
@danielka20101989dadus a ja mám v nedeľu 35 🙂
@monika541
Jeeeej,tak súper,prajem hlavne veľa zdravicka 🙂
@senselinka
Super,gratulujem,paráda.kočky ja už padám z roboty,ráno pokračujeme pa🙂 pa
@hatapkagb
@zuzik_24
dakujem,ste strasne zlate :-* bodaj by ste mali pravdu
@hatapkagb no bude to presne 7 rokov co sa ma muzicek po dlhom dlhom "dvoreni" opytal, ci to s nim nerisknem a nebudem jeho priatelkou 😀 nie je to sice vyrocie svadby (to bolo nedavno), ale tiez ide o dolezity den, ktory si radi pripominame,lebo bez neho by sme vlastne ani neboli svoji 🙂
@danielka20101989dadus ďakujem, odovzdám🙂
baby som nasla: http://najmama.aktuality.sk/clanok/227699/kedy-...
🙂 ahojte dievčence tak skúste hádať ako sa mi tu podarilo zablúúúúúdiť ?? samozrejme tiež túžime po drobcovi nejakú tu dobu a nedarí sa. pár strán sa mi podarilo prečítať no je toho veľa 😉 ale i po pár stranách viem že máme spoločný cieľ 😀 tak vám držím prsty aby sa to čím skôr podarilo. Ja tiež dúfam, že to tentokrát vyšlo....pekný večer
@zuzik_24 no zlatko ja tomu radšej hovorím PMS, aby som potom nebola sklamaná. Ale pozerám, že aj ty sa nám pene príznakuješ 🙂 Ja som dnes 8DPO, už len pár dní a urobím test 🙂
Pred víkendomj edna kočka z fóra snažilky marec, do ktorého som patrila aj ja, nám pridala testík, že konečne čakajú bábo, tak sme sa z toho tešili a priali jej to a dnes písala, že ráno začala veľmi krvácať a že ráno už ide na príjem do nemocnice na čistenie.
Som z toho taká smutná :(
@luckalucka83 možno áno moja, ale radšej hovorím, že je to PMS, nech potom nie som sklamaná, ale aj tak asi budem ak mrchula dojde.
Si videla, čo sa stalo Lucke z marcoviek, tak ja sa tiež už z toho klepem

@zuzik_24 luckalucka83 má pravdu🙂. KaždKaždá si predstavujeme, že sa to tam dnu uhniezdi a o chvíľu budeme brušká hladkať. Rizikové teh.som mala preto, lebo som na začiatku v 7.aj v 9.tt krvacala a tak som si aj 2x polezala v nemocnici na udržiavaní. A keďže mám dosť stresujúcu prácu, doktori z oddelenia mi neodporúčali nastúpiť do práce. Ani môj gyn mi nechcel ukončiť Pn. A ani som ho nežiadala. Chcela som si to pekne vychutnať. Navyše mi bývalo veľmi zle, takže neviem, ako by som pracovala..