icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

monika541
14. okt 2013

@zuzu1104 popísaný komín a dve skrinky v obývačke, daka modulína na strope nás už nerozhádže🙂. Len ešte musí slečna podrasť a kúpim. Anik mi dnes lepšie zaspala, dúfam, že bude pokojná noc, keď sme samé bez tatu. Maj pekné myšlienky, mysli pozitívne a všetko bude dobre. Dobrú noc/ Dobré ráno🙂.

zuzu1104
15. okt 2013

@monika541 no tak veru nezabije, ja mám však novú obývačku, krásnu škrabanú stenu, tak skoro odpadávam, keď uvidím nejaký fľak na stene🙂, ale vždy ma to potom prejde.
Aj nový nábytok som si kúpila a vieš, čo mi ten môj expert vystrojil? Moja sestra zabudla pilník v obývačke, tak ho samozrejme použil a obrúsil mi hrany stola. Skoro som skolabovala, keď som to uvidela. 🙂
Dobré ránko aj tebe a aj Aničke🙂. ako ste sa vyspinkali? U nás to bolo konečne lepšie, nebudil sa tak často. Teraz pozerá rozprávočky, už je a napapaný. Už o šiestej ráno do mňa hučal, že je hladný. 😀 Tak teraz mám chvíľu veget a potom idem aspoň trošku upratať.
Nemáš nejaký tip na obed? Vôbec neviem, čo mám navariť

inngrid
15. okt 2013

@monika541 tak anik Všetko najlepšie prajeme , ze ano 🙂 dobré ranko MOnika

inngrid
15. okt 2013

@zuzu1104 počuj aj mna bolí brucho cely cyklus uz mam pocit 🙂 dobré ranko inak

inngrid
15. okt 2013

@zuzik_24 aj ja som robila smotanový s cibulou hríbami a hodila som tam pre mm aj 1 krobásku 🙂 ale super mnamka bola 🙂 dobré ranko Zuzinka

inngrid
15. okt 2013

Dobré rano dievčence, včera som tu zase nebula cely den som mala stretka nedealo sa večer taka unava ze o 21*20 som išla do postele 🙂
btw zmeškala som nejaké mile prekvapenia v podobe nejakých tehu alebo tak?

ja tento tyzden sa iba tak premrškam a čakám, ze víkend a začiatkom bud. tyzdna nič nepríde ze ano a budúci tyzden budem písať status ze premyslam, ze si idem kupit tehu test 🙂

vy ako kto tu so mnou ešte čaká nato ze ms nepríde ? 🙂🙂

inngrid
15. okt 2013

btw chybali ste mi včera som na vás myslela čo asi tak píšu moje snazilky 🙂

zuzu1104
15. okt 2013

@inngrid Dobré ránko Inuš, no je to už dosť nepríjemné a mňa strašne bolia aj kríže, ledva stojím :(
Asi začnem brať, keď začne menzes, vitex jahňací na úpravu tých bolestí a tiež úpravu hormónov.
A dnes mi poklesla aj teplota, tak menzes asi dorazí

zuzik_24
15. okt 2013

@senselinka želám krásny narodeninový deň na nedeľu, privítam Ťa potom v klube 35 🙂

inngrid
15. okt 2013

@zuzu1104 fuha a nemôžeš byť tehu ked ta ešte aj kríze bolia ? btw kríze alebo obličky vela ludí si to myli 🙂
ja mam stale nejaké bolesti v brušku uz som čítala na nete ze vajíčko zvykne bolieť aj ked sa uhniezduje preto nejako nechcem k lekárovi počkam či pride ms 🙂 a potom unavená som posledné dni včera spanok o 21*20 🙂
a stale mam pocit nafuknutého bruška ale to zase má príst teraz uz víkend začiatok bud. tyzden mrcha tak myslim, ze to preto uvidíme či pride 🙂
tebe kedy má prísť?

zuzik_24
15. okt 2013

@vertyeux ešte by som Ti mohla poradiť dokyho, ktorý ordinuje v Medissime - MUDr. Peter Hrabčák, kolegova žena k nemu chodí a aj v júni u neho rodili a veľmi si ho chvália. Ordinuje ale aj v Ružinove, urob kuk 🙂
http://www.lekar.sk/13562/mudr-peter-hrabcak/ho...

zuzik_24
15. okt 2013

@wildroses ahojček, budem potichučky držať palce, aby to vyšlo 🙂

zuzu1104
15. okt 2013

@inngrid Inuš, nechcem si klamať, že som tehu, myslím si, že nie som, tak to radšej pripisujem PMS, ale tiež sa mi to zdá skoro pred menzesom. Už tretí deň sa takto cítim a mrcha má prísť až v nedeľu. Tak sa teda nechám prekvapiť.
A nie sú to obličky, sú to 100% kríže, ale tie ma bolia aj pred menzesom, ale najviac tak 3 dni pred začnú. Asi sa mi to posúva o chvíľu to bude tak celý cyklus
My ženy si toho vieme veľa nahovárať, čo sa týka príznakov, preto som už v tomto zdržanlivejšia.
Držím palce, aby mrcha neprišla.
Ty máš kedy dostať?

zuzu1104
15. okt 2013

@zuzik_24 Dobré ránko Zuzanka 🙂

zuzik_24
15. okt 2013

@zuzu1104 dobré ránko Zuzka, budeme tomu teda radšej až do termínu MS hovoriť PMS, potom otestujeme. Resp. kedy chceš urobiť test?
Smutná som aj ja zo správy, ktorú si mi napísala... Očakávané 2 // sa konečne objavia a potom toto... Juj, mi je z toho veľmi smutno, že sa jej toto stalo... Posielam jej objatie, nech je čím skôr opäť silná, aby sa mohli po čase začať opäť snažilkovať a aby to nabudúce vyšlo bez akýchkoľvek komplikácií...

monika541
15. okt 2013

@zuzu1104 Ahojky, ja keď neviem, čo uvariť, máme fr.zemky al.cestoviny s nejakou omáčkou. Dnes sa len tak odbijem, varím polievku pre anik, mm je do zajtra preč. Al.ma napadla zemiaková baba. Skoro ako placky len dáš na plech a upečieš. Už začínam rozmýšľať čona anik oslavy...

zuzik_24
15. okt 2013

@inngrid dobré ránečko Ingridka 🙂

monika541
15. okt 2013

@inngrid ahoj, včera si nám tu chýbala🙂.

inngrid
15. okt 2013

@zuzu1104 vies čo ja ti ani neviem - tym, ze sa mi posunula ovulácia a cyklusy - prvý cyklus po vysadení som mala 28 dní, druhy som mala 25 dní teraz tretí neviem kolko bude - ale ak 28 tak by som mala dostať v pondelok 21.10 ak mám 25dňový cyklus tak by som mala dostať piatok 18*10 tento tyzden
preto uvidím čo bude či bude a jak bude
ale dufam, ze bude lebo začínam citit nejaké tie "svoje bolesti" tak dufam, ze to odíde a pride tehu aby som nemusela na lieky naspat ze ano 🙂

tak drzíme si palce Zuzinka !!!!

inngrid
15. okt 2013

@monika541 aj Vy mne!!! mávam take dni kedy som u klientov a vtedy net nehrozí aj štvrtok bude taky den :( ale dnes a zajtra som tu na full 🙂

inngrid
15. okt 2013

@zuzik_24 Zuzik, som tu včera nebula niečo o Zuzinke čo neviem
Smutná som aj ja zo správy, ktorú si mi napísala... Očakávané 2 // sa konečne objavia a potom toto... Juj, mi je z toho veľmi smutno, že sa jej toto stalo... Posielam jej objatie, nech je čím skôr opäť silná, aby sa mohli po čase začať opäť snažilkovať a aby to nabudúce vyšlo bez akýchkoľvek komplikácií... ??????????

zuzu1104
15. okt 2013

@zuzik_24 Dobré, tak sme dohodnuté, do menzesu PMS 🙂
Testík by som chcela asi skúsiť o tri dni, teda na 12DPO. Aj keď ma už svrbia ruky od včera, ale musím vydržať 🙂
Je to naozaj veľmi smutná správa, aj ja som z toho veľmi nešťastná .:(
Ale čo narobíme, taký je život,

inngrid
15. okt 2013

@zuzu1104 Zuzi čo sa stalo? aká smutná správa čo som zmeškala?

zuzu1104
15. okt 2013

@monika541 no francuzáky sme mali v sobotu a ešte včera som ich dojedala 😀, ale tak možno urobím tú cestovinku, len musím premyslieť s čím. Samko veľmi ľúbi špagetky, tak možno urobím tie.
Monči, tá baba sa ako robí? To je klasická zemiaková placka len natretá na plech a tak upečená?

zuzik_24
15. okt 2013

@inngrid ja čakám, Zuzanka čaká, myslím, že nás je tu viac, ktoré ne/čakáme MS okolo tohto víkendu 🙂

zuzu1104
15. okt 2013

@inngrid ďakuje Inuška, napodobne 🙂
Kedy si mala ovulku? Tak pripočítaj k tomu 14 dní a vtedy by mala prísť mrcha. Tá poovulačná fáza by mala byť 14 dní, ale tiež to nie je pravidlo

zuzu1104
15. okt 2013

@inngrid mne nič, ale jedna kočka zo skupina marcových snažiliek si našla cez víkend dve čiaročky a v pondelok rno začala už krvácať, dnes je na prijme v nemocnici, budú ju čistiť. Takže sa mi tak trošku vrátili spomienky, keď som musela ísť do nemocnice ja. Tak som jej to priala. :(

monika541
15. okt 2013

@zuzu1104 presne ako placky. Moja mama dáva aj pohanku uvarenú al.krupy, no mne to tak nechutí. Plech vymastit olejom alebo masťou. Anik mi to jedla, akože nemusela som sa báť, že by nám neostalo, ale aj tých pár kúskov ma potešilo.

zuzu1104
15. okt 2013

@monika541 poznám to, robím to aj ja, môj manžel to miluje 🙂 Aj Samko to má rád tak možno urobím na piatok 🙂, dnes mu asi spravím tie špagetky.
Ti verím, že sa tešíš z každého sústa, čo do Aničky dostaneš. Je to iste náročné, keď nechce dieťatko papať. My sme s papaním nikdy chvála Bohu nemali problém. Aj v škôlke Samka učiteľky chvália, že sa vie pekne napapať, že si niekedy aj dupľu pýta 😀

monika541
15. okt 2013

Inak, mňa včera seklo, som tu strašila v predklone ako 90-- ročná babka 😝 . Dnes už lepšie, ale nebolo mi veru do smiechu...