Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@monika541 no tak veru nezabije, ja mám však novú obývačku, krásnu škrabanú stenu, tak skoro odpadávam, keď uvidím nejaký fľak na stene🙂, ale vždy ma to potom prejde.
Aj nový nábytok som si kúpila a vieš, čo mi ten môj expert vystrojil? Moja sestra zabudla pilník v obývačke, tak ho samozrejme použil a obrúsil mi hrany stola. Skoro som skolabovala, keď som to uvidela. 🙂
Dobré ránko aj tebe a aj Aničke🙂. ako ste sa vyspinkali? U nás to bolo konečne lepšie, nebudil sa tak často. Teraz pozerá rozprávočky, už je a napapaný. Už o šiestej ráno do mňa hučal, že je hladný. 😀 Tak teraz mám chvíľu veget a potom idem aspoň trošku upratať.
Nemáš nejaký tip na obed? Vôbec neviem, čo mám navariť
Dobré rano dievčence, včera som tu zase nebula cely den som mala stretka nedealo sa večer taka unava ze o 21*20 som išla do postele 🙂
btw zmeškala som nejaké mile prekvapenia v podobe nejakých tehu alebo tak?
ja tento tyzden sa iba tak premrškam a čakám, ze víkend a začiatkom bud. tyzdna nič nepríde ze ano a budúci tyzden budem písať status ze premyslam, ze si idem kupit tehu test 🙂
vy ako kto tu so mnou ešte čaká nato ze ms nepríde ? 🙂🙂
btw chybali ste mi včera som na vás myslela čo asi tak píšu moje snazilky 🙂
@senselinka želám krásny narodeninový deň na nedeľu, privítam Ťa potom v klube 35 🙂
@zuzu1104 fuha a nemôžeš byť tehu ked ta ešte aj kríze bolia ? btw kríze alebo obličky vela ludí si to myli 🙂
ja mam stale nejaké bolesti v brušku uz som čítala na nete ze vajíčko zvykne bolieť aj ked sa uhniezduje preto nejako nechcem k lekárovi počkam či pride ms 🙂 a potom unavená som posledné dni včera spanok o 21*20 🙂
a stale mam pocit nafuknutého bruška ale to zase má príst teraz uz víkend začiatok bud. tyzden mrcha tak myslim, ze to preto uvidíme či pride 🙂
tebe kedy má prísť?
@vertyeux ešte by som Ti mohla poradiť dokyho, ktorý ordinuje v Medissime - MUDr. Peter Hrabčák, kolegova žena k nemu chodí a aj v júni u neho rodili a veľmi si ho chvália. Ordinuje ale aj v Ružinove, urob kuk 🙂
http://www.lekar.sk/13562/mudr-peter-hrabcak/ho...
@inngrid Inuš, nechcem si klamať, že som tehu, myslím si, že nie som, tak to radšej pripisujem PMS, ale tiež sa mi to zdá skoro pred menzesom. Už tretí deň sa takto cítim a mrcha má prísť až v nedeľu. Tak sa teda nechám prekvapiť.
A nie sú to obličky, sú to 100% kríže, ale tie ma bolia aj pred menzesom, ale najviac tak 3 dni pred začnú. Asi sa mi to posúva o chvíľu to bude tak celý cyklus
My ženy si toho vieme veľa nahovárať, čo sa týka príznakov, preto som už v tomto zdržanlivejšia.
Držím palce, aby mrcha neprišla.
Ty máš kedy dostať?
@zuzu1104 dobré ránko Zuzka, budeme tomu teda radšej až do termínu MS hovoriť PMS, potom otestujeme. Resp. kedy chceš urobiť test?
Smutná som aj ja zo správy, ktorú si mi napísala... Očakávané 2 // sa konečne objavia a potom toto... Juj, mi je z toho veľmi smutno, že sa jej toto stalo... Posielam jej objatie, nech je čím skôr opäť silná, aby sa mohli po čase začať opäť snažilkovať a aby to nabudúce vyšlo bez akýchkoľvek komplikácií...
@zuzu1104 vies čo ja ti ani neviem - tym, ze sa mi posunula ovulácia a cyklusy - prvý cyklus po vysadení som mala 28 dní, druhy som mala 25 dní teraz tretí neviem kolko bude - ale ak 28 tak by som mala dostať v pondelok 21.10 ak mám 25dňový cyklus tak by som mala dostať piatok 18*10 tento tyzden
preto uvidím čo bude či bude a jak bude
ale dufam, ze bude lebo začínam citit nejaké tie "svoje bolesti" tak dufam, ze to odíde a pride tehu aby som nemusela na lieky naspat ze ano 🙂
tak drzíme si palce Zuzinka !!!!
@zuzik_24 Zuzik, som tu včera nebula niečo o Zuzinke čo neviem
Smutná som aj ja zo správy, ktorú si mi napísala... Očakávané 2 // sa konečne objavia a potom toto... Juj, mi je z toho veľmi smutno, že sa jej toto stalo... Posielam jej objatie, nech je čím skôr opäť silná, aby sa mohli po čase začať opäť snažilkovať a aby to nabudúce vyšlo bez akýchkoľvek komplikácií... ??????????
@monika541 no francuzáky sme mali v sobotu a ešte včera som ich dojedala 😀, ale tak možno urobím tú cestovinku, len musím premyslieť s čím. Samko veľmi ľúbi špagetky, tak možno urobím tie.
Monči, tá baba sa ako robí? To je klasická zemiaková placka len natretá na plech a tak upečená?
@inngrid mne nič, ale jedna kočka zo skupina marcových snažiliek si našla cez víkend dve čiaročky a v pondelok rno začala už krvácať, dnes je na prijme v nemocnici, budú ju čistiť. Takže sa mi tak trošku vrátili spomienky, keď som musela ísť do nemocnice ja. Tak som jej to priala. :(
@monika541 poznám to, robím to aj ja, môj manžel to miluje 🙂 Aj Samko to má rád tak možno urobím na piatok 🙂, dnes mu asi spravím tie špagetky.
Ti verím, že sa tešíš z každého sústa, čo do Aničky dostaneš. Je to iste náročné, keď nechce dieťatko papať. My sme s papaním nikdy chvála Bohu nemali problém. Aj v škôlke Samka učiteľky chvália, že sa vie pekne napapať, že si niekedy aj dupľu pýta 😀
Inak, mňa včera seklo, som tu strašila v predklone ako 90-- ročná babka 😝 . Dnes už lepšie, ale nebolo mi veru do smiechu...

@zuzu1104 popísaný komín a dve skrinky v obývačke, daka modulína na strope nás už nerozhádže🙂. Len ešte musí slečna podrasť a kúpim. Anik mi dnes lepšie zaspala, dúfam, že bude pokojná noc, keď sme samé bez tatu. Maj pekné myšlienky, mysli pozitívne a všetko bude dobre. Dobrú noc/ Dobré ráno🙂.