icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

monika541
15. okt 2013

@nkem my máme doma plešuľu, takéto účesy zatiaľ nehrozia. Ale milá je 🙂

zuzik_24
15. okt 2013

@zuzu1104 tiež ma to dojalo, som nejaká rozcitlivená 🙂
všetky nás to tu čaká, pri stromčeku si budeme pupky hladkať, verím tomu 🙂 a po Novom roku si potom všetky dáme pupkaté rande 🙂

zuzu1104
15. okt 2013

@monika541 ale určite ju vezmú 🙂

senselinka
15. okt 2013

a dievčatá, len tak, medzi nami, ja už tie štyri detičky mám, iba mi predčasne odišli do nebíčka, ale navždy budú moje!
To prvé by malo práve rok, veľa na ne myslím a viem, že tam hore na seba dávajú pozor, aj keď mama ostala dole a čaká na malé bábätko, ktoré tu s ňou už ostane 🙂

nkem
15. okt 2013

@monika541 keby si ju videla pred pár mesiacmi, ako starý chlap 😀 vlasy vypadane....

zuzu1104
15. okt 2013

@zuzik_24 no aj ja ti poviem, som pri tom bučala ako dieťa, ale ja pre menzesom vždy revem 🙂
Ale hádam sa to podarilo a naozaj budeme mať krásne Vianoce

zuzu1104
15. okt 2013

@senselinka jeminečku moja to je tak smutné a zároveň to znie tak optimisticky. Posielam ti takeee obrovské objatie a večer hodím za teba modlitbičku, aby prišla silná dušička do tvojho bruška

zuzik_24
15. okt 2013

@zuzu1104 verme v to, že sa ten náš syndróm PMS bude nakoniec ten PSST 🙂

danielka20101989dadus
15. okt 2013

@senselinka
Moja,zlatá,ďakujem,som sa trošku bála,vidím,že si silná osobka,pravdaže budeme mať ešte kopu detí,verim,že čoskoro 😎 ja by som brala aj dvojičky,som skromná,viem 😀 ktomu ešte máme narodky,takže priam ideálny darček 🙂 🙂 Držím paluchy,a už by nás tu niektorá mohla nakaziť tými vírusikmi 🙂 Držím nám paluchy dievčatá moje,a som štastna,že VÁS MÁM 😵 😵 😵

zuzu1104
15. okt 2013

@zuzik_24 jasné PSST, dobre si to vymyslela 🙂 Mne dnes začal taký biely výtok, taký hustý, tak je to hádam dobré znamenie 🙂

zuzik_24
15. okt 2013

@senselinka nádherne si to napísala 🙂

inngrid
15. okt 2013

@zuzu1104 fuha ze predávaj to by som musela ešte asi zo 20 urobit aby som sa odhodlala predávat a to ja nie som az tak moc šikovná ostanem pri tom ze budem štastná ak moj maly človiečik to bude nosiť 🙂

@nkem fuha si si tuším dala zálezat 🙂 🙂 pjekné pjekné

inngrid
15. okt 2013

@senselinka počuj moja nepochybujem, ze tak nebude ostane a nie ze ostane ešte ta hnevat bude!!!!!🙂

senselinka
15. okt 2013

@zuzu1104 Zuzinka, ja si myslím, že si tehotná, neviem, prečo, ale mám taký silný pocit 😉

zuzik_24
15. okt 2013

@zuzu1104 ja mám taký biely hlienik, nie je zatiaľ moc hustý, ale je biely, tak uvidíme. 🙂
Som minulý týždeň "napísala Ježiškovi" (rozumej mojej polovičke), že keď sa nám zadarí, prosím si túto knižku na Vianoce pod stromček:
http://www.martinus.sk/?uItem=94943 😀

zuzik_24
15. okt 2013

@zuzu1104 Zuzik, nemáš pri tom hlieniku pocit, ako keby si mala mať nejaký zápal dolu? Ja mám taký pocit asi dva dni, no nič mi nie je, žiadne mykotické stavy nemám ani nič podobné, našťastie som tým nikdy netrpela.
Asi hlúpa otázka, ale tak si hovorím, že kto sa nepýta, nič sa nedozvie 🙂

nkem
15. okt 2013

@inngrid no musela som, prekvapko pre tata 😀

vertyeux
15. okt 2013

@zuzik_24 ona nerodi, ale to nevadi, ja by som chcela rodit na Antolskej a tam mam dost tipov na dobrych doktorov, ale este neviem, ci si zazmluvnime aj pri druhom porode. Lebo pri prvom som mala pocit, ze ma dopovali oxytocinom len preto, aby dr. stihla odrodit do 16h a potom utkat domov (bol piatok) a tak by som sa takymto nahanackam rada vyhla. Ale zase sa obavam, ze ked bude zle a nezazmluvnim si, tak sa na mna kazdy vytoto, sak vies, ako to chodi. tak uvidime 🙂 ale rodit chcem na antolskej, lebo to bude mat moj syn blizko od babky a bude ma moct prist kedykolvek pozriet 🙂

inngrid
15. okt 2013

@nkem tak to sa určite potešil 🙂 aj tata ma take kučerky?

tinky09
autor
15. okt 2013

CAUTE BABY SOM STRASNE RADA, ZE UZ NAS JE TOLKO 🙂 ANI SOM NEDUFALA 🙂 : ) A UPLNE SOM SA STRATILA NAPOSLEDY SOM TU BOLA KED SME BOLI NA 47 STRANE A TERAZ JE 127 🙂 ESTE SA CHCEM OPYTAT KOLKO MAME TEHULIEK 🙂))
JA MAM OD VCERA DOMA KALENDAR OD JONASA, TAK VERIM, ZE BUDUCI MESIAC SA NAM PODARI ZE BY SME MOHLI ZACAT TEHULKOVAT 🙂
CMUUUUUK BABULKY

nkem
15. okt 2013

@inngrid no tata má vystrihanu hlavu, ale má kucierky 🙂

zuzik_24
15. okt 2013

@vertyeux ono to je s tými lekármi ťažké... niekedy si zazmluvníš, aj tak sa na Teba vy...e, niekedy natrafíš na dobrého pôrodníka aj bez zazmluvnenia, kto sa má v tom vyznať. Ale ja osobne by som si lekára zazmluvnila, predsa, je to aspoň ako taká istota, aby bolo o Teba postarané.
Kedy ti vlastne vychádza termín, už si počítala? 🙂
Som žila v Petržke od svojich 3 rokov, asi rok a pol žijem mimo BA 🙂

voskovka
15. okt 2013

ahojte babule hlasim sa....dnes 1dpo.... a robili sme vsetko preto aby to bolo dievcatko.....tak uvidime.... 😀
@zuzik_24 a ty ako v akom dc ci dpo si?

zuzik_24
15. okt 2013

@tinky09 si sa nám flákala kade tade, no, asi Ti dáme oficiálne pokarhanie 😀 😀 😀
Tehu máme dve myslím dve, zopár nás čaká na tento víkend a začiatok budúceho týždňa, či sa zadarilo, niektoré teraz skončili MS a niektoré snažilkujú osto-dvesto 🙂
Môžem otázku? Koľko trvalo kým Ti prišiel od neho kalendár a koľko to stálo? 🙂

zuzik_24
15. okt 2013

@voskovka ahojcek, ako sa robí dievčatko??? Lebo môj brat má 3 synov a mamina chce už konečne vnučku, tak by som jej to rada splnila 😉
Ja som 20DC, 8DPO 🙂

tonjadabik2
15. okt 2013

@zuzu1104 ma nestras zajtra spravim test a budem vediet..no uvidim ked bude cas ta pojdem k dr..nechcem mimomaternicovo.. to nie.. radsej kedby normalne tak hej alebo len starnem 😀

tinky09
autor
15. okt 2013

@zuzik_24 nooo 48 hodin trvalo od platby kym mi to prislo a buduci mesiac hned na zatiaku mame plodit mame velku zivotnost vyratanu tak som zvedava, lebo uz meskam sice len jeden den, ale aj tak ma taha testnut sa 🙂

voskovka
15. okt 2013

@zuzik_24 no strava kysle prostredie no vsetky mozne internetove rady.... 🙂 a sexik pred ovu 🙂 😀

zuzik_24
15. okt 2013

@tinky09 noo, tak testuj, šup šup 🙂

zuzik_24
15. okt 2013

@voskovka tak idem niečo vygúgliť 🙂 ďakujem za radu 😉
pred ovu sme sexíkovali celkom slušne 🙂