Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@ciaaa ahojky no s clostylom nijako ☹ nepodarilo sa. vcera som si robila test a nic hmm. smola.asi mi to neni sudene alebo co. som z toho smutna a nechapem. neviem co dalej ale do car nechcem ist este. kamoska hovorila nech skusim zajst za liecitelom. ze jej kamoska otehotenela po jeho navsteve. tak uvidime. berem aj inofolic a nic hm,
ahojte baby...no dnes som 26 DC a 11 DPO a zacina ma boliet brucho, takze to vidim tak ze cez vikend dojde ta mrcha 😠 ☹ a budeme sa snazit dalši cyklus...zajtra idem po roku na kontrolu sono prsnikov, tak snad bude vsetko ok
@bibi263 tak ja som tiez brala 2 cykly clostil a nevyslo to.. az 3 cyklus vysiel, ale to sme uz boli na IUI 😉 a preco nechces ist do CAR? ved nebudu hned riesit umele oplodnenie.. mozno zistia nieco, co ti tvoji dr. nezistili 🙂 a skusit mozes aj liecitela.. nikdy nevies 😀
aj ja som brala inofolic.. ale teraz, ked sme boli na tej dovolenke, tak som nebrala, ale uzivala som zatial kys. listovu s vyssou davkou aku som brala doteraz 😀 ja ocakavam kramy asi cez vikend, ak ratam s 24DC, aky som mala naposledy.. no verim.. ze uz kramy nepridu 😝
ahojte kocky, konecne som doma z prace, unavena ako konik 🙂 citam ze viacere cakame, ci sa nam nieco v brusku deje, tak pevne verim ze za par dni tu nastane dvojpalickove sialenstvo 🙂 🙂
Ahojky holky co nove?vidim ze dost stran pribudlo.skoda ze casu na citanie nie je.zial ani poobede.no mne vcera skoncila mrcha takze buduci tyzden sa ide na to.
@senselinka Ahoj moja, no tak žeby som dala na tvoje pocity? 🙂 Ale strašne sa bojím, že keď to už je, aby sa nezopakovala situácia, už neviem do akého kúta sa mám zašiť, aby som na to nemyslela. Včera som naobjednávala veci na háčkovanie, aby ma aspoň troška zamestnali 🙂
Včera večer som si dokonca dala vložku, lebo už ma tak bolelo podbruško, že som myslela, že isto dostanem a dnes ráno som vložku dala dole a úplne mokro na nohavičkách, no nechápem, proste je to zvláštne, ale Pán Boh vie, že čo to moje telo stvára. Fakt sa bojím priznať si, že sa niečo v mojom tele deje. A to som zatiaľ len 10DPO, včera teplota trošku poklesla, ale dnes opäť vystúpila, tak uvidíme teda.
V piatok skúsim test, to budem 12DPO.
@tonjadabik2 ja nestraším, ale a to jeden z možných variantov, tak by som na tvojom mieste šla za lekárom.
Ani jedna žena nechce mimomaternicové a predsa sa to stáva. Tak naozaj radšej choď k lekárovi, nech ťa kompletne vyšetrí. Čas sa vždy nájde, keď sa chce
@zuzu1104 Dobré ránko Zuzinka, že by sme si ešte z pôrodnice písali sms, že ktorá už má aké silné kontrakcie? Nooo, ja by som bola veľmi rada, ak by nám to obom vyšlo naraz, parádička by to bola 🙂 Škoda len, že bývame každá inde, mohli by sme spolu aj kočíkovať 🙂
Ešte stále máš u mňa tušáka, že sa zadarilo? Keď spomínaš, že knižku dostanem už tento mesiac 🙂
@zuzik_24 No to by bolo fajn, mať takú super žienku pri sebe, aby sme mohli chodiť na dlhé prechádzky .), to by bolo fajn.
Práveže nemám žiadne tušáka, neviem, ty budeš pre mňa asi taký tajnostkár. Tej babe čo potratila som od začiatku mesiaca hovorila, že je isto tehotná a tak aj bolo, ale u teba ani ťuk

@zuzik_24 ale nic tam aj tak nebude ved uz je vecer a vsetko je vyplavene z tela 🙂 ale asi aj tak pojdem 😀 😀