icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

tinky09
autor
15. okt 2013

@zuzik_24 ale nic tam aj tak nebude ved uz je vecer a vsetko je vyplavene z tela 🙂 ale asi aj tak pojdem 😀 😀

voskovka
15. okt 2013

@zuzik_24 je tu aj skupina na to....pockaj kuknem link

bibi263
15. okt 2013

@ciaaa ahojky no s clostylom nijako ☹ nepodarilo sa. vcera som si robila test a nic hmm. smola.asi mi to neni sudene alebo co. som z toho smutna a nechapem. neviem co dalej ale do car nechcem ist este. kamoska hovorila nech skusim zajst za liecitelom. ze jej kamoska otehotenela po jeho navsteve. tak uvidime. berem aj inofolic a nic hm,

denka_pk
15. okt 2013

ahojte baby...no dnes som 26 DC a 11 DPO a zacina ma boliet brucho, takze to vidim tak ze cez vikend dojde ta mrcha 😠 ☹ a budeme sa snazit dalši cyklus...zajtra idem po roku na kontrolu sono prsnikov, tak snad bude vsetko ok

vertyeux
15. okt 2013

@zuzik_24 vychadza mi to koncom maja-zacatok juna, uvidime 🙂 hej? a kde si tam byvala? mozno sa pozname 🙂

inngrid
15. okt 2013

@nkem 🙂

inngrid
15. okt 2013

@denka_pk bruško môže bolieť aj z iného nezúfaj ale ja tiez čakám cez víkend čo to dá 🙂

denka_pk
15. okt 2013

@inngrid zatial este nezufam, len sa citim tak ako pred mrchou...ale nemusela by prist...no ked nahodou pride tak zatial tragediu nerobim..sme iba 2x snazilkovali

ciaaa
15. okt 2013

@bibi263 tak ja som tiez brala 2 cykly clostil a nevyslo to.. az 3 cyklus vysiel, ale to sme uz boli na IUI 😉 a preco nechces ist do CAR? ved nebudu hned riesit umele oplodnenie.. mozno zistia nieco, co ti tvoji dr. nezistili 🙂 a skusit mozes aj liecitela.. nikdy nevies 😀
aj ja som brala inofolic.. ale teraz, ked sme boli na tej dovolenke, tak som nebrala, ale uzivala som zatial kys. listovu s vyssou davkou aku som brala doteraz 😀 ja ocakavam kramy asi cez vikend, ak ratam s 24DC, aky som mala naposledy.. no verim.. ze uz kramy nepridu 😝

wildroses
15. okt 2013

ahojte kocky, konecne som doma z prace, unavena ako konik 🙂 citam ze viacere cakame, ci sa nam nieco v brusku deje, tak pevne verim ze za par dni tu nastane dvojpalickove sialenstvo 🙂 🙂

gladriel
16. okt 2013

Ahojky holky co nove?vidim ze dost stran pribudlo.skoda ze casu na citanie nie je.zial ani poobede.no mne vcera skoncila mrcha takze buduci tyzden sa ide na to.

zuzu1104
16. okt 2013

@inngrid Inuška, tak nech ten človiečik, čo najskôr príde, aby sme videli, ako ho parádiš 🙂

zuzu1104
16. okt 2013

@senselinka Ahoj moja, no tak žeby som dala na tvoje pocity? 🙂 Ale strašne sa bojím, že keď to už je, aby sa nezopakovala situácia, už neviem do akého kúta sa mám zašiť, aby som na to nemyslela. Včera som naobjednávala veci na háčkovanie, aby ma aspoň troška zamestnali 🙂
Včera večer som si dokonca dala vložku, lebo už ma tak bolelo podbruško, že som myslela, že isto dostanem a dnes ráno som vložku dala dole a úplne mokro na nohavičkách, no nechápem, proste je to zvláštne, ale Pán Boh vie, že čo to moje telo stvára. Fakt sa bojím priznať si, že sa niečo v mojom tele deje. A to som zatiaľ len 10DPO, včera teplota trošku poklesla, ale dnes opäť vystúpila, tak uvidíme teda.
V piatok skúsim test, to budem 12DPO.

zuzik_24
16. okt 2013

@tinky09 ahojky, ako testík, robila si? 🙂

zuzik_24
16. okt 2013

@voskovka ďakujem, prečítam si 🙂

zuzu1104
16. okt 2013

@zuzik_24 jeeeej no to je zlaté, tak hádam sa ti to splní a knižku nedostaneš pod stromček, ale už tento mesiac 🙂.
Inak keby nám to vyšlo tento mesiac obom, tak by sme mali skoro rovnaký termín pôrodu 🙂

zuzik_24
16. okt 2013

@denka_pk ahojček, ešte nezúfaj, bruško môže bolieť aj kvôli inému 😉
si mala problémy s prsiami? držím teda palce, nech máš dobré výsledky 🙂

zuzik_24
16. okt 2013

@vertyeux ahojček, ja som bývala na Holíčskej takmer celý čas 🙂

zuzu1104
16. okt 2013

@zuzik_24 nie nemám, nič ma nevrbí a ani nepáli ak teba áno, tak je dobré zájsť za gandíkom a ten výtok ani nepáchne, takže je všetko v poriadku. Toto si sledujem, lebo mykózy a zápaly ma prenasledovali od kyretáže vkuse

zuzik_24
16. okt 2013

@gladriel ahojček, držíme palčeky, nech to tentokrát vyjde 🙂

zuzu1104
16. okt 2013

@tonjadabik2 ja nestraším, ale a to jeden z možných variantov, tak by som na tvojom mieste šla za lekárom.
Ani jedna žena nechce mimomaternicové a predsa sa to stáva. Tak naozaj radšej choď k lekárovi, nech ťa kompletne vyšetrí. Čas sa vždy nájde, keď sa chce

zuzu1104
16. okt 2013

@zuzik_24 Dobré ráno Zuzanka 🙂 ako si sa vyspala?

zuzik_24
16. okt 2013

@zuzu1104 Dobré ránko Zuzinka, že by sme si ešte z pôrodnice písali sms, že ktorá už má aké silné kontrakcie? Nooo, ja by som bola veľmi rada, ak by nám to obom vyšlo naraz, parádička by to bola 🙂 Škoda len, že bývame každá inde, mohli by sme spolu aj kočíkovať 🙂
Ešte stále máš u mňa tušáka, že sa zadarilo? Keď spomínaš, že knižku dostanem už tento mesiac 🙂

zuzik_24
16. okt 2013

@zuzu1104 práveže ma nič nepáli, nesvrbí, hlienik nemá žiadny zápach, len taký zvláštny pocit, len taká zvýšená citlivosť, alebo ako to nazvať, žiadne ťažkosti, len ten pocit. Ale dnes to už zase necítim, tak som zrejme ok. 🙂

zuzu1104
16. okt 2013

@zuzik_24 No to by bolo fajn, mať takú super žienku pri sebe, aby sme mohli chodiť na dlhé prechádzky .), to by bolo fajn.
Práveže nemám žiadne tušáka, neviem, ty budeš pre mňa asi taký tajnostkár. Tej babe čo potratila som od začiatku mesiaca hovorila, že je isto tehotná a tak aj bolo, ale u teba ani ťuk

zuzu1104
16. okt 2013

@zuzik_24 ale vieš že v tehotenstve sú mykózy bežné. Ja keď som v máji otehotnela, tak som okamžite dostala mykózu

zuzik_24
16. okt 2013

@zuzu1104 Dobré ránko Zuzka moja, vyspala som sa celkom fajn, až na večernú migrénu, našťastie ma hlava nebolela tak veľmi ako zvykne, keď ma pani migréna navštívi. 🙂
A Ty? Samko je už OK? 🙂

zuzik_24
16. okt 2013

@zuzu1104 hm, ale nič pred Tebou netajím 😀
veď uvidíme, buď po víkende, alebo teda až po strede budúceho týždňa, to by malo byť už na 100% po termíne MS. 🙂
Dnes ma ráno boleli kríže, ale už to neriešim, čo má byť, bude, zatiaľ ma obchádza PMS 🙂

zuzik_24
16. okt 2013

@zuzu1104 parádička by to bola, spolu na prechádzky chodiť, to by sa mi moc páčilo. Samko by okolo nás poskakoval, jéééj, aká prekná predstava 🙂
A možno sa raz jedna za druhou vyberieme a nejakú tú prechádzku aj dáme. 🙂 Ja by som určite veľmi rada.