icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
9. sep 2013

@ciaaa ďakujem 🙂

alienka000
9. sep 2013

@tana85 jeeej, krasne testiky a ciarocky vidim krasne 🙂 gatulujem 😉

alienka000
9. sep 2013

@ciaaa pocuj, ja som mala cca tyzden po MS po kyrete take spinenie divne asi 2 dni ... Ale potom to prestalo, tak som neriesila 😉

inngrid
9. sep 2013

@zuzu1104 ja som sa dnes testovala ovulka nem :( tak snad zajtra sa to začne sfarbovat mám dnes 11 den od začatia posl. menst. uz by čo chvíla mala príst

bibi263
9. sep 2013

@ciaaa no ja som mala stale pred kramami. niekedy aj tyzden pred kramami som mala spinenie a potom dosli kramy take silne a tie som mala ledva 3 dni. vysadila som v auguste ten inofolic a uvidime ako tento mesiac. mam dostat v sobotu teraz ale zatial spinenie nemam. ked som sa nato pytala gynekologa tu na nete tak mi povedal prvy krat ze moze byt ze sa mi upravuje cyklus ale ked som mu aj dalsi mesiac napisala ze zas mam to spinenie tak mi odpisal nech navstivim gynekologa. no vysadila som inofolic a zatial spinenie nemam a uz mam par dni pred kramami.

ciaaa
9. sep 2013

@alienka000 to fakt? tak to bude este mozno tym kyretom.. ma to uz fakt serie.. 😠 uz aby bolo zajtra.. nech viem na com som 😀

ciaaa
9. sep 2013

@bibi263 tak ja to mam po kramoch.. mozno to bude este tym kyretom z jula 😒 uvidim.. ci to skonci, ci co.. tak to je super, ze si prestala spinit.. 😉 a preco si brala ten inofolic?

bibi263
9. sep 2013

lebo sa snazime o babatko a kazdy si ten inofolic chvali. tak som skusila aj ja a brala som ho 2 meisace ale nic mi to nepomohlo. skor by som povedala ze to rozhadzalo ten cyklus. hm

bibi263
9. sep 2013

@ciaaa lebo sa snazime o babatko a kazdy si ten inofolic chvali. tak som skusila aj ja a brala som ho 2 meisace ale nic mi to nepomohlo. skor by som povedala ze to rozhadzalo ten cyklus. hm

ciaaa
9. sep 2013

@bibi263 a mala si pred tym dlhy cyklus alebo nejake problemy? lebo ja som nemala ziadne zdravotne problemy, ani dlhy cyklus, len v juli som mala MA. Od septembra som zacala s inofolicom, vraj je na to, aby boli zdrave vajicka, tak snad sa mi to vsetko nepokazi 😒

bibi263
9. sep 2013

@ciaaa no ja som mala nepravidelny cyklus dlho. ptoom som brala duphaston. cyklus sa mi upravil. a potom som zacala s inofolicom a zacalo mi to spinenie a teraz je prvy mesiac co ho neberem tak sama som zvedava ci vlastne dojdu kramy na cas alebo co vlastne bude. volakedy som nemala ani pol roka kramy som chodila na vyvolavacky. no hruza. a to vsetko z tej antikoncepcie. hmm

gladriel
9. sep 2013

Tak holky mrcha nikde test neg.prsia bolia,naladovost sa zvacsuje,zle mi je aj pocas dna ked som hladna a nastevy zachoda skoro kazda hodina.a zmeny teplot v v tela ani nevravim.raz zima raz mam pocit ze sa potim.

ciaaa
9. sep 2013

@bibi263 vsetko z antikoncepcie? tak ja som brala HAK 7-8 rokov.. uz nepamatam. Po vysadeni som mala 27-28 dnove cykly.. takze to bolo v pohode, ziadne vyvolavacky 🙂 neboj, kramy nepridu, lebo uz si tehulka 😀

alienka000
9. sep 2013

tak dievcata, mne sa to na 1. pokus nepodarilo, dnes som dostala ☹
Ale este stiham byt septembrovou snazilkou, mam este jeden pokus o dva tyzdne 😉

bibi263
9. sep 2013

@ciaaa jj vsetko z antiky. a to nieje nic. mne normalne trpla polka tvare ruka vsetko. isla som neurologovi a povedal mi ze ihned vysadit antikku ze ta mi robi problem a ja som tomu neverila a vysadila som ju a od vtedy kks nic. ziadne trpnutie. uz 3 roky neberem ale kks musi to byt svinstvo riadne. no kiez by si mala pravdu ze nepridu ale tak bola som minuly tyzden u gyndy a nespominala zeby som bola tehotna hm. no uvidime.

zuzu1104
9. sep 2013

@inngrid no nech pekne na čas dorazí, že sa môžte snažiť, my sme to mohli s mužom ešte aj dnes poistiť, lebo ešte stále mám taký vodnatý mierne naťahovací hlien, taký parádny plodný, ale muža mám už preč a vráti sa až v stgredu. Tak dúfam, že nejaké spermošky zo včera rána prežili.

ciaaa
9. sep 2013

@bibi263 je to fakt svinstvo.. ale skoda, ze si to uvedomujeme.. az neskoro 😒 teda.. nezavidim ti co sa ti robilo.. ale hlavne, ze je uz vsetko v poriadku 😉 drzim palce, nech to vyjde 😉

bibi263
9. sep 2013

@ciaaa no to hej. bohuzial, ale tak uz som povedala ze uz to do seba nedam. hm. no dufam ze to bude vsetko ok. dakujem krasne. a ty ako? kolko sa snazite uz? si mala nejake problemy ??

ciaaa
9. sep 2013

@bibi263 neboj.. bude vsetko ok 😉 tak my sme sa snazili 1r a 4m.. ked sa nedarilo.. zasli sme do CAR.. tam ma nastimulovali clostilom, pregnylom a duphastonom.. skusali sme 3x prirodzene a stale nic.. potom zase clostil, pregny a utrogestan ale to sme uz skusili IUI. A to nam vyslo na prvykrat.. nemohla som tomu uverit.. konecne sa to podarilo 🙂 ale nedopadlo to dobre.. v 7tt+4 som mala MA a naslednu kyretaz ☹ minuly tyzden som mala prve kramy.. a tento vikend by sme chceli snazilkovat.. 😀

bibi263
9. sep 2013

@ciaaa no pekne. ale hlavne treba skusat dalej a netreba vesat hlavu. a to ste boli na umelom oplodneni? ci co je IUI? tak hadam to vyjde. drzim aj ja palceky.

inngrid
9. sep 2013

@zuzu1104 ja som si kupila ovu testy hlienik ešte nemám tak dufam, ze sa zajtra začne byt mala čiaročka lebo som mesiac po vysadení hak 🙂

ciaaa
9. sep 2013

@bibi263 ved to.. po tom to bolo tazke.. ale uz sa davam dokopy.. 🙂 nie, nie je to umele oplodnenie, pri iui ide o vstreknutie spermii do maternice zeny cez kateter, je to skoro ako prirodzene.. len tomu trosku pomoze lekar 😀 zajtra idem po zakroku takmer po 7 tyzdnoch ku gyndoske na kontrolu.. som zvedava, co povie.. dufam, ze je vsetko ok 🙂 jeeej dakujem.. si zlata 😀

bibi263
9. sep 2013

@ciaaa aha jaj tak. no to som nevedela ze aj taketo sa robi. a to ti normalne tvoja gynda robila alle si bola niekde inde? tak daj vediet co povedala. som zvedava a dufam ze to bude ok

ciaaa
9. sep 2013

@bibi263 ja som mala zlu gyndosku.. ked som sla k nej po rocnom snazeni, ze sa nam nedari.. tak mi povedala, ze co od nej chcem.. ze dnes su aj tak neplodni vacsinou muzi.. spravila mi len preventivku.. ziadne ine stery, krv nic 😠 tak sme sa rozhodli pre CAR.. a tam nas hned vysetrili oboch a nastimulovali ma.. a tak 😀 zajtra idem k novej gyndoske, tak sa tesim 🙂 jasnacka.. dam vediet 😉

bibi263
9. sep 2013

@ciaaa aha no pekne. kks to je pristup. no tak som zvedava co ti povie. ja som zvedava na tie moje vysledky.

ciaaa
9. sep 2013

@bibi263 to je fakt pristup 😒 neva.. uz je dobre.. daj aj ty potom vediet vysledky 🙂

ellenie
9. sep 2013

Pridávam sa k vam žienky, začiname pracovať na druhom mimi 🙂 Uz mam po ovu, tak dufam, ze sa zadarilo 😀

zuzu1104
9. sep 2013

@inngrid ktorý deň cyklu si?

inngrid
9. sep 2013

@zuzu1104 ak sa to ráta od 1 dna poslednej menštruácie tak potom 11 den 🙂

suzanne2103
9. sep 2013

Tak baby ja som dnes dostala vysledky z hormonalneho profilu...mam znizeny prolaktin a zvysene DHEAS co nemam sajn co je. Nemate s tym niektora skusenosti? K dokimu idem az o tyzden na vyvolavacku...