icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
16. okt 2013
zuzu1104
16. okt 2013

@wildroses len choď a potom daj vedieť, ako si u lekára dopadla

zuzu1104
16. okt 2013

@zuzik_24 tak to mi je ľúto, že máš takéto stavy, ja som tiež mávala migrény, najmä keď som mala veľa stresu na výške. :( Bolo to pre mňa náročné cestovať 4 hodiny do Trnavy na prednášky a potom 4 hodiny domov k rodine. Takže poznám, č to migrény sú, teraz ich už chvála Bohu nemávam.
ďakujem, Samkovi som odovzdala. Dúfam, že máš pravdu s tým soplíkom, lebo už ma to nebaví. Soplíme od štvrtka minulého týždňa.
Počkaj kým pošle mne a ja ti potom zreferujem, že ako tovar vyzeral, som objednala asi 6 druhov vlny, tak som zvedavá, že aká bude kvalita

zuzu1104
16. okt 2013

@inngrid Ahoj Inuška🙂 Ako sa dnes máš?

danielka20101989dadus
16. okt 2013

@inngrid
No presne,ja som natestovala prvý rok snaženia asi za vagón testov,a povedala som Dosť!!! , A teraz som testovala v pondelok po vyše dvoch rokoch,bo mi mrcha chodí presne a teraz mešká,ale bol negativny,možno je ešte skoro,možno nie alebo 😵 Tak čakáme spolu ; -)

inngrid
16. okt 2013

@zuzu1104 Ahoj moja, ale vies čo posledné dni ma začali trapit trošku tie "moje bolesti" tak som si dnes zvyšila dávky C-čka lebo trošku začínam mat aj starch z tých bolestí ale snazím sa zachovat chladnú hlavu a hovorit si ze zajtra bude lepšie uz som druhy den išla spat o 21*00 boli ma ceyl človek dnes rano som dokonca mala pocit zvyšenej teploty asi na mna niečo lezie tak som si zvyšila C-čko a verím, ze to bude ok. Včera a dnes zase bolesti brucha ale včera ked som večer lezala na gauči na pravej strane uplne az take sklbnutia 2x az ze wau...tak len čakám na tu mrchu či pride či nepríde či tehu test či teplomer či lekár či čo bude uvidím ale plet dnes lepšia ako včera 🙂 včera som sa vyhadzala dost na pleti :(
ani nie ze vyhadzala take flaky mam a Vy ako doma? so Samkom bačujete? 🙂

inngrid
16. okt 2013

@danielka20101989dadus ano ano čakáme spolu ja som najvačší čakatel lebo ja neviem presne kedy to mma dostat takze mam 3 termíny v piatok 18*10 - v neselu 20*10 v stredu 23*10 lebo po vysadní som mala cykly 25 - 28 .
Takze 18*10 je ak bude cyklus 25 dnový
20*10 - ak bude 28 dnový
23*10 - ak budem ratat 14 dní od ovulky
uznaj najvačší som ja čakatel 🙂

nkem
16. okt 2013

Ahojte zienky ako? Ja som dosť nervózna, muž sa má stale pýta na malé.. na gyndu idem až okolo pol 12...dúfam, že uvidím dnes srdiečko 😵 vidím, že veľa bab je v obdobi čakania na mrsku, tak nech sa tu tehu virusky šíria 😵

inngrid
16. okt 2013

@nkem a ides prvý krát dnes na gyndu či už si bola? a v ktorom si tt vidim, ze nemáš zmenené pod menom 🙂 tak mm je zvedavý starostlivý váz si to 🙂

danielka20101989dadus
16. okt 2013

@inngrid
Nooo to veru si 😀 tak nech ta cez víkend nenájde 😀 budeme si referovať,že čo a ako 😉

adebi
16. okt 2013

@nkem aj ja som zvedavá v ktorom tt si??

inngrid
16. okt 2013

@danielka20101989dadus dobre Danielka 🙂 a vy prvýkrát s partnerom či mm skúšate?

wildroses
16. okt 2013

@zuzu1104 jj dam vediet, prave som si objednala nejake prirodne vitaminiky, tak aj tie mi myslim pomozu aby som bola coskoro tehulka 🙂

inngrid
16. okt 2013

@wildroses aké?

nkem
16. okt 2013

@inngrid už som raz bola, podľa veľkosti to vychádzalo tak na 6 týždeň, este nebolo srdiečko. Najskôr sa bála, že tam nič nieje,naozaj to bolo maličké 😵 takže ma objednala nanovo, keď sa potvrdí srdiečko, tak mi dá už aj knižku. Nemám to tam este preto, lebo chcem počkať či sa babo bude vyvíjať...ja pevne verím, že áno. Takto to bolo aj prvýkrát, tým že mám dlhé cykly a nevedno, kedy doslo k oplodneniu. On je dobrý muž, veľmi si ho vážim 😵 teraz by som mala byť v 8tt približne...

nkem
16. okt 2013

@adebi no asi v 8tt, uvidím dnes čo mi povie... nemám pravidelny menzes

danielka20101989dadus
16. okt 2013

@inngrid
S partnerom,ešte nie sme síce svoji pred Bohom,ale aj tak jje to pre mňa už môj muž 😉 Nooo,ako prvýkrát ani nie,vypočítam počkáj mesiac čo mesiac krát 4roky-48krat 😉 Noo,ked pocitam každý mesiac,ale v pohode,len teraz mám prvý rok novú doktorku a tá mi vliala nádej,predtym doktor,ale že 😝 A vy koľko snažíte?

wildroses
16. okt 2013

@danielka20101989dadus si statocna 🙂 my sa snazime pomaly dva roky tak viem ake to je 😉

wildroses
16. okt 2013

@inngrid vies co, ja so skor tak prirodne zalozena a snazim sa vyhybat chemii, takze som si objednala matersku vceliu kasicku a pre snubenca vceli pel, takze potom sa budeme snazit ako vcelicky 🙂 🙂

danielka20101989dadus
16. okt 2013

@wildroses
Musím byť inak som dovi-dopo 😝 a chvalabohu ma drží nad vodou muž,a zdieľame to spolu,i keď chlap nikdy nepochopí aké to je tazke...Neboj,onedlho budeme hrešiť,že sa kvôli bruchu nezmestime do rifli 😀 😀 😀

inngrid
16. okt 2013

@nkem no super, tak drzím palčeky nech sa všetk ovyvíja takze bábo bude máj? a ved v 8tt uz je vidiet srdičko nie?
tuším v 7 tt uz začína byt či?

zuzik_24
16. okt 2013

@inngrid u nás tiež upršano... ☹
ale dnes mám pol dňa voľno, tak sa usmievam 🙂

adebi
16. okt 2013

@nkem a už si bola na sone ja som bola v pondelok 5+3 ešte nebolo srdiečko 😒

inngrid
16. okt 2013

@danielka20101989dadus 4 roky sa snazíte alebo 4 roky spolu spávate bez ochorany to je sakra rozdiel, 🙂 ja som mala kamku ta bola s muzom 9 rokov pravidelny sex ochrana ziadna fungovali na plodnych neplodnych dnoch potom sa rozhodli babo začali v plodne dni a do 3 mes. bola teoná a to kazdý hovoril ze je problem ale neboj lurčite len nechceli mali všetko vypočítané, my sa snazíme 2 mesiac od septembra sme začali ja som skôr nemohla lekári mi nedovolili a teraz sa modlim aby sa mi udrzal zdravotný stav a rychlo som otehotnela aby mi nezačali moje bolesti a nevraili ma na lieky nie som najmladšia a uz mi aj pocitovo treba 🙂 tak verím ze rpbolémy nebuduä teraz mám 3 cyklus vysadení antiny tak som taka +- všelijaká prvé dva cykly boli ok teraz uz vnimam zmeny na sebe a hlavne všetky kočky po vysadení písali, ze 3 cyklus bol problémový tak uvidíme a možno sa zadarilo pracovali sme na tom o sto 6 pre moj zdr. stav by bolo super keby ostanem tehu čim skôr 🙂

wildroses
16. okt 2013

@danielka20101989dadus mna tiez velmi podporuje partner, on este ani raz nezapochyboval, stale veri ze budeme mat krasnu rodinku 🙂

zuzik_24
16. okt 2013

@nkem ahojky, musíš nás poriadne nakaziť, pošlem Ti adresu a v obálke mi prosím zašli ten tehu vírus, ok? 😀
držím palčeky, aby si už počula srdiečko 🙂

inngrid
16. okt 2013

@wildroses aj ja som taka preto sa radšej dotujem C-čkom ako nejakými hnusnými liekmi aj ked je to chemické C-ko neublízi skôr pomôze skôr ako nejaké iné lieky 🙂

inngrid
16. okt 2013

@zuzik_24 a kam sa chystáš? 🙂 ccc to je mi zivot v strede tyzdna a panička má 1/2 dna volno 🙂

wildroses
16. okt 2013

@inngrid jasne, c-cko je v pohode a ved teraz su uz aj jablcka dozrete a orechy, tam je tiez kopa vitaminov

wildroses
16. okt 2013

@danielka20101989dadus aj ste riesili nejake zdravotne problemy? ja som bola v auguste na laparoskopii, takze od septembra sme zacali nanovo