Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@senselinka
Jeeeeeeeeeeej,tak ja som ozaj v tom kostole niečo vyjednala asi 😀 .Baby,ja sa s Vami taaaaaaaak teším.Ale,jasné,pst,potichučky,želam veľa zdravícka do bruška,moje zlaté,vám to prajem zo srdiečka 😉
@senselinka akoze dnes s dazdom padaju z nebicka tusim aj krasne spravy....ako pise ingridka-sice tak potichucky,ale z celeho srdca gratulujem a pevne drzim palce ♥
@inngrid chystám sa domov, prídu priateľovi rodičia, tak idem čo to pochystať... sa mi vôbec nechce, lebo mi priateľ práve povedal, že prídu rodičia, jeho teta z manželom aj brat so ženou a dvomi malými deťmi, takže nie, že by som ich nemala rada, ale od dneska večera až do nedele budeme mať plný dom a ja som z toho na nervy ☹
akože nerozumiem, prečo musia prísť všetci naraz a nie nejako tak, aby sme sa aj do pohody zmestili a tak... teraz,čo by som mala mať pohodičku, lebo ešte neviem, čo sa mi v bruchu deje, tak budem len upratovať a vyvárať a tak... 😠
Baby,ked ja chce-chceme,bojim sa ist na zenske,ze mi povie ze nic.polovicka do mna stale tlaci aby som tak skocila.ale ked ja sa bojim toho co mi povie :(
@zuzu1104
Zuzik,zo srdiečka gratulujem,nech je všetko v poriadku,nech zdravícko slúži 😉 Noo,baby berme si zapriklad aha túto Zuzku a senselinku,dievčatá,tak ešte raz gratulujem 😉 Zuzka,vidís ako som vravela ani sa nenazdas a Samko bude mať súrodenca🙂
ozaj,je na tejto stranke daka poradna s lekarom?som tu od dnes a este som ju nestihla preskumat :D
@inngrid
Počkať! 3? Dačo som zmeškala?Zuzik,senselinka a?
@danielka20101989dadus podla netu tehu kalkulacky 3 a pol tyzdna.testom neverim.pri prvom mi ukazal pozitivne ked som bola 7--8tyzdni
@danielka20101989dadus
danielita2109 Zienky moje, 15.9. mal nas syncek rocik, 21.9. sme mali svadbu a 25.9. na svadobnej ceste sme splodili druhe babatko. Tesime sa emoticon
tu danielka 🙂
Kokos,to je paráda 😀 ,kočky idem na obed,tak nepiste veľa aby so stíhala čítať 🙂
@danielka20101989dadus neboj nič, počkáme ta tu 🙂 dobrú chuť
@janiinka2
@inngrid
@danielka20101989dadus
Ďakujem, dievčatá, budeme s bublinkou potrebovať veľa pozitívnej energie a hlavne pokoj, aby všetko dobre dopadlo, ale verím, že s takouto partiou vedľa seba to inak ako dobre nemôže dopadnúť 😉
@senselinka to sú krásne slová ale ja tomu tiez verím inak by som tu nebula!!!!
a mala si aj nejaké tehu príznaky?

@katkagab tak možno ze 🙂 kto vie vidiš práve tu oznamili 3 kočky ze su tehu takze my sme plodná skupinka 🙂
btw kazdy den inak nie je moc good spermie ze nedozrievajú aspon kazdy druhy dajte 🙂