Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@senselinka tak moja to len peknedoma bud a len tu chod ku nám do skupinky pozitívne naladených mi ti tu adrenalin snád ani nebudeme dvíhať 🙂
žienky, ja chodím každú chvíľu do skrinky pozerať na tú moju čiarku či sa mi to len doobedu nesnívalo 🙂, som asi trápna, ale sa naozaj teším
@zuzu1104 Zuzi, vôbec nie si trápna, úplne ťa chápem... ja mám tie moje nalepené na papieriku a každý deň sa pozerám, ako silneli a že to nie je iba sen... a neuveríš, ale ako si písala o tých príznakoch, tak som sa preľakla, či je všetko OK a hneď som bežala ocikať test 😀 😀 😀 A hneď je mi lepšie, moja čiarka je už skoro silnejšia ako testovacia, asi ho idem dolepiť k ostatným 😝
@senselinka to je uuužasne zlatko 🙂 tak sa teším, vidím, že šialené sme tu dve, tak som hneď v kľude 😀
ja som dnes objednala u lauritky ďalšie testy, aby som si tiež mohla sledovať čiaročku. Mám ísť k lekárovi až keď mi bude mrcha meškať 2 týždne však?
@zuzu1104 ja keď som bola po IUI, tak som si bola kúpiť cumlík pre najmenšie bábätká a vysvetľovala som svojej budúcej fazuľke, že to je pre ňu, každý deň som jej ho dala na bruško a hovorila, že keď sa narodí, bude to jej prvá duduška 😵
@zuzu1104 tak mne merali hcg v centre len preto, aby vedeli, nakoľko bol úspešný zákrok... mrchu som mala dostať 11.10. a objednali ma na UZV až 31.10., takže pokojne aj tri týždne... ale je to na nervy, ti poviem 🙂
@senselinka jeeeej to je krásne, ale moja drahá, žiadne cumlíky, pekne bude didkať mamkinu cicinku 🙂
ale nie srandu si robím, ja som tiež Samkovi furt do úst pchala 😀
@senselinka no tak to asi toľko nevydržím, ale uvidím teda .)
@senselinka
Pravdaže všetky kočky posielame za vagón poz.energie,hlavne. Pokoj,kľud a bruško v teple,nech má ten chrustik veľa síl 😉
@zuzu1104 no, teraz si nejaký 4tt, srdiečko vidno až v 7tt, tak aby ťa zbytočne nevystrašili, že nič nevidno :(
Ale minimálne budeš vedieť, že je v brušku a nepotuluje sa kade tade mimo maternice 😉
Som späť 🙂
Baby vy ste tú toho popísali 🙂
@senselinka no veď to, aby sa nepotulovalo
až v 7tt, mne doktor hovoril, že v 6tt

@zuzik_24 ďakujeeeem 🙂