icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

nkem
16. okt 2013

@inngrid ja som bola. Pri dcére som pociťovala tehu príznaky až po tehu teste. Skôr to bola nejaká psychologicka reakcia, že keď som tehu, tak by som mala niečo pociťovať 😉 lepšie ako nahovarane príznaky 😉

meranti
16. okt 2013

baby asi sa budete smiat ale mam na vas otazocku...dnes som si prvykrat v "kariere" urobila ovu test..ale ja neviem,kupila som tycinkovy (nie pruzkovy) - taky mi dala tetusa v lekarni a ten sa ma priamo ocikat, ci namocit do nadobky???akoze na celom teste navod ninčen,a teraz neviem, ci som ho dobre urobila,ked som ho len ocikala :-/

monika541
16. okt 2013

@tinka1003 uf, tak máme rovnaký problém u drobcov - nejedenie. teraz idú Anik zuby, tak zas zle. ale normálne sa už teraz desím, čo bude, keď aj zadné stoličky budú vonku a ona nebude chcieť. ja sa s týmto trápim už od jej narodenia - nechcela sa prisávať, takže som 11,5 mes.odsávala a dávala cez fľašu, čo tiež sa jej moc nechcelo. no, ale toto už máme za sebou a viem, kde som - asi - robila chyby, a keď (ak si nepripúšťam) dostaneme druhú šancu mať bábo, tak budem dojčenie riešiť úplne inak. ale zatiaľ nič, dnes som 8DC, tak idem začať ďalšie kolo snaženia. hádam sa už konečne! podarí. mám synovca Jakubka🙂

monika541
16. okt 2013

@inngrid príznaky nerieš, mne začalo byť zle až koncom 8.tt a možno, keby si sestrička do nočnej neuvarila tú klobásku, ktorej aróma mi moc nesadla, tak by som si v tehu ani negrcla. ešte pár dní buď trpezlivá a hlavne sa nepozoruj (vlastná skúsenosť)!

monika541
16. okt 2013

@meranti skús si podľa obalu vygúgliť návod na použitie.

inngrid
16. okt 2013

@tamarka9 🙂 tak ale hlavne ze sa ti prezývka páči 🙂
btw dobre si pamataš v piatok prvý termín ( 25 dnový cyklus) v nedelu 2 termín ( 28 dnový cyklus) budúcu stredu tretí termín ( 14 dní od ovulácie ) tak čo ti poviem najvačší čakatel som 🙂

čo sa bolestí a hak jasné je to uplne v norme mne az teraz tretí cyklus začali bolesti a to som mala 1/2 dnové špinenie počas ovulácie a take pichanie v pravom podbrušku sem tam aj v lavom ale v pravom neskutočné pichanie az som sa v noci nato jednu noc zobudila aj včera ma dost pichalo asi 2x to az tak sklblo a presne ovulácia bola uplne boelstivá ale vela som čítala a je to normálne

inngrid
16. okt 2013

@nkem to je aké dobré aj ja uz chcem nejaké tehu príznaky 🙂

inngrid
16. okt 2013

@meranti v pohodke nato sme tu, ja si vymočím trošku do skleneného pohárika a tam to ponorím do vyznačnej drlzky na 30 sekund vytiahnem moč vylejem do wc-ka a poharik umyjem a ešte dám aj do umyvačky a ma mtaky iba nato pohárik 🙂 aj ked je 2x umyty ale tak je len na môj moč 🙂
ja aj ked idem k lekarovi a dá mi skumavky neviem sa do toho trafit tak potom robím tak, ze doma do poharika a prelejeom do skumavky sa zabijem neviem sa vymočit do tej skumavky vzdy obcikam vsade len nie do skumavky tenkej neboj nič naučíš sa 🙂

inngrid
16. okt 2013

@monika541 snazím sa ale pri tolkých tehulkách tu nejako nejde mi to 🙂

danielka20101989dadus
16. okt 2013

@inngrid
Ja mám neterku Tamarku (6rokov,voláme ju Tamča,alebo Tamina(ale najčastejšie jahôdka 🙂 a má aj sestričku môj druhý poklad Viktóriu -(Viku 3roky)ttakze schvalujem výber mena 😀
Mne sa páči x mien 🙂

inngrid
16. okt 2013

@danielka20101989dadus ja mám iné meno vybrané páči sa mi uz od 12 rokov ale to si nechám pre seba to poviem ludom az ked bude maly človek na svete 🙂 tak so msa rozhodla pohlavie nechcem vediet a budem tajnsotkárka s menami 🙂

inngrid
16. okt 2013

@danielka20101989dadus ale Tamarka sa mi moc páči 🙂

tamarka9
16. okt 2013

@danielka20101989dadus Viktoria aj Tamara moje oblubene. Pci sa mi aj Natasa, ale to uz mm skoro neprezil 😀

tinka1003
16. okt 2013

@meranti ja si dnes tiez premierovo urobila ovu test 😀 Co sa tyko toho tvojho, musi tam byt predsa nejaky navod, bud pribalak alebo navod krabicke. Nie je? Ak nie, skus si najst podla znacky testu nieco na nete. Ja som mala len taky ten pruzok, cize ti viac neporadim.
Tento cyklus som sa rozhodla, ze sa trosku posledujem, zacala som si merat bazalnu teplotu a budem si robit ovu testy, zaujima ma totiz, kedy mam ovulku.
@monika541 Kubko je tiez uz od narodenia nejadak, najprv sa nevedel prisat, az po dvoch tydnoch sa naucil cuckat a potom som ho sice kojila 20 mesiacov ale nikdy to netrvalo dlho. Pocucal 5-10 minut a bolo hotovo. A napriek tomu si nepytal casto, cize mu stacilo. No a moja nocna mora zacala zavadzanim prikrmov...to bol boj, nic nechcel, vsetko vypluval. Ked sme niekam sli, vsetky deti krasne jedli a moj nic, len bol zapraseny cely. Teraz je to uz trosku lepsie, ale ma dni, kedy fakt zje strasne malo.
Ja som dnes 9DC, tak si drzme palce, nech je prave tento mesiac uspesny 😉

tamarka9
16. okt 2013

@inngrid no vsak kvoli tomu ze predtym boli tie bolesti silne, tak aj teraz som cakala a ono nic, teda citim, ale neporovnatelne menej. A hlien uplne ziadny, studujem toaletak asi ako nikdy, obzeram ako sisnuta 😀

danielka20101989dadus
16. okt 2013

@tinka1003
No bolo by už 🙂 uvidíme,mešká dva dni,ale netestnem, až v sobotu,tak dúfam 😵 že na mňa skočíia tehu vírusiky,ktoré sa tu rozdávaju jedna radosť 😉 Ďakujem za podporu,až mi je do plaču aké ste všetky zlaté a podporujete ma,ďakujem.Ďakujem 😉

tinka1003
16. okt 2013

@inngrid nie kazda baba ma tehu priznaky...mam kamosku co mi vravela, ze pocas celeho tehu nepocitovala zadne zmeny, teda okrem toho, ze jej narastlo brucho. Ani unavu, ani nevolnosti, ani zvysenu chut do jedla...vobec nic.

meranti
16. okt 2013

@inngrid no lenze ja si ho musim robit v praci,preto som brala tycinkovy s vedomim, ze to je ten co sa ma len ocikat a netreba mocit do nadobky....ale potom mi napadlo,ci je to fakt ten,kedze na nom nie je ziaden navod na pouzitie,ani na papieriku dnu,netreba asi 😀.....tak radsej asi budem cikat do nadobky a ponorim dnu,lebo som mala pocit ze som pisala vsade inde len nie na tu testovaciu cast 😀
@tinka1003 prekutrala som celu krabicku z vnutra aj z vonka a nic,len vysvetlivky kedy je pozitivny a kedy negativny ale vobec nic o tom ako sa ma pouzit,ako dlho nanho cikat alebo ho namocit....no kupila som asi "kvalitku" 😀

danielka20101989dadus
16. okt 2013

@inngrid A to vydržís tajiť? My s mužom by sme chceli Dominiku alebo Dianu alebo... 😀 a chlapec Lukáš.
@tamarka9 Chápem u nás je to tiež tak,že ked debatime o mene tak muž kolabuje,mne sa páči aj Lea, 🙂 ale on chce niečo na D. A skončíme vždy v kŕčoch smiechu,nedávno sa narodili u nás v meste Šeherezada a Onur-dvojičky 😀 😀 😀

tamarka9
16. okt 2013

@danielka20101989dadus no uzas ze Onur...ako vidim mame spolocny vkus na meno, mne sa velmi paci Lukas a Simon, ale mam pocit, ze Simon sa stava trochu tuctove, ked som si ho ja vymyslela, tak este skoro ziadny nebol. Este Daniela ma na D napadlo, aj to je pekne, ale mozno preto ze som pozala dve baby co sa tak volali a obe boli take nezne pekne zienky 🙂

tamarka9
16. okt 2013

@meranti lebo naco by sa niekto obtazoval napisat tam navod na pouzitie, parada...ale tak si sa snad trafila 😀

danielka20101989dadus
16. okt 2013

@tamarka9
No,tiež pekné hej,ďakujem,veď aj ja som 🙂 Ale u nás v rodine je samá Danka, samá Janka,ja mám sestru Janku,mamu Janku,starká bola tiež,pár sesterniic Janka ,Danka,tak by som chcela niečo také iné,ale podstatné je keby už bolo komu vyberať to meno 😉

meranti
16. okt 2013

@tamarka9 dufajme 😀 ako kontrolnu ciarku ukazal normalne a testovaciu slabulilinku ale dnes som 7DC cize to je este skoro na ovulku,ale kedze som si nikdy ovu nejak nekontrolovala a BT nemeriam, netusim kedy ju mam,ci presne v polke cyklu alebo skor/neskor,preto som zacala hned po MS testovat,nech mam jasno ;)

tamarka9
16. okt 2013

@danielka20101989dadus no mne sa moc nepaci ked deti volaju skratkami, ake krasne mi preide Daniela a ake divne Danka, vsak to je uplne ine meno. Ja viem ze este nie je komu vyberat, ale na rozveselenie a trochu oddych od tych sledovaciek je to fajn 😉

tamarka9
16. okt 2013

@meranti no vidis ked bola kontrolna, znamena ze test si vykonala spravne, takze si sa trafila. Ja podobne netusim kedy ovulka, len podla bolesti si myslim, ze je, ale nemam to dokazane testom. Tak ale ked ti uz ukazal slabu druhu ciarku, tak uz je to asi blizko, nie?

danielka20101989dadus
16. okt 2013

Baby,tak ja letím domov,pomaly sa chystám piecť platy na koláčiky,v sobotu mám návštevu,lebo v nedeľu mám 24 😉 Soplana,že?Ale ubezpečujem vás,že vyzerám na viac,no,už dám najbližšíe fotku,aby ste videli čo to za strigu vlastne som ,hi 🙂 Budem piecť dobošove rezy a niečo ovocné.newiem ešte,tak sa mi majte,mám vás všeeeeetky veeeelmi rada 😀
Tak nazdar 😉

meranti
16. okt 2013

@tamarka9 ja mavam kratsi cyklus,tak 25-26 dnovy, obcas sa stane ze pride presne na 28 den,ale vacsinou skor,cize logicky by asi aj ovulka mala prist skor ale netusim....ale mohla by prist cez vikend nech mozeme s muzickom pekne tutu mutu 😀 ty uz mas deti ci snazilkujete?

inngrid
16. okt 2013

@tamarka9 neboj nič to poznám, ale zevraj hlien je pred ovuláciou v den ovu uz by si mala byt suchá tak mi tu kočky hovorili 🙂 tak ak si ho mala predtym a teraz máš bolesti môže to byt ok 🙂

@tinka1003 kokos to telo je uplne ako scifi ze? jednej ej tak zle ze ani nevstane a druhá nič to su mi veci 🙂
@meranti kup si umelé pohariky jednorázové vycikaj namoč a potom vyhod do wc koša a máš hm?

monika541
16. okt 2013

@tinka1003 veru, držme si palce, možno sa tí naši nejedlíci rozbehnú, keď uvidia súrodenca napchávať sa🙂.

zuzu1104
16. okt 2013

@tamarka9 posielaaaaam 🙂