icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
16. okt 2013

@denka_pk skús, veď za to nič nedáš, nemusíš mať vôbec žiadne príznaky, každá sme iná. Ako dlho ťa to brucho už pobolieva?

zuzu1104
16. okt 2013

@zabka1987 jeeeej tak to je zlaté 🙂 krásne meno sme vybrali pre našich synov 🙂
a koľko má rôčkov?

zabka1987
16. okt 2013

@zuzu1104 môj má 2 roky a 4 mes bude mať 🙂 júnový 🙂 inak aj vek máme rovnaký 😀

tinky09
autor
16. okt 2013

@zuzik_24 zuzik robila aj včera aj dnes a nic jedna palica tam je :(

zuzu1104
16. okt 2013

@zabka1987 no to je super, kedy budeš mať narodky?

inngrid
16. okt 2013

@tamarka9 počuj ale 10DC to ešte bolo pred ovu snád po tom si mala ovu 🙂 a tak čo neboj bude ako má byt 🙂

inngrid
16. okt 2013

@denka_pk ja sa testnem az ked mi bude 5 dni meškat som si povedala skôr nie 🙂 aby som nebula sklamaná

denka_pk
16. okt 2013

@zabka1987 @zuzu1104 baby vy mi davate nadej ze by to mohlo vyjst...ja uz som sa zmierila ze tento mesiac nic...

inngrid
16. okt 2013

@monika541 moja a čínsky vypočet podla splodenia veku zeny poznáš?
vela ludí čo poznám im to vyšlo podla tohoto a ked som si pozerala moju mamu a nás aj sestru tiez to vyšlo pozri či ti to na anik sadne 🙂

zabka1987
16. okt 2013

@denka_pk to si presne ako ja 😀 práve tento mesiac som to dáko nečakala, nedúfala a jeeej prekvapko 😀

denka_pk
16. okt 2013

@zuzu1104 no mna uz pobolieva vlastne celych 12 DPO...niektore dni menej, niektore viac....prve dni od ovu ma bolelo vela, potom okolo 9-10 DPO menej a teraz 11-12 DPO viacej

tinky09
autor
16. okt 2013

@zuzik_24 zuzik robila aj večer aj rano a nic iba jedna palica :(

zuzu1104
16. okt 2013

@denka_pk no veď za to nič nedáš, iba vyskúšaš jeden test a budeš vedieť na čom si

zuzu1104
16. okt 2013

@denka_pk no neviem fakt to môže byť aj tehu, ale radšej ti nejdem mútiť hlavu, ak chceš tak testni

tamarka9
16. okt 2013

@inngrid no 10 DC bol vcera, dnes je len 11 DC a vcera som mala kusok taky soplik na toaletaku, ale dnes uz nic, uplne sucho, iba brucho pobolieva. Inak ja som tie vytoky nikdy moc nemavala, takze je mozne ze aj teraz ich mam nejako vnutri a je toho malo. Snad to nebude problem, len vela z vas tu vie podla toho zistit ovu, tak ma mrzi, ze som taka sucha 😒 🙂

zuzu1104
16. okt 2013

@tamarka9 Tami, skúsi si hlien sledovať na krčku. Ukazovákom a prostredníkom si z krčka hlien stiahni a potom v rukách zisti jeho konzistenciu, keď to nezistíš z vonka, tak musíš z vnútra

monika541
16. okt 2013

@inngrid počali sme v januári a v marci som mala 33. Takže u nás to nesadlo. Tiež som si to vtedy pozerala a myslela som, že bude chalan. Idem si mamu kuknúť.

tamarka9
16. okt 2013

@zuzu1104 fuha tak na toto sa musim psychicky pripravit, mam problem sama si dat aj tampon 😀 neviem co je to za sialeny tik, ale vzdy sa strasne stiahnem, normalne to musim rozdychat a pomaly vsunut a to pouzivam tie mini. A hlien byva aj inokedy ci len na ovulaciu? Lebo baby tu rozne pisali, tak ze ako by to malo byt?

denka_pk
16. okt 2013

@zuzu1104 no tak ste ma prehovorili, zajtra rano testnem a uvidim ci ano alebo nie 🙂

monika541
16. okt 2013

@inngrid aj ja som mala byť chlap 😀 , žeby tam bol pes zakopaný 😀 ?

senselinka
16. okt 2013

@zabka1987 ja som bola u lekára, ale nerobil mi UZV, objednaná som až 31.10., skôr je to vraj zbytočné... a ja som u Dr. bola kvôli tomu, že mám za sebou štyri potraty a musela som ísť hneď na PNku a po recept na injekcie, inak by som ešte ani ja nešla... aj v práci to budem musieť povedať, čo ma moc neteší, ale tak nemám na výber, v záujme ochrany bábätka a mňa tiež 🙂

senselinka
16. okt 2013

@denka_pk mňa bruško bolí tak mrchovsky brutálne, až sa toho bojím... niekedy mám trochu pocit, akoby som dostávala zápal mechúra, trochu ma bolia prsia a inak nemám nič, žiadne príznaky... a to mi už mrcha mešká 6 dní a na teste sú koľajnice ako svet 😝

zuzu1104
16. okt 2013

@tamarka9 ale tak keď to nezvládneš, tak to nerob

zuzu1104
16. okt 2013

@senselinka presne aj ja mám ten pocit, ako keby som mala dostať zápal mechúra

tamarka9
16. okt 2013

@zuzu1104 mozem to skusit, silit to nebudem, ale zaujimalo by ma to. A napr ked ovulacia skonci, tak koniec aj hlien a az potom tesne pred ms?

zabka1987
16. okt 2013

@senselinka držím palce, neboj všetko bude ok. pekne oddychuj 🙂

zuzu1104
16. okt 2013

@tamarka9 tak u mňa to bolo takto, pred ovu asi v 7DC som mala taký hlien ako v čase ovulky, potom nič, sucho, potom na 11DC som mala opäť ten hlien ako vaječný bielok, ale bolo ho ešte málo. 12DC som mala brutálny hlien, totálne zo mňa pri cikaní vypadával, natiahnutý mal asi 12 cm. V deň ovulky na 13 DC som už mala hlien síce naťahovací, ale taký bielej farby a hlavne bolo ho dooosť menej, no a po ovulke sa zmenil na krémový, doslova vyzeral ako krém aj konzistenciou a aj farbou. No a od vtedy bol stále krémový asi 7 dní po ovu a potom sa už začal v mojom prípade meniť na taký tehotenský lepkavý naťahovací bielo-žltý.

tamarka9
16. okt 2013

@zuzu1104 no moje nervy toto je riadna veda 🙂 Takze ty si mala ovulku 13 DC? No ja citim len bolesti- minuly mesiac na lavej strane, teraz ma boli vpravo a som 11 DC- ale neviem kedy pride ovulka, ci ked to boli, ci ked to prejde, preto som k tomu chcela skusit aj ten hlien, ale u mna to bude asi menej intenzivne.

denka_pk
16. okt 2013

@senselinka mna tiez dost boli...len dufam ze nepride mrcha a ze to budu naozaj priznaky tehu...zajtra testnem a budem si ista...
tebe drzim moc palceky nech sa vsetko podari tak ako ma 🙂

senselinka
16. okt 2013

@denka_pk veru, nech nepríde, držím všetky palce, aj tie v brušku!!! 😵