Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
ahojte ja som mala minuly mesiac asi 2 dnovu..potom ze len tak som vracala cez ms cely mesiac som mala pomaly vsetky priznaky a potom prisla ms o 2 dni neskor.. ale len 2 dnova ms.. potom 2 dni vobec nic,a potom len raz trosku na vlozke a uz len spinenie.. mam asi 30 dnovy cyklus.. neviem divne to je.. poradite? Dakujem 🙂
@tonjadabik2 testovala si? sledujes si bazalnu teplotu? podla nej by si vedela...pokial by ti aj napriek spineniu a slabej ms teplota neklesla, tak by to znamenalo pravdepodobne tehotenstvo...ale ak si nemeries, tak ti ostava jedine test. ak mas uz po termine ms, tak vysledok by mal byt uz viditelny
@tana85 sledujem bazalnu ale mam len 36,7..akurat dnes mi mala skoncit..ale kedze som mala len 2 dni..tak spinim.. mala som vysoke teploty ale dva dni pred ms tou 2 dnovou mi klesla.. netestovala som sa zatial..ale rozmyslam ze si spravim test..
@tonjadabik2 poklesla ti ked si mala tie 2 dni? 36,7 nie je nizka, u mna to je bezna poovulacna teplota a teraz sa mi tiez drzi niekde nad touto hranicou...ale kym neotestujes, tak budes len hadat co to znamena. druha moznost je, ze mas nejaku hormonalnu nerovnovahu, ktoru ma obcas asi kazda jedna z nas
@tana85 poklesla mi dva dni pred ms. dnes som si namerala 36,7.. poovulacna? ved ja som este nemala ovulku.. neviem co to..
@tonjadabik2 kazdopadne, ak klesla na uroven aku mas bezne v case ms, tak v tom bude nieco ine. skus sa opytat v teme Grafy BT, tam by ti baby vedeli lepsie poradit. a ten test skus, nech vies na com si. drzim palce
@tonjadabik2 https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/grafy-bazalnej-teploty/ tuk sem a kludne sa ich pytaj 🙂
@tonjadabik2 treba trosku pockat, zvycajne sa fora plnia podvecer po praci...ja ti zial neviem ani skusenostami ani odbornostou odpovedat... ale bat sa nemusis podla mna
ahojky babulky dalsi testik pred par minutami urobeny zial z negativnym vysledko.mrcha nikde len akoby vytok som zacala mat a k tomu trosinku citlive prsia.ach je to o nervy...
@tonjadabik2 pretoze cyklus ovplyvnuju hormony, ktorym staci nejaka choroba alebo stresy a ms moze vynechat alebo meskat alebo cokolvek....pises akoby si mala z toho obavy, snazila som sa ta ukludnit. ak chces erudovanu odpoved, tak navstiv svojho gynekologa a ten ti povie uplne presne, co sa deje. ok?
@tonjadabik2 ahoj, prave som citala, ze zakladas vela tem s otazkami na ktore ti nikto nevie dat jednoznacnu odpoved.
Tu nie su doktori a kazda zena je ina, ked si neurobis test a nepojdes k lekarovi nikto ti viac nepovie...
@tana85
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/divny-menzes/
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/moze-byt-cudna-menstruacia-priznakom-tehotenstva/
@tonjadabik2 sorry, tu druhu som zle skopirovala, ale uz ti to jedna baba pisala ...
@bibi263 ahoj 😀 tak ja som bola dnes pri tej novej gyndoske.. juuuj.. som z nej taka nadsena 😀 tolko veci sa ma pytala.. ze uz ani neviem.. 🙂 a kukla ma.. krcok v poriadku, maternica tiez.. potom este kukala sonom.. lavy vajecnik v poriadku aj pravy v poriadku a v pravom je aj vajko 16,8mm.. takze to vyzera.. ze bude aj ovulka.. som taka stastna, ze je vsetko v poriadku 🙂
a ty budes mat kedy vysledky?
no tak tento mesiac to vyzerá všelijako... budúci otecko je chorý a ja by som mala mať ovulku, ale celých 14 dní mám BT 36,1 alebo 36,2... a to už mám 14 DC 😖
@zuzu1104 pekne 14 deň presne, inak vies čo neviem čo si mam mysliet, ale včera som sa uz netestovala nejako som nestihala poobede, lebo ja mam tie ovu testy do moču a večer idem na toaletu utieram sa a hlieny jak šlak tak som hned zobrala mm do spálne 🙂 he pre istotu ale tak nerozumiem prečo mi to ten test neukázal skusim ešte dnes 🙂 a vy ako snazite? ty sa meriaš či?
Holky zavidim vam ze tak super znasate.ja som na nervy.mrcha nikde test negativny je to o nervy.brucho boli.akurat mi prestalo byt zle inak vsetky priznaky ostali alebo sa vratili.ach.
@inngrid no tak to je super, som zvedavá, čo ti dnes ukáže ovu test, hádam ste teda včera niečo zamiesili. 🙂
No ja mám také pocity, ako keby som bola naozaj v tom. Brutálne ma bolia prsia a hlavne bradavky a tak isto mám aj bolesti ako pred mrchou a to mám len pár dní po ovulke a včera sa mi stala taká zaujímavá vec, že mi smrdel prípravok na podlahy, čo mi väčšinou vonia a mierne ma pobolievajú aj kríže. Nechcem si nič namýšľať, ale jednoducho sa necítim, ako sa cítim normálne. Bojím sa trošku, že ak to bude tehotenstvo, aby sa bábätku nič nestalo, lebo som chorá.

@inngrid áno, presne od vtedy sa to ráta. No tak do pár dní by mala prebehnúť ovulka. Je to tak, že by mala ovulácia prebehnúť do 24-48 hodín od vtedy, čo si mala na teste takú silnú testovaciu čiarku ako kontrolnú.