Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzik_24
@inngrid neuverim pokial nepride, vy si hovorte co chcete, ja neuverim 😀 Boze baby ja vam tak v dobrom zavidim, ze ako si pisete za dalsi mesiac sa to isto podari a verte mi, aj ked sa to nezda, je super ze mate dalsie sance. Ingrid viem ze teba trapia zdravotne problemy a tiez moze snazilkovanie skoncit ked sa vratia, ale mna dnes rano uplne zdeptalo, ze my mame posledy pokus a ked sa nepodari, zase dlho musime cakat, pokial zacneme snazit a ja tak velmi nechcem cakat ☹ Takze pre vsetky babenky, budte spokojne, ze je tu aj dalsi pokus, nezufajte, isto to pride 😉
@bambulka814 a kolký den cyklu si?
@monika541 dobré ránko Monči, už o pol šiestej som nespala :(, neviem, čo sa tak skoro budím :( a potom mi bolo trošku nevoľno, ale len trošku.
Bojím sa či je všetko v poriadku.
A vy ste sa ako vyspinkali? Čítam, že Anička bola veľmi výrečná, zlatá je. 😀
Zúbky u detí sú hrozná vec, tak nech jej skoro vyjdu, aby sa dlho netrápila 🙂 My sme už v roku a pol mali všetky zúbky, takže fajn. Samkovi sa tlačili aj 6 naraz.
Samko nie je ok :(, stále má soplíky, tak fúkame a fúkame a občas aj tak mokro zakašle.
@bambulka814 no ked su testy negativne, ja by som zasla asi za lekarom, nech ta pozrie a zoberie krv, ak si, tak tam to uz isto bude vidiet. A ako dlho ti meska? Normalne mavas pravidelnu ms?
@inngrid to sa ani nepytaj, cyklus som nemala 3 mesiaca, ale meriam si BT a teda viem, ze teplota bola zvysena pred 17dnami...teda prve kramy po 3 mesiacoch
@bambulka814 vlastne nie kramy, ale ovvulka.
@tamarka9 ved ano, je mi jasne, ze budem musiet ist k Dr, len proste som sa tu xcela tak poradit, ci ste sa s niecim takym nestretli...ok, papa
@zuzu1104 joj Samka mi je luto, pocuj a nebol on aj teraz nedavno chorucky?
Inak chcem ta opat porosit o radu...ako som ti pisala ze mam tie velke bolesti na pravej strane, vcera to kusok zoslablo a vecer za par minut upne prestalo boliet, ako ked usekne. Je mozne ze by som mala ovu? Lebo som bola len 12DC vcera.. 😖
@bambulka814 Ahoj a ešte kojíš
@zuzu1104 ano, kojim.
@bambulka814 joj dufam ze si sa nenahnevala, ja som to len tak myslela, ze ked je to take nejasne, tak by som nevydrzala a nech ujo Dr pozistuje 😎
@tamarka9 ved hej 😎 ...vies, ja mam uz 3 deticky, takze co-to za sebou a to, co teraz prezivame je pre nas brutal stres, absolutne nevieme, ako by sme otehotniet mohli a sme z toho paf...nejeme, nespime, je to strasne
@bambulka814 tak ty nemáš 3 mes. menses rozumiem správne? tak asi si tehu či?
@bambulka814 prepac ale ja som nejaka pribrzdena rano, ale to bude asi ze piatok, ja som nepochopila dobre ze prezivate stres, lebo nechcete,a lebo velmi chcete babo? Ale asi skor nie ze?
@tamarka9 nie 🙂 ok, baby, uz musim utekat, tak asi som trochu vosla do blbej temy, viem, ze vy ste na druhej strane, o babatka sa snazite, takze prajem vam, nech k vam teda pridu 🙂
@inngrid aaale, nechajem to uz tak...je to jedno, nie, nemala som kramy, ale bol to stav po porode....nic, utekam, papa
@bambulka814 tak je možné, že teplota je preto vysoká, lebo v tele ešte nie je hormonálna rovnováha, ale neviem to isto
150 strán
@zuzu1104 no nemam to ste nejako odsledovane, kedze od vysadenia HAK som mala len jdenu svoju MS a to 27DC trvalo. A po prvom vysadeni HAK a aj pretym ako som brala som mala skor kratsie, tak 26-27- max 28.
Joj no to teraz si Samko imunitu pestuje, ja viem ze je to na porazenie, svagrina tiez dala syna do skolky a odvtedy sama choroba, ale tym si asi deticky musia prejst, len viem ze to velmi zlosti, ze chudatko stale sa citi zle...tak nech rycho porazi bacila! 😉
Ahojte kocky, som tu nova, uz Vas asi 2 mesiace pozorne sledujem, zatial to bolo inkognito...tehulkam blahozelam a snazilkam drzim palce.
Chcela by som Vas poprosit o radu, asi poslednu MS som mala 24.09., vtedy som uzivala HAK, nove balenie som zacala uzivat po 7 dnoch pauzy, tabletky som brala 3 dni, na 4 den som uz tabletku nezobrala (mala som hnacky a zvracala som) a odvtedy som uz tabletku nevzala. Sex s priatelom sme mali na treti den uzivania HAK, a potom tak kazdy 2-3 den, HAK som uz nebrala. Po vysadeni HAK mi MS prisla na 3 den, ale taka divna, slaba, ako keby ani nebola, trvala cca 2 dni. Uz cca 2 tyzden mi je zle, najprv to bolo len sem tam pocas dna, nechut do jedla. Teraz posledne 3 - 4 dni aj rano a pocas dna, sem tam ma aj napne, strasne ma smadi, bradavky ma neskutocne bolia, picha ma v podbrusku, ale je to take ine pichanie ako pred MS, dnes mi zacali vadit niektore vone. Vecer som si kontrolovala krcok, aku tu niektora z Vas spominala, tak som mala taky husty hlien zmiesany s troskou krvi. Teraz neviem kedy mam cakat dalsiu MS alebo ovulku. Kedy by som sa podla Vas mohla testnut? Dakujem, za odpovede 🙂
Mozno ta otazka sme nepatri, ale po vysadeni HAK, sa uz aj mi snazilkujeme 🙂
@danielka20101989dadus zlatá

@inngrid však ja to tu s vami všetkými tak prežívam, akoby sme sa aj naživo poznali🙂! Už sa teším na pondelkové koľajnice🙂. Tfuj tfuj nech to vyjde. Tebe pozit.tehu a mne ovu🙂!