Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@rencici27
Moja,kašli nato,aj mne meškála a ráno prišla,sviňa je to,mne je tiež zle ale mňa to nenaserie 😀 plánujem cez víkend oslávit s mužom mmoje narodky a 9 výročie čo sme spolu 😀 čo tam potom,že sa 4roky nedarí,plač mi nepomôže,aspoň budem ďakovať zato,že Ho mám 🙂 tak hlavku hore,viem ako sa cítiš..
@danielka20101989dadus Dakujem toto som potrebovala ako sol,dakujem, moj manzel je uplne zlato bo on ma ukludnuje a podporuje,mam pocit a aj tusim,ze to snazenie sa mu moc paci 🙂A viem ze po prvom mesiaci snazenia to by bol zazrak ,ze by sa podarilo ale slubila som si,ze po skoncen mrchi to uz nebudem riesit v hlave a necham to plavat a co sa ma stat to sa stane.
@danielka20101989dadus a gratulujem a krasnu oslavu prajem 🙂
@rencici27
Pohoda,od toho sme tu 🙂 Ďakujem teším sa,pridu mi malé neterky 3a6 ročne,Viktorka a Tamarka,tak sa teším 😅 aj ja mám senzačného muža,ale pssst lebo by mu napršalo do nosa 😀 Ale nie,musím Ho pochváliť,keby nie jeho,tak newiem 🙂
tak mne predvčerom nabehol cyklus... takže ideme na to odznova 🙂 ... juj už nech sa to podarí!!! 😉
@danielka20101989dadus este,ze mame take skvele polovicky 🙂
26DC....stale situácia pod kontrolou, vidim to tak, ze prelomová bude nedela 🙂
@inngrid boli sme vonku len chvíľu, lebo @zuzik_24 nám síce poslala slniečko, ale dáke bláznivé, aprílové, chvíľu svieti, potom leje. a aničke hodinu trvá kým sa naobeduje, tak som ju dlávila (doslova ako hus 😝 ) obedom a potom sa jej zas spať nechcelo. teraz mám na vás chvíľku, tak rýchlo dočítavam a tak. zajtra asi mm pôjde do hory drevo na kúrenie chystať (on to má aj ako relax, v robote má stres, takto ho aspoň vybije) a my s Anik budeme pomaly chystať jej oslavu na nedeľu. upiecť koláčik chcem a aj upratať by sa mi patrilo 😖 . no a v nedeľu poobede príde mm rodina anik gratulovať. u nás už hríby rásť asi vôbec nebudú aj keď pršalo, ale je dosť chladno, tak by som sa také omrzlinky asi aj bála konzumovať... vy čo chcete podniknúť? aby si si skrášlila čakanie🙂
@monika541 júúúúúúúj to mate krásne plný víkend,
vies čo dnes mam babský večer s kamoškou, zajtra mm ide na hríby sam ja musím upratat navarit a mozno pôôjdem rodičov pozriet, večer asi nejaká navsteva kamoši a v nedelu neviem nemam plany ale ja vačšinou nedelu len tak sa povalujem a baví ma to🙂
@danielka20101989dadus tak tak, ďalší cyklus sem dávame tehu testy my 🙂 a tehu nám sem budú dávať prvé fotečky zo sona a my ich budeme stále dobiehať 🙂

ahojte tak dnes som 10 den po kramoch.. v utorok prakticky by mala byt ovulka ale doktor povedal ze sa moze posuvat hocikedy moze prist ale prakticky by mala prist na 14sty den.. dnes mam v kalendari vypocitane ze zacinaju vraj plodne dni tak sa ideme snazit.. vcera vytok biely a potom som si vsimla ze zhnedol.. ale sak som v poriadku a zdrava.. 🙂