icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

tonjadabik2
18. okt 2013

ahojte tak dnes som 10 den po kramoch.. v utorok prakticky by mala byt ovulka ale doktor povedal ze sa moze posuvat hocikedy moze prist ale prakticky by mala prist na 14sty den.. dnes mam v kalendari vypocitane ze zacinaju vraj plodne dni tak sa ideme snazit.. vcera vytok biely a potom som si vsimla ze zhnedol.. ale sak som v poriadku a zdrava.. 🙂

tamarka9
18. okt 2013

@zuzik_24 no veru poviem ti bol to sok, necakala som to vobec, vsak uz sme riesili, ako sa pomenia kancelarie a ako budeme sediet, proste cele zle. A pracujem pre farmaceuticku firmu...

tamarka9
18. okt 2013

@19klara86 tak ako chces, mozes urobit test ale aby si nebola sklamana, pockaj este aspon do buduceho tyzdna, ja viem tazke je to cakanie, ale bue vacsia sanca je uz bude HCG v moci 😉

danielka20101989dadus
18. okt 2013

@rencici27
Moja,kašli nato,aj mne meškála a ráno prišla,sviňa je to,mne je tiež zle ale mňa to nenaserie 😀 plánujem cez víkend oslávit s mužom mmoje narodky a 9 výročie čo sme spolu 😀 čo tam potom,že sa 4roky nedarí,plač mi nepomôže,aspoň budem ďakovať zato,že Ho mám 🙂 tak hlavku hore,viem ako sa cítiš..

zuzu1104
18. okt 2013

@tamarka9 Tami, viem si to živo predstaviť a už ťa chápem. Tak držím palce, aby si čoskoro niečo zohnala.

tamarka9
18. okt 2013

@zuzu1104 to by bolo idealne, ze keby sa nam aj teraz nepodari, tak rychlo zohanat pracu a potom uz na nikoho brat ohlad nebuem, stale som chcela len inym dobre a na seba som nemyslela a ako to dopadlo. Takze ziadne vycitky, ze len nastupim a bac tehotna 😀

rencici27
18. okt 2013

@danielka20101989dadus Dakujem toto som potrebovala ako sol,dakujem, moj manzel je uplne zlato bo on ma ukludnuje a podporuje,mam pocit a aj tusim,ze to snazenie sa mu moc paci 🙂A viem ze po prvom mesiaci snazenia to by bol zazrak ,ze by sa podarilo ale slubila som si,ze po skoncen mrchi to uz nebudem riesit v hlave a necham to plavat a co sa ma stat to sa stane.

rencici27
18. okt 2013

@danielka20101989dadus a gratulujem a krasnu oslavu prajem 🙂

tamarka9
18. okt 2013

@rencici27 to su slova do boja, dnes ti je mozno velmi smutno,a le zajtra to uz bude lepsie a ked skonci mrcha tak to je radost sa snazilkovat...najhorsie su asi tych par dni do ms a potom ked pride, ale neboj musi sa podarit 😉

inngrid
18. okt 2013

@zuzik_24 dnes mam babsky večer sa teším 🙂

rencici27
18. okt 2013

@tamarka9 dakujem za podporu moc si to vazim tu podporu a moj manzel slubil,ze po ms vraj kazdi den budeme sa snazit,len chuda neviem ci to vydrzi ;)ale tak ho lubim a milujem za tu podporu a lasku.

tamarka9
18. okt 2013

@inngrid ja tiez idem ku kamoske, ideme kolaudovat novy byt a tak sme babsku party urobili 🙂

inngrid
18. okt 2013

@tamarka9 to my zeny raz za čas potrebujeme takéto tie babské jazdy I ked ja dnes budem musiet byt asi viac podporou ako hladat podporu ale nevadí aj take musí byt
to máš super program naveče 🙂

danielka20101989dadus
18. okt 2013

@rencici27
Pohoda,od toho sme tu 🙂 Ďakujem teším sa,pridu mi malé neterky 3a6 ročne,Viktorka a Tamarka,tak sa teším 😅 aj ja mám senzačného muža,ale pssst lebo by mu napršalo do nosa 😀 Ale nie,musím Ho pochváliť,keby nie jeho,tak newiem 🙂

19klara86
18. okt 2013

@tamarka9 pockam, pockam 🙂

katkagab
18. okt 2013

tak mne predvčerom nabehol cyklus... takže ideme na to odznova 🙂 ... juj už nech sa to podarí!!! 😉

subbinka
18. okt 2013

@19klara86 no ved prave preto je najlepsie si testik porobit

inngrid
18. okt 2013

@katkagab amen, ja čakam čo tiez tento víkend ale myslim ze budem na tom ako ty a pár nás dalších neboj sama nie si

katkagab
18. okt 2013

@inngrid odreagovala som sa včera u kaderníčky zmenou imageu 🙂

inngrid
18. okt 2013

@katkagab ja som objednana na budúci tyzden zmena nebude ale aspon dame strihačku a daku farbičku n ozivenie 🙂

rencici27
18. okt 2013

@danielka20101989dadus este,ze mame take skvele polovicky 🙂

inngrid
18. okt 2013

26DC....stale situácia pod kontrolou, vidim to tak, ze prelomová bude nedela 🙂

monika541
18. okt 2013

@inngrid veru, veru, držím palčeky🙂

inngrid
18. okt 2013

@monika541 si tu niečo píšem lebo mam pocit ze skapal tu pes 🙂
ste boli s anik vonku či doma ste? a čo mate v plane na víkend?

monika541
18. okt 2013

@inngrid boli sme vonku len chvíľu, lebo @zuzik_24 nám síce poslala slniečko, ale dáke bláznivé, aprílové, chvíľu svieti, potom leje. a aničke hodinu trvá kým sa naobeduje, tak som ju dlávila (doslova ako hus 😝 ) obedom a potom sa jej zas spať nechcelo. teraz mám na vás chvíľku, tak rýchlo dočítavam a tak. zajtra asi mm pôjde do hory drevo na kúrenie chystať (on to má aj ako relax, v robote má stres, takto ho aspoň vybije) a my s Anik budeme pomaly chystať jej oslavu na nedeľu. upiecť koláčik chcem a aj upratať by sa mi patrilo 😖 . no a v nedeľu poobede príde mm rodina anik gratulovať. u nás už hríby rásť asi vôbec nebudú aj keď pršalo, ale je dosť chladno, tak by som sa také omrzlinky asi aj bála konzumovať... vy čo chcete podniknúť? aby si si skrášlila čakanie🙂

inngrid
18. okt 2013

@monika541 júúúúúúúj to mate krásne plný víkend,
vies čo dnes mam babský večer s kamoškou, zajtra mm ide na hríby sam ja musím upratat navarit a mozno pôôjdem rodičov pozriet, večer asi nejaká navsteva kamoši a v nedelu neviem nemam plany ale ja vačšinou nedelu len tak sa povalujem a baví ma to🙂

zuzik_24
18. okt 2013

@tamarka9 noo, že by farmaceutické spoločnosti boli na tom tak zle, že musia už klamať ľudí??? nech si trhnú nohou, nebudeme kupovať ich lieky 😠 😠 😠

zuzik_24
18. okt 2013

@danielka20101989dadus tak tak, ďalší cyklus sem dávame tehu testy my 🙂 a tehu nám sem budú dávať prvé fotečky zo sona a my ich budeme stále dobiehať 🙂

inngrid
18. okt 2013

@zuzik_24 Zuzi ale ty si ešte nedostala iba máš take brucho bolenie pred ms ako ja ze?

zuzik_24
18. okt 2013

@inngrid júúúj, super, aj ja by som taký babinec už potrebovala 🙂 tak si to pekne uži 😉