Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@matusovas všetko najlepšie🙂. možno sa obdaruješ rovnako krásne ako sa to podarilo aj @senselinke🙂
@inngrid obcikávam v rovnakom čase cca 12.15-12.30, predtým min. 2 hod. nepijem, čo je pre mňa najťažšie. ale teraz som 10.DC, podľa kal.má byť ovu 21. - v pondelok, tak obcikávam len preto, že pri Anik som oteh.tri dni pred kalendárovou ovu. zatiaľ ma to netrápi, testíkov mám ešte dosť🙂. len nech aspoň tie ovu čiarky vybehnú!
@zuzu1104 Zuzanka, my sme si tu len tak trošička pokvákali 🙂
juj, Ti v dobrom závidím, že si si mohla trošku odpočínúť, ja sedím v práci a makám. 🙂 Ale už len dve hoďky, dnes ani za svet minútu nadčasu 😀
Myslíš, že mrcha nenabehne? Nooo, prišla by som Ťa vystískať, ak by sa to splnilo 🙂 Aaale, čo posielam Ti objatie aj tak, aj Samkovi. 🙂
To je asi najhoršie, že som čítala veľa príspevkov, kto aké príznaky máva, a teraz sledujem na sebe všetko. Ale nič okrem sem-tam pichania necítim.
@vertyeux ano je to tak ako pises...ja keby otehotniem v praci, tak som potom pod ochrannou lehotou a vyhodit ma sice mozu a mozem byt aj na urade prace do materskej, ktoru mi potom vyplatia a budu ju ratat z roku 2013. Finta je v tom, ze musim tehotenstvo oznamit este pocas trvania pracovneho pomeru. Zistovala som to uz. Takze by som sa nemusela nikde ani zamestnat od januara. Teraz mi kamoska volala od januara hladaju cloveka ale len na polovicny uvazok, neviem ake su teraz zakony, limity atd...musim to niekde popozerat.
@monika541 ja mám synovca, má 8 rokov a keď bol malý, tak s ním bola moja mama na prechádzke a pýtal sa jej, že prečo sú na tráve také kopce hliny. Ona mu vysvetlila, že tam býva krtko a že to sú jeho domčeky. Malý bol natešený z toho a počas celej prechádzky potom mojej mame ukazoval a hovoril: Pozri babi, aj tu býva TRTKO, aj tu býva TRTKO 😀 😀 😀
zlaté sú tie deťúrence 🙂
@matusovas
Tak všetko na naj naj 🙂 a koľko to máš? Ja mám v nedeľu 24
Želam Ti fazuľku do bruska 😉
@inngrid no keby sa mi teraz podarilo otehotniet, tak by mi to vyslo, ze par mesiacov budem musiet byt na urade prace, ale to mi neprekaza (sice peniazky ujdu nejake,ale dalo by sa to utiahnut) Ale ked sa nepodari a budem bez sance na vyplatenie materskeho, tak potom musim ist pracovat..
@danielka20101989dadus ďakujem. No ja mám už 29. Takú fazuľku by som priala 😵
@zuzik_24 aj môj synovec má 8🙂. sa vždy bojím, že pred Anik niečo poviem, čo skomolí a bude z toho min.trtko:). zatiaľ je to OK, horšie keď sa nahnevám, nemôžem pekne od srdca si povedať 😖 . sesternicin syn zas na plné hrdlo vyspevoval na melódiu z telenovely Esmesraldáááááááááá, Esmesraldááááááááááá. No, nemiluj ich🙂!
Baby tak deti u babky.. sama doma pride manzelik z prace pekne nam to vyslo mam plodne dni takze cely vikend presexikujeme 🙂 a uvidime.. ovulka vychadza na utorok ale treba dva dni aj tri pred pre istotu 🙂 . tak uvidime bude cas aj na romantiku hihi 😀 tesim huraaa 😀

@danielka20101989dadus no veď to, budeme sa len tak potulovať po domácnosti, lebo nič iné zrejme už nebudeme vládať robiť keďže sa budeme napchávať 😀