icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzik_24
18. okt 2013

@danielka20101989dadus no veď to, budeme sa len tak potulovať po domácnosti, lebo nič iné zrejme už nebudeme vládať robiť keďže sa budeme napchávať 😀

inngrid
18. okt 2013

@matusovas jéééééééééj tak všetko najsamlepšie aj ja som dnes 26dc a aké mávaš cykly btw 🙂 kedy chceš testnút mne tu akurát kočky radia či nechcem zajtra testnút nakolko som 26dc a posledny cyklus som mala 25dnový

inngrid
18. okt 2013

@zuzik_24 AMEN Zuzik

monika541
18. okt 2013

@matusovas všetko najlepšie🙂. možno sa obdaruješ rovnako krásne ako sa to podarilo aj @senselinke🙂

matusovas
18. okt 2013

@inngrid ďakujem 🙂 no mávala som 28-29 dnový vždy, len odkedy sme zacali so snažením som mala raz 33 a naposledy ako sme cestovali lietadlom na svadobnú cestu tak dostala som o 5 dní skôr 25 dnový, tak teraz už neviem. 😀

matusovas
18. okt 2013

@monika541 ďakujem aj tebe, no bodaj by si mala pravdu, bola by som veľmi šťastná 🙂

matusovas
18. okt 2013

@inngrid ja asi počkám kým príde, alebo nepríde mrcha, aspoň do utorka. Potom skúsim, keby dovtedy nič neprišlo. Ale som nesmierne nedočkavá :P

monika541
18. okt 2013

@inngrid obcikávam v rovnakom čase cca 12.15-12.30, predtým min. 2 hod. nepijem, čo je pre mňa najťažšie. ale teraz som 10.DC, podľa kal.má byť ovu 21. - v pondelok, tak obcikávam len preto, že pri Anik som oteh.tri dni pred kalendárovou ovu. zatiaľ ma to netrápi, testíkov mám ešte dosť🙂. len nech aspoň tie ovu čiarky vybehnú!

zuzik_24
18. okt 2013

@zuzu1104 Zuzanka, my sme si tu len tak trošička pokvákali 🙂
juj, Ti v dobrom závidím, že si si mohla trošku odpočínúť, ja sedím v práci a makám. 🙂 Ale už len dve hoďky, dnes ani za svet minútu nadčasu 😀
Myslíš, že mrcha nenabehne? Nooo, prišla by som Ťa vystískať, ak by sa to splnilo 🙂 Aaale, čo posielam Ti objatie aj tak, aj Samkovi. 🙂

inngrid
18. okt 2013

@matusovas to mne tiez skáček 🙂

matusovas
18. okt 2013

To je asi najhoršie, že som čítala veľa príspevkov, kto aké príznaky máva, a teraz sledujem na sebe všetko. Ale nič okrem sem-tam pichania necítim.

inngrid
18. okt 2013

@matusovas ja som tiez chcela počkat ale mam dost značné bolesti v podbrušku na jedej strane tak ma to matie

tamarka9
18. okt 2013

@vertyeux ano je to tak ako pises...ja keby otehotniem v praci, tak som potom pod ochrannou lehotou a vyhodit ma sice mozu a mozem byt aj na urade prace do materskej, ktoru mi potom vyplatia a budu ju ratat z roku 2013. Finta je v tom, ze musim tehotenstvo oznamit este pocas trvania pracovneho pomeru. Zistovala som to uz. Takze by som sa nemusela nikde ani zamestnat od januara. Teraz mi kamoska volala od januara hladaju cloveka ale len na polovicny uvazok, neviem ake su teraz zakony, limity atd...musim to niekde popozerat.

inngrid
18. okt 2013

@monika541 inak mne tento mesiac dost haprovala ovulka preto by som bola dost prekvapená kebyze som
I ked pri tom čo práve sa deje s mojim telom by som sa uz mozno ani nečudovala kebyze som
zase ma lame na spanok a celé telo mam ako keby ma niekto zbil 🙂

zuzik_24
18. okt 2013

@monika541 ja mám synovca, má 8 rokov a keď bol malý, tak s ním bola moja mama na prechádzke a pýtal sa jej, že prečo sú na tráve také kopce hliny. Ona mu vysvetlila, že tam býva krtko a že to sú jeho domčeky. Malý bol natešený z toho a počas celej prechádzky potom mojej mame ukazoval a hovoril: Pozri babi, aj tu býva TRTKO, aj tu býva TRTKO 😀 😀 😀
zlaté sú tie deťúrence 🙂

zuzik_24
18. okt 2013

@matusovas HAPPY BIRTHDAY 🙂

inngrid
18. okt 2013

@tamarka9 a ccheš byt doma či chceš ist pracoat?

danielka20101989dadus
18. okt 2013

@matusovas
Tak všetko na naj naj 🙂 a koľko to máš? Ja mám v nedeľu 24
Želam Ti fazuľku do bruska 😉

tamarka9
18. okt 2013

@inngrid no keby sa mi teraz podarilo otehotniet, tak by mi to vyslo, ze par mesiacov budem musiet byt na urade prace, ale to mi neprekaza (sice peniazky ujdu nejake,ale dalo by sa to utiahnut) Ale ked sa nepodari a budem bez sance na vyplatenie materskeho, tak potom musim ist pracovat..

matusovas
18. okt 2013

@danielka20101989dadus ďakujem. No ja mám už 29. Takú fazuľku by som priala 😵

monika541
18. okt 2013

@zuzik_24 aj môj synovec má 8🙂. sa vždy bojím, že pred Anik niečo poviem, čo skomolí a bude z toho min.trtko:). zatiaľ je to OK, horšie keď sa nahnevám, nemôžem pekne od srdca si povedať 😖 . sesternicin syn zas na plné hrdlo vyspevoval na melódiu z telenovely Esmesraldáááááááááá, Esmesraldááááááááááá. No, nemiluj ich🙂!

zuzik_24
18. okt 2013

@monika541 neboj, nezabudnem, dám si aj za Teba, stehienko môže byť 😉

inngrid
18. okt 2013

@tamarka9 jasné rozumiem a čo si robila? možno by som sa ti pompýala odkial si?

zuzik_24
18. okt 2013

@monika541 deti sú skrátka úžasné stvorenia, vedia vytočiť, ale tá láska nebeská k nim to vždy ospravedlní 🙂 🙂 🙂

zuzik_24
18. okt 2013

@inngrid tiež si myslím, že pohár vína mi neuškodí... akože to by som musela denne vypiť fľašu, aby sa fazuľke niečo stalo si myslím.... 🙂
tak si teda dnes pohárik dám, aj mám celkom chuť a k husacine to skrátka musí byť. 😅

vertyeux
18. okt 2013

@zuzik_24 ano ano, aj nas Risko, ekd sa hrame, ze cosi kupuje v obchode a ja to potom ochutnavam, tak samozrejme kupuje aj pizzu, ale asi viete ako to vyslovi dvojrocne dieta 😀 sa na tom vzdy uskrname 🙂 a moja svagrina, ked bola mala, tak kohutikovi hovorila kokotik 😀

inngrid
18. okt 2013

@zuzik_24 k husacine sa mi hodí červené I ked mam radšej biele 🙂 ty?

tamarka9
18. okt 2013

@zuzik_24 pohar vina nie problem, navyse momentalne aj keby si bola tehotna tak tvoja fazlka nie je vyzivovana a spojena s tvojim krvnym obehom, takze je to OK 🙂

inngrid
18. okt 2013

@tamarka9 ty si aká mudra vidíš to ma ani nenapadlo 🙂

tonjadabik2
18. okt 2013

Baby tak deti u babky.. sama doma pride manzelik z prace pekne nam to vyslo mam plodne dni takze cely vikend presexikujeme 🙂 a uvidime.. ovulka vychadza na utorok ale treba dva dni aj tri pred pre istotu 🙂 . tak uvidime bude cas aj na romantiku hihi 😀 tesim huraaa 😀