icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

tamarka9
18. okt 2013

@inngrid
@zuzik_24 neviem ale co by ste chceli vediet, je toho strasne vela, mozem vam potom do IP napisdat,a le dnes uz vela info aj na nete najdete. Aj ked zroje su niekedy podivne 🙂

inngrid
18. okt 2013

@tamarka9 mne by to stačilo aj take v základoch ze kedy je možnosť oplodenenia vajíčka dnes som pozerala nejaké video pekne to tam bolo zobrazená ale take ze ako ej to s tym oplodnenim pred ovu po ovu to by ma zaujimalo 🙂

zuzik_24
18. okt 2013

@tamarka9 som to tak myslela ze obcas by som na teba hodila nejaku otazocku keby som nieco chcela vediet 🙂

zuzik_24
18. okt 2013

@inngrid aj mna 🙂

19klara86
18. okt 2013

@tamarka9 Pockam, len keby som vedela, ze od ktoreho cyklu to mam ratat, ci od 24.09., co bolo pocas HAK alebo od 03.10., co bol od predcasneho vysadenia HAK.

zuzik_24
18. okt 2013

Babulky moje, idem vikendovaaaaat, majte krasny vikendik, pa. 🙂 🙂 🙂

meranti
18. okt 2013

@monika541 ahoj Monika,aj ja som si robila dnes ovu test a zatim nic,len slaba čárečka...dufam,ze cez vikend to nabehne,lebo som mala divoke plany s mm 😀

monika541
18. okt 2013

@meranti ja ani len tú čiarku, len kontrolka, samozrejme🙂. ale tak sa to hádam ukáže zajtra-pozajtra... tak my dve budeme parťáčky v boji?

monika541
18. okt 2013

tak ste sa mi tu rozrozprávali, kým sme boli s Anik pre tatíka v práci🙂. Krtko raz bude, len to musím odvahu na fotenie nabrať🙂. príjemný piatkový večer všetkým🙂

zuzu1104
18. okt 2013

Kočky moje, pekný víkend prajem 🙂 😵

zuzulka255
18. okt 2013

ahojte baby ....mam otazocku,dnes som dostala hnedy vytok ale neni pocas celeho dna.....a tehu test mam pozitivny,teda slaby duch....možem byť tehu? abo čo to?? 😅

monika541
18. okt 2013

@zuzulka255 ak je výtok hnedý, nemalo by to byť nič zlé pre tehu, kedy si si robila test? ms asi ešte nemešká, že? zlé by bolo svetločervené krvácanie. no, nie som dr., len vlastná skúsenosť z 1.tehotenstva... držím palce, aby bolo všetko OK, škoda, že ide víkend a nemôžeš ísť k doktorovi...

zuzulka255
18. okt 2013

@monika541 ano je hnedy...dnes ho mam a aj dnes poobede som si robila test....mam kratky ciklus len 25dnovy

zuzulka255
18. okt 2013

@monika541 ono teoreticky som mala dnes podla 25dnoveho ciklu aj dostať ms

meranti
18. okt 2013

@monika541 vyzera to tak ;) ja som si urobila este jeden testik teraz vecer,lebo zajtra si budem moct urobit az vecer, kedze idem prec a ciarka zosilnela oproti obedu!stale nie je dost silna ale podla toho predpokladam ze zajtra,najneskor v nedelu budu kolajnice jak lusk ;) drzim palceky,nech sa aj tebe cim skor ukazu nech sa mozete s mm pekne snazit a potom budeme spolu (ne)ocakavat tu hnusnu mrchu ;)

monika541
18. okt 2013

@meranti dúfam,že sa k tebe pridám🙂. Pekný večer🙂.

monika541
18. okt 2013

@zuzulka255 Prepáč, uspavala som malú, V poslednom čase jej to dlho trvá 😢 . No, ak predpokladáme, že si tehu, tmavá krv môže byť kvôli hniezdeniu, prosto odišiel epitel, či ako sa to volá, kt.tam nie je potrebný. Vraj sa to špinenie vyskytije v 1.trimestri aj po sexe, ale aj v čase ms, skrátka este telo nie je nastavené na tehu. Hlavne skús byť pokojná, test zopakuj najskôr v nedeľu ráno. Ak bude výraznejšia a aj tak budeš spinit, choď v pondelok k dr. Aj keď na sone nič neuvidí... hádam som ti aspoň trošku pomohla aby si bola pokojnejšia. Skús oddychovať, ak sa ti o drobca má kto postarať.

zuzulka255
18. okt 2013

@monika541 to je ok ja to poznam,nase uspavanie trva cca 10-20minut...no byvalo to aj horsie 🙄 ja som si ho planovala ten test urobiť zajtra rano z ranneho moču kedže toto bol pobedny....teraz momentalne namam vytok žiadny...no uvidime zajtra rano....babo sme planovali takže by sme sa velmi tešili ale aj tak by to bolo prekvapenie lebo sme sa pokusili vlastne 1x 🙂

monika541
18. okt 2013

@zuzulka255 to je dobre, že už nič. Testni ako myslíš, chápem tú netrpezlivosť🙂. Hlavne nech čiarky silnejú🙂. Držím palčeky, potom daj vedieť.

zuzulka255
18. okt 2013

jasne dam vedieť 🙂 este som si ani vizitku nezmenila že sa snažime 😅 dakujem za odpovede 🙂

zuzulka255
18. okt 2013

@monika541 pisala som vyssie 😀

zuzulka255
18. okt 2013

@monika541 a vy sa ako dlho snažite?

monika541
18. okt 2013

@zuzulka255 o druhé sa snažíme v podstate 13.cyklus, nie vždy sa dalo - choroba, neboli sme spolu... ale ked sme pred rokom začali, eešte som dojčila, tak možno aj preto sa nedsrilo hneď. Ale teraz som zvedavá na výsledok vášho snaženia🙂

inngrid
19. okt 2013

dobré ranko kočky,

tak tehulka zo mna tento mesiac nebude test negatívny

monika541
19. okt 2013

@inngrid aj tebe krásne ráno aj celý deň🙂. Noooo, ako si to ten test dovolil? I keď mne pri anik ani pri meškaní nič neukázal. Ale ja som tá výnimka čo potvrdzuje pravidlá 😝 . Ako na babskej jazde?

zuzulka255
19. okt 2013

@monika541 ranajsi test silnejsia ciarka a vytok zatial nič....zacinam sa potisku tešiť 🙂

inngrid
19. okt 2013

@monika541 neviem ako si to dovolil ale bola by som vdacna keby to bolo posledny krát ze ano 🙂 juuuj dobre do jednej v noci sme kecali 🙂

zuzulka255
19. okt 2013
monika541
19. okt 2013

@zuzulka255 ahoj. Teším sa🙂. Keď urobíš v pondelok, mal by test už výrazne ukázať. Keď si nastavíš, že sa snažíš, dá ťa do skup.. snaziliek, jedna je tam teraz na tom rovnako ako ty. Šetri sa, nech sa drobček dobre zabýva🙂.

zuzulka255
19. okt 2013

@monika541 my sme si povedali v auguste že teda bez ochrany...lenže ms som mala koncom takže sa to presunulo na september a vtedy sme ani pocas ovu neboli spolu lebo som nebola doma,takže to ostavalo až po septembrovej ms....takže vlastne na 1x.....dcerka sa nam tiež podarila na 1x 😅 ....ja mam asi tu vyhodu že presne viem kedy ovulkujem lebo ma picha vaječnik.....dufam že sa Vam zadari rychlo 🙂