Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzu1104 no.. ja som si to sama pytala od obvodnej lekarky.. a ta nemala s tym problem 🙂 viem, ze byva problem, ked je husta krv.. ale neviem, ci aj riedka krv moze mat vplyv na tehu. Ja si myslim.. ze mam asi riedku.. lebo pri akomkolvek buchnuti sa mi spravi hned modrina 😖 ved zistim uz buduci tyzden..
Ahojte 🙂 my sme sa snazili od aprili, kedy som potratila....bola som minuly mesiac u dokiho a ten mi hovori, ze mam nizku sliznicu, ze to budeme rieist clostilom a pregnylom a tak som tuzobne ocakavala na mrchu aby uz prisla cim skor a mohla som zacat brat clostil, kdeže som sa dočítala ake uspechy s nim snazilky dosahuju a mrcha nechodila a nechodila a na teste som mala ducha 🙂 myslim, ze psychika zohrala svoje, som tento mesiac uplne vypla, ze ved buduci mesiac to clostil isti a pozrime sa 🙂
@zuzu1104 neboj nič utečie ako voda, pre mna je velmi dôlezité rychlo otehotneit aby sa mi nezhoršil zdrav. stav vysadila som lieky som pod dohladom lekárov ak by sa mi zhoršil stva dajú ma nastapt na lieky a potom zase mozno aj rok by som čakala natu moznost a uz nie som najmladšia tak preto je to pre mna tak dôlezité
@anetkaadamko čo to znamená ze máš ovulku či ze si tehu? moc sa v tom nevyznám 🙂
@zuzu1104 ano ano viem do 24-48 hodin ale čítala som, ze je dobré mať styk hned v den prvého pozitívneho testu, lebo, ze niektoré zeny majú aj skôr a ze potom najbližšie 2 dni a čítala som ze sex by mal byt kazdý druhy den asi aby sperime dozreli tak neviem 🙂 neviem čo si ty o tom myslis mysliš zeby som mala nechat dnešok tak alebo mam ist hned nato 🙂 respective čo k tomu dozrievaniu spermii hovoríš ty?

@ciaaa veď sme tu preto, aby sme jedna druhú podporovali, no nie? 🙂
Nie netestovala, menzes mám dostať až 22.9, nechcem testovať, aby som potom nebola sklamaná